Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Δεν εχεις δοκιμασει το Τ8, εκει μπορει ν'αλλαξεις γνωμη.
Αν και το έχω ακούσει θα χαρώ να το φέρεις το Σάββατο να το ακούσουμε μαζί και να κρίνεις το σύστημα μου σε συγκριση με--άλλα-- που έχεις ακούσει.

Λιγο δυσκολο λογω οχηματος.
Εγώ κουβαλάω το pi που πλέον με μετασχηματιστες πλακέτες τροφοδοδιας ειναι σαν ενισχυτής σε τσάντα πλάτης στη μηχανή. Απλά δεν βάζω τίποτα άλλο μέσα.

Εγώ κουβαλάω το pi που πλέον με μετασχηματιστες πλακέτες τροφοδοδιας ειναι σαν ενισχυτής σε τσάντα πλάτης στη μηχανή. Απλά δεν βάζω τίποτα άλλο μέσα.
Για να βγει μηχανημα απο το επιπλο μου και στη συνεχεια να ξαναμπει, θα πρεπει να το σκηνοθετησει ο σκηνοθετης του μισιον ιμποσιμπολ.
Χωρια που πρεπει να ξεκολλαω τα αντικραδασμικα και να τα ξανακολλαω παλι.
Ασε την ταλαιπωρια και το φοβο πιθανης ζημιας κατα τη μεταφορα.
Κι ολα αυτα για να δουμε οτι οντως παιζει καλυτερα απο το πι σι σου.

Κι ολα αυτα για να δουμε οτι οντως παιζει καλυτερα απο το πι σι σου.
Ναι λίγο καλύτερα απο το pc μου θα παιξει φυσικα με χρήση του δικού μου dac και όχι του εσωτερικού του με αυτό δεν εχει καμία ελπίδα, αλλά κόντρα στο pi σαν streamer μονο και τα δύο δηλαδη πανω στο dac καμία ελπίδα.

Ναι λίγο καλύτερα απο το pc μου θα παιξει φυσικα με χρήση του δικού μου dac και όχι του εσωτερικού του με αυτό δεν εχει καμία ελπίδα, αλλά κόντρα στο pi σαν streamer μονο και τα δύο δηλαδη πανω στο dac καμία ελπίδα.
Το Τ8 δεν εχει ντακ.