Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Όχι δεν κάνεις. Αυτό δεν το περίμενα, ομολογουμένως :grinning-smiley-043. Υπάρχει άλλος τελικός στην πολύ υψηλή κατηγορία τιμής σε D?

Βεβαίως

έχουμε
Spectron Musician III SE mk2 --- 7200 euros
Spectron Musician III SE mk2 Monoblocks--- 14400 euros
"" "" "" " " '"" Audiophile edition (new from new year) 19.000

Jeff Rowland γύρω στα 18+_ κάτι
Behold απο 15000-20000 ανάλογα το configuration κλπ κλπ

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Τελείωσε η περίοδος γνωριμίας με τους ενισχυτές class D. Οι τιμές θα πάνε τώρα εκεί που πρέπει να πάνε.

:flipout::flipout:σαν το καρτέλ του γάλακτος, τώρα και καρτέλ του class D :flipout:

Απ τη μια μου αρέσει πολύ η όλη ιδέα των διακοπτικών ενισχυτών, επιτέλους κάτι καινούριο μετά από δεκαετίες.

Είναι πολύ πιο διαδεδομένοι απ' όσο πίστευα ακόμα και στην υψηλή κατ. τιμής (ευχαριστώ ΚΟΨ. για την ενημέρωση) απ´την άλλη δυστυχώς - για μένα και τους ομοϊδεάτες - diy-unfriendly. Ο tripath που έχω εδώ και χρόνια δεν πιάνεται, είναι κιτ.

Λέτε όλοι εμείς οι νυν λαμπάκηδες σε 10 χρόνια - πρώτα ο θεός να'μαστε εδώ και καλά- να φτιάχνουμε τρανζιστοράτους σε ΑΒ? Γιατί βέβαια θα ανακαλύψουμε τη χαμένη ποιότητα που είχαν οι παραδοσιακές σχεδιάσεις, η οποία χάθηκε δυστυχώς με την πρόοδο, κ.τ.λ, κ.τ.λ...

Πλάκα θα'χει.

DIY unfriendly?
Γιατί;
Και δεν μιλάω για κιτ ούτε για IC.
Με λίγη τόλμη (και ίσως αρκετή τύχη, χρόνο, πειραματισμο κτλ. κτλ. ) κάτι να γίνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Οχι βεβαια.

Υπαρχουν αλλοι ομως.
Μεχρι 200 W/channel με λαμπες.
Αλλα οχι για πολυ.
Αλλαζω επαγγελματικο αντικειμενο.
Στο εξης θα πουλαω αλουμινενιες προσοψεις.
Για καθε προσοψη θα δινω μαζι και ενα ενισχυτη δωρο, κολλημενο απο πισω.
Διαβαζω εδω μεσα οτι εχει πέραση αυτη η δουλεια.
:grinning-smiley-043

εγω παντως απ' τους καλυτερους τελικους που εχω ακουσει ειναι ενας ταπεινος phase linear του 70.απιστευτη δυναμη ,και το μονο που εκανε ηταν να ενισχυει το σημα και οχι να "παιζει" μ'αυτο.δεν ειναι τυχαιο οτι πολλα στουντιο τον ειχαν.και επειδη ηταν και παμφθηνος ...τοτε βαζει υποψηφιοτητα....για μενα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

:grinning-smiley-043

εγω παντως απ' τους καλυτερους τελικους που εχω ακουσει ειναι ενας ταπεινος phase linear του 70.απιστευτη δυναμη ,και το μονο που εκανε ηταν να ενισχυει το σημα και οχι να "παιζει" μ'αυτο.δεν ειναι τυχαιο οτι πολλα στουντιο τον ειχαν.και επειδη ηταν και παμφθηνος ...τοτε βαζει υποψηφιοτητα....για μενα...

Sorry για το off topic.
Τι μου θυμισες τωρα...
Το 83 και 84 δουλεψα στον Αξαρλη που ηταν αντ/πος των PHASE LINEAR και ειχα ακουσει πολλες φορες ενα σετ προ τελικου σε συνδυασμο με ηχεια ALTEC LANSING VOICE OF THE THEATER.

Τα οποία ηχεία ήταν και παραμένουν τα πλέον "αποδοτικά",που κατασκευάστηκαν ποτέ με efficιency rating...3,6%.Απο εκεί και πέρα σταμάτησαν να την μετράνε και το γύρισαν στην ευαισθησία...

Last edited:
kondo ongaku και ας μην ειναι τελικος
το ακουσμα της πραγματικοτητας :grinning-smiley-043

το θεμα ειναι, ποιο ηχειο μπορει να αναδειξει εναν τετοιο ενισχυτη!
και ποιος χωρος μπορει να εναρμονιστει με τις νοτες του -bye-

Attachments

• kondo_ongaku.jpg
    kondo_ongaku.jpg
    20.6 KB · Views: 74