Αλλο να λες οτι πρεπει να ειναι ολοι οι αγωνες σε hd που συμφωνω κι εγω , κι αλλο να λες οτι ειναι εικονα πεασμενων δεκαετιων. Αυτο δεν ισχυει , βλεπω τωρα τον αγωνα Νικη-Ατρομητος και η εικονα ειναι ικανοποιητικη. Σε αντιθεση με την χθεσινη εικονα απο τον αγωνα της εθνικης μπασκετ που ηταν απαραδεκτη απο τον αντεννα.Ξέρω ποια είναι σε HD και ποια είναι σε SD.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην εποχή που ζούμε η εικόνα που βλέπουμε αγώνες του εθνικού μας πρωταθλήματος από συνδρομητικά κανάλια είναι εντελώς παρακμή.Πώς αλλιώς να το πω?Και ναι,όλοι οι αγώνες έπρεπε να είναι HD.Η εικόνα στα ματς που μεταδίδονται σε SD είναι εικόνα δεκαετίας '80,για να μην πω '70.Ζούμε στο 2014 και θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει ο τηλεθεατής που πληρώνει,όλα τα ματς σε HD.Και δε μπορώ να δεχτώ ότι είμαι παράλογος σε αυτό που λέω.Πες μου ειλικρινά,η εικόνα στα sd ματς διαφέρει σε τίποτα από την εικόνα που βλέπαμε τη δεκαετία του '80?Είναι παράλογο να ζητάω καλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπαμε τότε?Το ότι δεν έχουν περισσότερα κανάλια HD δεν είναι δικό μου πρόβλημα.Όταν διαφημίζουν ένα προϊόν με χλιδή,πρέπει να το προσφέρουν και ανάλογα.Είναι δυνατόν να μεταδίδονται μόνο 2 αγώνες σε HD?Είναι κι αυτό υπερβολή?Αλλά και που το λέω θα αλλάξει τίποτα?Δεν νομίζω όμως ότι είναι άδικο να κρίνω τέτοια εικόνα.
Αυτό εννοώ κι εγώ Σεραφείμ.Ναι,στα υπόλοιπα ματς είναι χάλια.Κατάλληλη η εικόνα μόνο για 19" τηλεόραση.
Δημήτρη με κάλυψες πλήρως.η διαφορα φιλε aenaos του ant1-nova,ειναι οτι οι μεν ειναι ιδιωτικη ελευθερη τηλεοραση,ενω η νοβα ειναι συνδρομητικη τηλεοραση.το χαλι του ant1 ειναι γνωστο και δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο καναλι με χειροτερη εικονα.
εγω αυτο που διακρινω στις μεταδοσεις που γινονται αυτην την στιγμη(εκτος του πλατανια-παοκ)απο τα novasports,ειναι μια θολουρα κακης sd μεταδοσης,που μονο του ant1 μπορει να ξεπερασει...
Χάρη για να έχεις περισσότερες μεταδόσεις σε HD θα πρέπει να έχεις και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (van κάμερες κλπ...)
Και ότι αυτό επιβάλει ... λεφτά δεν υπάρχουν...
αυτο μου κανει και εμενα εντυπωση.εστω τις πρεμιερες.αραιωσαν αρκετα οι hd στο ondemand.
Δεν είναι θέμα διαμέτρου κατόπτρου. Είναι στην ίδια συχνότητα με το supertennis. Διάβασε το μήνυμα 556 του συντονιστή. Υπάρχει και το σχετικό θέμα γιατί στο παρόν είμαστε εκτός.και σε μενα εχουν πολλα σπασιματα. πιστευω οτι θελει πιο μεγαλο πιατο απο το 65αρι που εχω
Έχω κάνει επαναφορά αλλά δεν έχει γίνει κάτι! Μόνο στα συγκεκριμένα και μόνο στα HD έχω το πρόβλημα!spyrosrotary Τα RT HD και RT DOC HD παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το σήμα που αναφέρεις είναι επίσης μια χαρά.
Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα θα είναι εντάξει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.