Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?
Γνώμη μου ...
1)Δέν θα κοινοποιούσα ποτέ p.m. ούτε και εάν έγραφε μόνον ´Καλημέρα´.
2)Αφού ενδιαφέρεσαι για τό μουσικό φόρουμ ποιός ο λόγος να κοινοποιήσεις μιά φιλονικία που συνέβη εδώ στην cafe??Ποιό το όφελος ??
3)Σε αυτό τοποθετήθηκε(μέ πρόλαβε) μόλις ο Ντόκ...
Πολλοί συμμετέχουμε σέ διάφορα φόρα...Οταν όμως συνομιλώ κάπου έστω και μέ νούμερα,κατά την προσφιλή σου έκφραση,δέν ειρωνεύομαι αλλού αυτά τά ´νούμερα´.Κινδυνευω να θεωρηθώ διπρόσωπος...Φροντίζω να διατηρώ στοιχειωδώς καλές σχέσεις..Αλλοιώς ,όπως ο καθείς μας έχει δικαίωμα επιλέγω τι μου ταιριάζει καλύτερα...
Ποτέ δεν θάγραφα κάπου πού δέν μού ταιριάζει γιατί θα προσέβαλλα τούς εκεί συμμετέχοντες που θεωρούν οτι τούς ταιριάζει..Γι´αυτό και δέν έχω γράψει ποτέ.
Αυτά τά ολίγα(τώρα ίσως γίνει πιό κατανοητό το σχόλιο περί Σάσας).
''Πάντως για την παρουσίαση τών καλών δίσκων και τό μπρρρρρ,οφείλω να σημειώσω ότι όντως παρουσιάζονται ποικίλοι και καλοί δίσκοι...Δεν έχει επιβληθεί ποτέ όμως σέ οποιονδήποτε να διαβάζει τά threads.
Και τέτοια σχόλια δείχνουν τήν νοοτροπία τού ´φουκαρά´πού θέλει να φέρει τά πράγματα στά μέτρα του..
Πώς λέμε:'Nα μειωθεί ο μισθός τών δασκάλων για να παίρνουμε όλοι λιγότερα´??''
Το μπρρρ Σπυρο δεν ηταν ειρωνικο ...απλως ετσι οπως ειπα οτι θα σας ..''παρακολουθουμε'' ακουστηκε λιγο μακαβριο..για αυτο εβαλα το μπρρρ...(αλλα εσεις δεν κρατησατε τη λεξη ''κοσμημα'' κρατησατε το μπρρ)τωρα αν δεν μπορω να σας αντιληφθω οπως ειπε καποιος αλλος η αν ο καθενας εχει βρει την Σασα του....τα παραβλεπω ειναι αστειο..
Οπως επισης και το θρυλικο θεμα με τους Δημοσιους υπαλληλους (για το οποιο προκαλω οποιοδηποτε να φερει τα ποστ σε αντιπαραθεση ενα προς ενα..) που καταντησε ανεκδοτο..
Παμε παρακατω...εκτος αν εχουμε να συζητησουμε κατι αλλο.που δεν νομιζω...
Και τελευταιο ποστ περι αυτου του θεματος(ελπιζω..πρωτα ο θεος)..που καταντησε κουραστικο για ολους
Γνώμη μου ...
1)Δέν θα κοινοποιούσα ποτέ p.m. ούτε και εάν έγραφε μόνον ´Καλημέρα´.
2)Αφού ενδιαφέρεσαι για τό μουσικό φόρουμ ποιός ο λόγος να κοινοποιήσεις μιά φιλονικία που συνέβη εδώ στην cafe??Ποιό το όφελος ??
3)Σε αυτό τοποθετήθηκε(μέ πρόλαβε) μόλις ο Ντόκ...
Πολλοί συμμετέχουμε σέ διάφορα φόρα...Οταν όμως συνομιλώ κάπου έστω και μέ νούμερα,κατά την προσφιλή σου έκφραση,δέν ειρωνεύομαι αλλού αυτά τά ´νούμερα´.Κινδυνευω να θεωρηθώ διπρόσωπος...Φροντίζω να διατηρώ στοιχειωδώς καλές σχέσεις..Αλλοιώς ,όπως ο καθείς μας έχει δικαίωμα επιλέγω τι μου ταιριάζει καλύτερα...
Ποτέ δεν θάγραφα κάπου πού δέν μού ταιριάζει γιατί θα προσέβαλλα τούς εκεί συμμετέχοντες που θεωρούν οτι τούς ταιριάζει..Γι´αυτό και δέν έχω γράψει ποτέ.
Αυτά τά ολίγα(τώρα ίσως γίνει πιό κατανοητό το σχόλιο περί Σάσας).
Last edited: