Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Εδω τραβηξα ενα βιντεο παιζοντας αυτο στο qobuz απο το dac του attessa μεσω του mxn 10 με coaxial. Σε αυτο χρησιμοποιησα το qed performance ethernet για τη συνδεση απο switch σε streamer.

1773332130481.png

Εδω τραβηξα ενα βιντεο παιζοντας αυτο στο qobuz απο το dac του attessa μεσω του mxn 10 με coaxial. Σε αυτο χρησιμοποιησα το qed performance ethernet για τη συνδεση απο switch σε streamer.

View attachment 268309

Τι θέλουμε να καταλάβουμε από αυτό το βίντεο;

Βασικά ήθελα να αλλάξω ένα καλώδιο Ethernet και να υπάρχει εκδοχή A και Β στο βίντεο για σύγκριση … αλλά δε μου βγήκε εκείνη την ώρα και τώρα άντε να βρω χρόνο να είμαι στην ησυχία μου και να μπορώ να παίξω δυνατά …

Βασικά ήθελα να αλλάξω ένα καλώδιο Ethernet και να υπάρχει εκδοχή A και Β στο βίντεο για σύγκριση … αλλά δε μου βγήκε εκείνη την ώρα και τώρα άντε να βρω χρόνο να είμαι στην ησυχία μου και να μπορώ να παίξω δυνατά …
είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που θα ακουστούν σε ένα κινητο-βίντεο?

είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που θα ακουστούν σε ένα κινητο-βίντεο?
Θα είναι εμφανείς πιστεύω . Ειδικά στο μπάσο και στην ταχύτητα των μεταβατικών . Οταν παίζω dire straits ξεχωρίζω το Audioquest εύκολα και πιστεύω ότι θα βγει και σε βίντεο . Σε αυτό που ανέβασα τώρα η διαφορά θα είναι ότι το Audioquest θα ακούγεται πιο dark αλλά όχι τόσο refined όσο το qed .