AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,589
Πάρε μερικά μήκη ethernet και άσε για αργότερα τα dongle, όταν σιγουρευτείς ότι όλα παίζουν σωστά.Πρεπει να συνδεσω τον Hegel με το ρουτερ βρε.
Σα να χεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει.Πάρε μερικά μήκη ethernet και άσε για αργότερα τα dongle, όταν σιγουρευτείς ότι όλα παίζουν σωστά.
Άκυρο . Επίσης αν το λειτουργείς ως transport απενεργοποιείς το clock trim για να κρατήσεις το pacing του εξωτερικού dacΚοίτα τι γράφει ο άλλος αγγλαρας
Ποιον να πιστέψεις?
@vlad66
Στα χρήματα που ψάχνεις χωρίς DAC υπάρχει αυτό:
![]()
ZEN Stream - iFi Audio
Connect your Hi-Fi to your Wi-Fi. Designed from the ground up to modernise your Hi-Fi, the ZEN Stream wirelessly casts Hi-Res PCM and DSD to your DAC, all while being fully controllable from your smartphone. Note : For Apple devices, click here to download the Stream-iFi app. For Android...ifi-audio.com
Μ'αρεσει που ΔΕΝ υπήρχε τέτοια συσκευή,σε αυτά τα λεφτά@vlad66
![]()
ZEN Stream - iFi Audio
Connect your Hi-Fi to your Wi-Fi. Designed from the ground up to modernise your Hi-Fi, the ZEN Stream wirelessly casts Hi-Res PCM and DSD to your DAC, all while being fully controllable from your smartphone. Note : For Apple devices, click here to download the Stream-iFi app. For Android...ifi-audio.com
Εσύ τι θέλεις τώρα, να κόψεις δρόμο;Και τα φιλαράκια μου με ras PI ξεκίνησαν...
View attachment 259295
Σου φαίνεται να ακούνε το ras ;;;![]()
το audiolab σαν transport το θεωρώ ογκόλιθο.. σαν stand alone είναι κλάσεις ανώτερο και από το Tascam και από το marantz CD 67SE
και ναι, δεν ζητάω παπάδες από τα ψηφιακά.
το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα streamer που θα ήταν ΣΚΕΤΟ streamer.. ούτε προενισχυτής, ούτε dac, με το τροφοδοτικό του "έξω" (dc φυσικά), με καλή μεταλλική κατασκευή και αν έχει οθόνη δεν με χαλάει.. με 300-400€
Υπάρχει ;;;
Υπάρχουν.Σωστά
1η επιλογή να είναι σκέτο streamer
2η επιλογή να είναι με dac
3η επιλογή , ΔΕΝ θέλω να έχει προενισχυτή
Εσύ τι θέλεις τώρα, να κόψεις δρόμο;
βρε παρε το yamaha που σου εβαλα πιο πανω ...
και νορμαλ τιμη και τα παιζει ολα και εχει ψηφιακη εξοδο να στειλεις στο dac σου....και.......ειναι yamaha
ετσι οπως το θετεις ναι το yamaha δεν σου κανει. και στα 500 που εχεις θεσει μπατζετ δεν ξερω κατι αλλο...το cd σου ειναι transport?βγαίνει εκτός γιατί του λείπει μια ψηφιακή έξοδος.. αυτή της usb.
για να καταλάβεις, το dac μου έχει στην οπτική είσοδο την τηλεόραση (για να ακούω καμιά ταινία), στην coaxial το cdp και μένει μία usb (c) ελεύθερη να περιμένει το streamer.
με το yamaha θα πρέπει να ξεσυνδέω και να συνδέω.. ε δεν είναι δουλειά αυτή....
βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν στο Cambridge MXN10 η USB του είναι για αυτή την δουλειά ή κάτι άλλο.. λέει USB Media
είναι έξοδος ή είσοδος ;;
αν είναι για να διαβάζει στικάκια, ούτε αυτό μου κάνει..
τώρα συνειδητοποιώ ότι χωρίς αυτές τις 3 ψηφιακές εξόδους streamer (χωρίς dac) ΔΕΝ αγοράζω
αν έχει dac θα πρέπει να έχει μία optical και μία coaxial είσοδο για να ρίξω εκεί την τιβί και το cdp μου..
