Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Εδω τραβηξα ενα βιντεο παιζοντας αυτο στο qobuz απο το dac του attessa μεσω του mxn 10 με coaxial. Σε αυτο χρησιμοποιησα το qed performance ethernet για τη συνδεση απο switch σε streamer.

1773332130481.png

Εδω τραβηξα ενα βιντεο παιζοντας αυτο στο qobuz απο το dac του attessa μεσω του mxn 10 με coaxial. Σε αυτο χρησιμοποιησα το qed performance ethernet για τη συνδεση απο switch σε streamer.

View attachment 268309

Τι θέλουμε να καταλάβουμε από αυτό το βίντεο;

Σαν το κινητό μου παίζει🤔
Μην είσαι σκληρός, από κινητό τραβάει, τι περιμένεις να ακούσεις από ένα τέτοιο βίντεο;
Μια χαρά ακούγεται, για τέτοιου είδους βίντεο..

Το κινητό μου έχει Dolby Atmos!
7.1 παίζει!

Το atmos έχει τρία ψηφία. 7.1 είναι απλό surround. Πασέ... :ROFLMAO:

Εγώ σου είπα να το ακούσεις πιουρ δικάναλο με δύο κινητά και το μπασάκι να το συμπληρώνει ένα τάμπλετ.

Βασικά ήθελα να αλλάξω ένα καλώδιο Ethernet και να υπάρχει εκδοχή A και Β στο βίντεο για σύγκριση … αλλά δε μου βγήκε εκείνη την ώρα και τώρα άντε να βρω χρόνο να είμαι στην ησυχία μου και να μπορώ να παίξω δυνατά …

Βασικά ήθελα να αλλάξω ένα καλώδιο Ethernet και να υπάρχει εκδοχή A και Β στο βίντεο για σύγκριση … αλλά δε μου βγήκε εκείνη την ώρα και τώρα άντε να βρω χρόνο να είμαι στην ησυχία μου και να μπορώ να παίξω δυνατά …
είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που θα ακουστούν σε ένα κινητο-βίντεο?

είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που θα ακουστούν σε ένα κινητο-βίντεο?
Θα είναι εμφανείς πιστεύω . Ειδικά στο μπάσο και στην ταχύτητα των μεταβατικών . Οταν παίζω dire straits ξεχωρίζω το Audioquest εύκολα και πιστεύω ότι θα βγει και σε βίντεο . Σε αυτό που ανέβασα τώρα η διαφορά θα είναι ότι το Audioquest θα ακούγεται πιο dark αλλά όχι τόσο refined όσο το qed .

Προσπαθησα να κρατησω την αναπνοη μου για τεσσερα λεπτα περιπου αλλα δεν μπορεσα.
Audiophile κατσαρολικα που χωνουν προς το τελος και ακουγονται καλα ακομα και σε boombox. :D
Μετα εβαλα Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, δηλαδη πραγματα που ακουω συνηθως και προσγειωθηκα στην πραγματικοτητα.
ΥΓ.. Σε κινητο δεν ακουγεται ,κανει κοιλια στις μεσαιες. 😋

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όποιος ψάχνει καλό και οικονομικό Streamer σε χαμηλή τιμή, έβγαλε η Fosi το S3...
Παίζει τα πάντα και δέχεται εξωτερικό τροφοδοτικό που αυτό σημαίνει ότι με ένα καλό γραμμικό θα γίνει πιο εξαιρετικό απ' ότι είναι σαν συσκευή..
ΕΙναι διαθέσιμο από την Ακουστική Κρήτης στην Γλυφάδα, να πάτε να το ακούσετε 😉

Με μόνο μια έξοδο optical out, δεν το λες και streamer. Μάλλον streaming DAC είναι πιο πολύ.
Τι εννοείς; Είναι ένα εικονικό Streamer/dac...
Έχει έξοδο Sub out, Ηdmi arc, έχει αξιοπρεπές dac AKM με άριστες μετρήσεις για την κατηγορία τιμής του..
Τι άλλο έπρεπε να είχε στα λεφτά του;

• Like
Reactions: #@george@#
Τι εννοείς; Είναι ένα εικονικό Streamer/dac...
Έχει έξοδο Sub out, Ηdmi arc, έχει αξιοπρεπές dac AKM με άριστες μετρήσεις για την κατηγορία τιμής του..
Τι άλλο έπρεπε να είχε στα λεφτά του;
Εννοώ ότι δεν είναι καθαρόαιμο digital streamer. Είναι DAC με δυνατότητα streaming. Ελληνικά δεν γράφω;

Εννοώ ότι δεν είναι καθαρόαιμο digital streamer. Είναι DAC με δυνατότητα streaming. Ελληνικά δεν γράφω;
Τι διαφορά έχει ένα Streamer/dac με ένα dac που είναι και Streamer;
Μια χαρά γνωρίζω την ελληνική γλώσσα, τώρα αν ψαχνεσαι με τις λέξεις σβήσε το ποστ μου για το fosi..
Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει πάλι..

• Like
Reactions: #@george@#