Ετσι ακριβώς ειναι. Εδώ οι μισθοί ειναιπιο καλοί, μα η αγοραστική αξία ειναι χειρωτερη απο οτι εχετε στην Ελλαδα. Δεν εβαλα SKY, Virgin, BT κλπ γιατί απλα οι τιμές ειναι οπως εχει στην Ελλαδα την ΝΟΒΑ και βασικα δεν με καιει να βλεπω ποδοσφαιρο. Στο σπιτι εχω ενα μηχανοκινητο πιατο (1 μετρο) που το διαχειριζεται ο Technomate HD, εχω Freesat, αλλο ενα πιατο 90 εκκατοστα αποκλειστικα για τον Astra 1 (19 degrees) επειδη εινα δεντρο μου κοβει τις 19 μοιρες στο μηχανοκινητο πιατο και τωρα εβαλα και το ΟΤΕ TV. Σε μια οθονη 56 ιντσες Panasonic Viera Δεν βλεπω διαφορά σε υψηλη ευκρίνεια σε κανενα απο τα 3. Ειναι κρυσταλινη η εικονα και στα τρια.Όπως έγραψα και πιο πριν παρακολουθώ ένα χρόνο ήδη την υπηρεσία οπότε τα έχω δεί. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι χωρά κι άλλη βελτίωση, η παρατήρηση μου αφορούσε συγκεκριμένα την ατυχή σύγκριση με το Sky Sports. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέτοιες αναλογίες που ακούγονται αρκετά τον τελευταίο καιρό με αφορμή και τον αυξανόμενο κόσμο που φεύγει έξω, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Έχω αρκετούς φίλους που μένουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και σου το υπογράφω ότι κανένας Άγγλος/Γάλλος/Γερμανός της λεγόμενης μεσαίας τάξης δεν δίνει με άνεση 70 ευρώ ή έστω όπως δίνουμε εμείς 20. Το ότι κάποιος παίρνει 3-4 φορές τον αντίστοιχο ελληνικό μισθό δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί στον εαυτό του να πληρώνει ανάλογα 3-4 φορές πιο ακριβή την έξοδό του/την τηλεόραση του/το αυτοκίνητό του. Για την ακρίβεια είναι περισσότερο τσιγγούνιδες (ή οικονόμοι...) από τον μέσο Έλληνα και το διπλο-τριπλο σκέφτονται πριν πληρώσουν το οτιδήποτε. Αυτό ισχύει και για τους 3 παραπάνω λαούς από προσωπικές εμπειρίες.
Υπερβολική η κριτική σήμερα για το Ντόρτμουντ-Βέρντερ.
έχουμε δει πολύ χειρότερα από τα hd sport του ΟΤΕ.
Σήμερα είναι αξιοπρεπέστατη η εικόνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.