Κατα τι γνώμη μου, η Digea έχει θολόσει την εικόνα για να μήν φαίνεται ο θόρυβος. Ετσι η Digea χάνει σε ευκρίνια. Οταν το σήμα είναι χαμηλής ανάλυσης δεν έχει νόημα η σύγκριση μεταξύ HDMI-SCART-COMPONENT. Ετσι θεωρώ ότι τα σύματα είναι παρόμια.
......Επισης καλυτερη εικονα θα δουμε απο το conn-x sat αφου θα ειναι dvb-s2 αρκετα καλυτερο απο νοβα.!
Κράτα μικρό καλάθι......
65Mbps η συνολική χωρητικότητα του πομπού, διά 32 κανάλια που θα ανεβάσει, πόσο μας κάνει????
Το μισό bitrate από αυτό της Digea ανά κανάλι....
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό , όσον αφορά της ποιότητα της εικόνας....
Ασχολείστε με λεπτομέρειες άμα το σήμα δεν είναι υψηλής ανάλυσης βλέπε εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57782 όταν δεν υπάρχουν παρεμβολές το αναλογικό προσωπική μου άποψη είναι καλύτερο.
Πληροφοριακά ο δορυφόρος ανήκει στον ΟΤΕ,οπότε δεν έχουμε πρόβλημα με περιορισμό bitrate,η εικόνα θα είναι όπως αυτή του conn-x tv.
Δεν αντιλέγω, για να δώσει όμως παραπάνω bitrate θα πρέπει να χρησιμοποιήσει 2 με 3 transpoders ώστε να μοιράσει τα κανάλια (αν συνυπολογίσεις και τα HD κανάλια που θα βάλει..), και απ'όσο ξέρω τόσους ελεύθερους πομπούς δεν έχει ο δορυφόρος (εκτός αν μας λένε ψέματα ότι έχουν πουλήσει όλη τη χωρητικότητα! ;-) )
Πάντως, για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα,τα 2-4Mbps mpeg-4 της Digea είναι πολύ καλύτερα από τα 2-4Mbps mpeg-2 της Νόβα .... Αυτό είναι και το δυνατό σημείο του h264. Ότι προσφέρει ίδια ποιότητα με χαμηλότερο bitrate από το mpeg-2 (σχεδόν με το...μισό), και καλύτερη ποιότητα σε ίδιο bitrate....
ο οτε σε mpeg4 dvb-s2 το dvb-s2 είναι ικανό με τα 2-4 mbps να δώσει άριστη* εικόνα
Δεν νομίζω να πιστεύει πάντως κανένας σας πως θα μείνει στον 1 transporter...
Κααλά ...με τα 25 HD κανάλια :jester:
Τα περιμένουμε όλαEδώ που είμαστε έχουμε δει πολλά
*Να τη δούμε και πρώτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.