μπλέξιμο .....
το δουλεύω σαν transportετσι οπως το θετεις ναι το yamaha δεν σου κανει. και στα 500 που εχεις θεσει μπατζετ δεν ξερω κατι αλλο...το cd σου ειναι transport?
BlueSound Node N130 ?το δουλεύω σαν transport
τα "καθάρισα" στο μυαλό μου.. το μόνο που θέλω από ένα streamer είναι μια (ψηφιακή) έξοδο USB
όλοι οι άλλοι συνδυασμοί είναι μπλέξιμο χωρίς λόγο.
και πλάκα πλάκα όπως μου στέλνει μήνυμα αυτή την στιγμή ο Μιχάλης (mdvq) , μόνο στο ifi μπορώ να καταλήξω !
δεν έχει dac άρα το smsl μου είναι απαραίτητο, έχει usb out που η ανάλογη in του smsl περιμένει και αφού οι υπόλοιπες είσοδοι στο smsl είναι πιασμένες (optical & coaxial) οι ανάλογες out στο streamer μου είναι άχρηστες .
www.audiosciencereview.com
@vlad66
![]()
ZEN Stream - iFi Audio
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω σε τι τη χρειάζεσαι.βγαίνει εκτός γιατί του λείπει μια ψηφιακή έξοδος.. αυτή της usb.
Η απλούστερη λύση όταν έχεις πολλές συσκευές με οπτική έξοδο είναι ένα optical switch, όπως π.χ. το Oehlbach Optosel 4:1 MKII (το έχω).για να καταλάβεις, το dac μου έχει στην οπτική είσοδο την τηλεόραση (για να ακούω καμιά ταινία), στην coaxial το cdp και μένει μία usb (c) ελεύθερη να περιμένει το streamer.
με το yamaha θα πρέπει να ξεσυνδέω και να συνδέω.. ε δεν είναι δουλειά αυτή....
Είναι είσοδος. Για να διαβάζει (ταχύτατα) όλη τη μουσική βιβλιοθήκη σου (π.χ. όλα τα CD σουβέβαια δεν είμαι σίγουρος αν στο Cambridge MXN10 η USB του είναι για αυτή την δουλειά ή κάτι άλλο.. λέει USB Media
είναι έξοδος ή είσοδος ;;
αν είναι για να διαβάζει στικάκια, ούτε αυτό μου κάνει..
Το Cambridge MXN10 έχει τις απαραίτητες ψηφιακές εξόδους και κατά τη γνώμη μου καλύπτεσαι άνετα.τώρα συνειδητοποιώ ότι χωρίς αυτές τις 3 ψηφιακές εξόδους streamer (χωρίς dac) ΔΕΝ αγοράζω
Κανένα μπλέξιμο. Είναι πιο απλά τα πράγματα από ότι νομίζεις. Όπως είσαι τώρα με ένα Wiim ή το παραπάνω Cambridge, υπερκαλύπτεσαι!αν έχει dac θα πρέπει να έχει μία optical και μία coaxial είσοδο για να ρίξω εκεί την τιβί και το cdp μου..
μπλέξιμο .....
Τα καταφέραμε. Είχα ένα tp-link Access point το οποίο το σύνδεσα ασύρματα με το ρούτερ και έγινε δουλίτσα.Πάρε μερικά μήκη ethernet και άσε για αργότερα τα dongle, όταν σιγουρευτείς ότι όλα παίζουν σωστά.
Αν παίζεις Spotify,νομίζω ότι γνωρίζεις ότι θέλει premium.
Το απλό δεν.
Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή ... το είχα ... δεν είναι κακό ηχητικά, εαν ποτέ καταφέρεις να το σετάρεις και δεν ξε-σεταριστεί 1000 φορές από μόνο του...
Η χειρότερη εμπειρία χρήσης που είχα ποτέ ... αλλοπρόσαλλες οδηγίες και πρακτικές, support από την μαμά εταιρεία ΓΤΠΚ ... είχαν ανακοινώσει με την παρουσίαση του ότι θα έχει chromecast και δεν το υλοποίησαν ποτέ ...
Κατά την γνώμη μου, Βλαντ βρες ενα μεταχειρισμένο eversolo Α6 ... ή wiim , fiio κλπ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.