Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μην περιμένετε κακή παραγωγή από την Premier League ούτε για πλάκα.

Συμφωνώ !

Last edited by a moderator:

Όπως έγραψα και πιο πριν παρακολουθώ ένα χρόνο ήδη την υπηρεσία οπότε τα έχω δεί. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι χωρά κι άλλη βελτίωση, η παρατήρηση μου αφορούσε συγκεκριμένα την ατυχή σύγκριση με το Sky Sports. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέτοιες αναλογίες που ακούγονται αρκετά τον τελευταίο καιρό με αφορμή και τον αυξανόμενο κόσμο που φεύγει έξω, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Έχω αρκετούς φίλους που μένουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και σου το υπογράφω ότι κανένας Άγγλος/Γάλλος/Γερμανός της λεγόμενης μεσαίας τάξης δεν δίνει με άνεση 70 ευρώ ή έστω όπως δίνουμε εμείς 20. Το ότι κάποιος παίρνει 3-4 φορές τον αντίστοιχο ελληνικό μισθό δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί στον εαυτό του να πληρώνει ανάλογα 3-4 φορές πιο ακριβή την έξοδό του/την τηλεόραση του/το αυτοκίνητό του. Για την ακρίβεια είναι περισσότερο τσιγγούνιδες (ή οικονόμοι...) από τον μέσο Έλληνα και το διπλο-τριπλο σκέφτονται πριν πληρώσουν το οτιδήποτε. Αυτό ισχύει και για τους 3 παραπάνω λαούς από προσωπικές εμπειρίες.
Ετσι ακριβώς ειναι. Εδώ οι μισθοί ειναιπιο καλοί, μα η αγοραστική αξία ειναι χειρωτερη απο οτι εχετε στην Ελλαδα. Δεν εβαλα SKY, Virgin, BT κλπ γιατί απλα οι τιμές ειναι οπως εχει στην Ελλαδα την ΝΟΒΑ και βασικα δεν με καιει να βλεπω ποδοσφαιρο. Στο σπιτι εχω ενα μηχανοκινητο πιατο (1 μετρο) που το διαχειριζεται ο Technomate HD, εχω Freesat, αλλο ενα πιατο 90 εκκατοστα αποκλειστικα για τον Astra 1 (19 degrees) επειδη εινα δεντρο μου κοβει τις 19 μοιρες στο μηχανοκινητο πιατο και τωρα εβαλα και το ΟΤΕ TV. Σε μια οθονη 56 ιντσες Panasonic Viera Δεν βλεπω διαφορά σε υψηλη ευκρίνεια σε κανενα απο τα 3. Ειναι κρυσταλινη η εικονα και στα τρια.

εγω παντως την αληθεια ειπα!οτι στην ελλαδα ειμαστε ακομα πολυ πισω στο θεμα της δορυφορικης!και προσωπικα οταν εχω δει καλυτερο απο αλλους στα ιδια λεφτα τοτε ναι εχω απαιτησεις!!

Η ποιότητα της εικόνας στον αγώνα Τσέλσι-Άστον Βίλα την Τετάρτη ήταν εξαιρετική ενώ σήμερα αναρωτιέσαι αν βλέπεις HD στον αγώνα Ντόρτμουντ-Βέρντερ.

Υπερβολική η κριτική σήμερα για το Ντόρτμουντ-Βέρντερ.
έχουμε δει πολύ χειρότερα από τα hd sport του ΟΤΕ.
Σήμερα είναι αξιοπρεπέστατη η εικόνα.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Και χωρίς πιξελιάσματα παρακαλώ!

Υπερβολική η κριτική σήμερα για το Ντόρτμουντ-Βέρντερ.
έχουμε δει πολύ χειρότερα από τα hd sport του ΟΤΕ.
Σήμερα είναι αξιοπρεπέστατη η εικόνα.

+1

Μια χαρα ηταν η εικονα
και γενικα η bundesliga εχει παντα καλη εικονα σε hd (Καλυτερη και απο την Premier league)τουλαχιστον στο δικο μου ματσι ετσι φαινεται

Στο δεύτερο ημίχρονο που κάθισα και παρακολούθησα η εικόνα τελικά ήταν πολύ καλή αλλά δεν έφτασε σε επίπεδα Τσέλσι-Άστον Βίλα.
Τουλάχιστον έχει βελτιωθεί η ποιότητα αλλά υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Είναι τόσο χάλια η εικόνα στο hd1 με την μπαγερν η είναι η ιδέα μου?

Μπουρδίτσα η εικόνα. Έχεις δίκιο.

Στον αγώνα της Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα έφταιγαν οι Ισπανοί. Τώρα φταίει η Μέρκελ! Μας εκδικείται επειδή έφερε χ ο ΠΑΟΚ με την Σάλκε!

Σήμερα η εικόνα στο SD Sports3 ήταν καλύτερη στο ματς της Άρσεναλ από ότι στο HD Sports1 της Bayern!

Μπορεί κάποιος με μη μαμίσιο δέκτη να δει την ανάλυση του Sports3; Μου φαίνεται πως δείχνει πολύ καλύτερα πλέον (δοκιμές για HD)?.

Last edited by a moderator:

Οι παραγωγές της Premier League είναι τοπ επιπέδου. Μπορεί να είναι και αυτό.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

αραγε μετα τα σημερινα απαραδεκτα ματσ(απο αποψη ποιοτητας εικονας) υπαρχουν εδω μεσα καποιοι να λενε οτι εχουμε ποιοτητα hd?

Και που φωνάζουμε εμείς τι έγινε? Ορίστε τι μου απάντησαν σε email που τους έστειλα: Σε συνέχεια του μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποια γενικευμένη δυσλειτουργία αναφορικά με την ποιότητα εικόνας των HD καναλιών της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Εάν παρατηρείτε το αντίθετο, παρακαλούμε καλέστε το 13888 ώστε να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους.