Ποιότητα εικόνας στη Nova

Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Τελικά παιδιά ήρθαν, μια κοπελίτσα ήταν με ένα laptop. Απλα από ότι είπε έπρεπε να έρθουν στο σπίτι για να μας δείξουν και περιλαμβανει το κάθε πακέτο.
με ρωτησαν πως βλέπω τα δαφορα πακέτα της νόβα, και μετά σύγκριση και με του οτε. αν είμαι ευχαριστημένος και τέτοια. έκραξα κανονικότητα :P

Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Λέγοντας έκραξα, στο περίπου ποια ήταν η διαμαρτυρία σου? Θέλω να πω έκανες λόγο για τα οικονομικά, Surflock? Για πές…

Κοιτα στα παράπονα ανέφερα, το surf lock, την ποιότητα, την τιμή, τα λίγα καναλια hd έναντι στα ξένα πακέτα που έχουν και χαμηλότερη τιμή, το πάντρεμα του δεκτη.. το ότι δεν ανανεώσανε καναλια (το mgm με έχει φάει για την μανα μου χάχα)..και επίσης τις ατελειωτες επαναλήψεις στο nova cinema. το ondemand που διαφημίζεται αλλα δεν υπάρχει στους νέους δεκτες. Αυτά.

Μια χαρά :music-smiley-005: Νομίζω σε αυτά που ενδιαφέρει τους περισσότερους που (ασχολούνται βέβαια), τάπες όλα. Θέλω να πω οτι και εγώ τέτοιου είδους παράπονα θα έκανα.(οχι οτι δεν τα είπα όταν τους πείρα τηλ για την διακοπή.)
Λοιόν νάσαι καλά ευχαριστώ!!

Κοιτα να σου πω την αληθεια το surf lock δεν το γνωριζα( ειχα pvr και τωρα multiview)αλλα επειδη ειδα απο το φορουμ ενδιαφερει πολλους το εβαλα σαν δικο μου παραπονο χαχα

Το μπασκετακι απαραδεκτη εικονα με σπασιματα, δεν μπορεις να δεις πολυ ωρα ,πας για οφθαλμιατρο :rifle::rifle::rifle:

για το ζαλγκιρις - τσσκα λές?? - οκ το βλέπω για νοβα καλή εικόνα

ρε παιδιά,κολλαει κ σε σας η εικονα στο παιχνίδι του βαζελου που δειχνει τωρα?πρεπει να ειναι πρόβλημα της nova.

Πηρα κ τη nova! Καναμε καποιες ρυθμισεις αλλα πολλα τα σπασιματα αλλα κ καθυστερηση στη φωνη! Μ ειπαν να παω σε τεχνικο τον αποκοδικοποιητη κ βλεπουμε!

με dreambox 500 hd(γνησιο)και ελευθερη καρτα, εδω και αρκετο καιρο,το star μεσω Nova,μου κανει συνεχεια διακοπες και η εικονα του ειναι λες και δεν εχει συντονιστει σωστα το καναλι,με περιεργα παρασιτα.
την ωρα που χανεται η εικονα,παταω και βλεπω την ενταση του σηματος και δεν υπαρχει καμια απολυτως πτωση.
ειναι γενικο ή μονο εγω εχω θεμα?

Νομίζω ότι ήταν πρόβλημα της εκπομπής του καναλιού, γιατί αναφέρθηκαν προβλήματα και στους αναμεταδότες που τροφοδοτούνται από nova.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

Ναι πρεπει να ειναι γενικο...και σε εμενα κανει το ιδιο

Στο cinema HD οταν εχει γρηγορη κινηση η εικονα δεν ειναι και τοσο smooth η ειναι η ιδεα μου; Στο eurosport hd δεν το κανει τοσο...

Κοιτα στα παράπονα ανέφερα, το surf lock, την ποιότητα, την τιμή, τα λίγα καναλια hd έναντι στα ξένα πακέτα που έχουν και χαμηλότερη τιμή, το πάντρεμα του δεκτη.. το ότι δεν ανανεώσανε καναλια (το mgm με έχει φάει για την μανα μου χάχα)..και επίσης τις ατελειωτες επαναλήψεις στο nova cinema. το ondemand που διαφημίζεται αλλα δεν υπάρχει στους νέους δεκτες. Αυτά.

Πολυ ωραια της τα ειπες φιλε μου ,οντως σχεδον ολων τα προβληματα των συνδρομητων πανω κατω ειναι ιδια !!!!!!!!
αλλα φιλε μου αυτη μια υπαλληλακος ειναι τι να σου κανει αυτη και μονο αυτη !!!!! την εκραξες της τα πες και απο το ενα αυτι μπηκαν απο το αλλο βγηκαν!!!!
12 χρονια φουλ συνδρομη 62 ευρουλακια κα8ε μηνα ,και ποιες οι υπηρεσιες τους σχεδον μηδεν !!!!!!!
σε αλλες χωρες σε προσεχουν να μην σε χασουν απο πελατη σαν μωρο παιδι !! με προσφορες με με με με 1002

Last edited:
Μα δεν εκραξα καμια υπάλληλο...απλα της ειπα αυτα που θεωρω εγω οτι δεν ειναι σωστα...

ξερει κανεις αν η νοβα βαζει τις μαυρες μπαρες στα sd ντοκυμνατερ καναλια και στο fx και fox. Eιναι εκενευριστικες και χωρις λογο...