... τον έχεις δει πχ. στο Bronson για να καταλάβεις τι λέω ;;;
Κι ο Χαρντυ ντουλαπα ειναι.Ο Τζακμαν διπλα του ειναι στεκα.Ασε που μπορει να "κρυψει" πιο ευκολα τα μουσκουλα του....
Για μενα το μονο προβλημα που εχει ο Τζακμαν ειναι οτι η περσονα του ειναι μεγαλυτερη απο του ηρωα που θα παιξει.
Οι μισοι και βαλε θα βλεπουν τον Γουλβεριν (ή τον ιδιο τον Τζακμαν) συνειρμικα και οχι τον Bond.Aυτο ειναι το μονο προβλημα που (μπορει) να εχει...
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο νέος James Bond θα ειναι Βρετανός, Αυστραλός, μαύρος, λευκός, με μούσκουλα, χωρίς κλπ. αρκεί να έχει χιούμορ και γοητεία όπως τον παλιό καλό καιρό του Sean Connery και του Roger Moore. Ο Dalton εξαιρετικός ηθοποιός αλλά αγγούρι, ο Brosnan τον οποίο θεωρώ σωματικά και εμφανισιακά τον τέλειο James Bond, και αυτός αγέλαστος κρυόκωλος, για τον ιδρωμένο, ματωμένο, ταλαιπωρημένο Craig δεν το συζητάω καν, για Die Hard καλός είναι για Bond όχι! Γενικά ο Bond δεν αρκεί να είναι ωραίος άντρας και στιλάτος, πρέπει να έχει αυτό το sex appeal, το χαμόγελο, την πονηριά στο βλέμμα του και ενίοτε τον αυτοσαρκασμό. Να σε πείθει πως είναι γυναικάς. Κανένας από τους τελευταίους James Bond δεν το είχε αυτό, προσωπικά μου κάνει πολύ ψεύτικο το πως τις ρίχνουν έτσι εύκολα τις γυναίκες. Για αυτό θεωρώ πως κανένας τους δεν μας έχει κάνειι να ξεχάσουμε τον αξεπέραστο μέχρι τώρα Sean Connery.
Γιατι ρε παιδια τοση απαξιωση στον Δανιηλ ?
Επειδη καποιος τον χαρακτηρισε Λετονο Σαλεπιτζη... το καναμε σημαια του AVclub ?
Προσωπικα, μου αρεσε παρα πολυ ... το ποσο καλα τσαλακωνοταν απο τους κακους.
Ολοι οι αλλοι ... κολαριστα γιακαδακια, πριμαντονες (ναι, και ο Κονερυ) και γαμπροπαζαρο.
Ενας 007, που γλιτωνει στο παρα πεντε απο τους χειροτερους εγκληματιες του κοσμου,
ειναι δυνατον να βγαινει με τσακιση στο παντελονι και απεριτιφ στο χερι ?
Το ξερω .... σε μερικους ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αρεσε. Το ιδιο και σε μενα για παρα πολλα χρονια.
Οταν, ομως, ειδα τον Κρεγκ ειπα "γουσταρει να τους καθαρισει ολους ... εργοδοτες και στοχους".
ΑΥΤΟ αποτελει τιμη στην αληθοφανεια ενος πρακτορα σημαδεμενου απο ατιμιες και προδοσιες.
Που να δειξει κατι τετοιο ο Μπροσναν, η ο Μουρ ... η ακομα και ο Κονερυ ? O Koνερυ ηταν
σιγουρα ο πιο αρρενωπος, αλλα ... εβγαινε εξω απο καθε μοιραια κατασταση με χαμογελο
νταβατζη η ιεροκυρηκα. Κατι δεν μου καθοταν καλα και τοτε ... παλια.
Τεσπα ... υποκειμενικο (καργα) το λογιδριο μου.
Αν θες να δεις αληθοφανή πράκτορα που τσαλακώνεται, σημαδεύεται, παίζει μπουνίδια και ερωτεύεται βλέπεις Bourne δεν βλέπεις James Bond. Ο χαρακτήρας του Craig ήταν μια σκέτη ιεροσυλία για το όνομα James Bond και φυσικά όχι γιατί δεν ήταν μελαχρινός.
Γιατι ρε παιδια τοση απαξιωση στον Δανιηλ ?
Επειδη καποιος τον χαρακτηρισε Λετονο Σαλεπιτζη... το καναμε σημαια του AVclub ?
Μπετατζή από το Μπέρμιγχαμ τον έλεγε μιά ψυχή κάποτε.
Δεν ξέρω αν κάνει ο Mat Damon για γυναικάς αλλά ο Craig έτσι όπως τον παρουσίασαν στις ταινίες κάνει σίγουρα πολύ περισσότερο για Bourne παρά για James Bond. Πως να το κάνουμε ρε παιδιά, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες το ίδιο! Επειδή δηλαδή πουλάνε καλύτερα τα μαχαιρώματα και τα αληθοφανή μπουνίδια τελευταία να κάνουμε και τον Harry Potter να παίζει μπουνιές;
+1Για μένα ο Craig είναι ο καλύτερος Bond μακράν. Όταν τον αλλάξουν, δύσκολα θα ξαναενδιαφερθώ για Bond.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.