Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρατηρησε κανεις στο αγγλικο ντερμπι οτι ο σχολιαμος πηγαινε μπροστα απο την εικονα 2 με 3 δευτερολεπτα?

Όσοι πιάνετε Astra 19,2 και είδατε χθες τον ΠΑΟΚ από το ZDF HD θα πήρατε γεύση τι εστί High Definition...

Last edited by a moderator:

Σβήστηκαν αρκετές εξυπνάδες... Ο φίλος έγραψε τη γνώμη του. Δε χρειάζεται τέτοια πώρωση για τα πακέτα πάντως. Για τηλεόραση και διασκέδαση μιλάμε. Τελοσπάντων, συνεχίζουμε παρακάτω.

Last edited:

Όσοι πιάνετε Astra 19,2 και είδατε χθες τον ΠΑΟΚ από το ZDF HD θα πήρατε γεύση τι εστί High Definition...

Τίποτα φοβερό...

Θα συμφωνησω, τιποτα το ιδιαιτερο. Απλως μια καλη μεταδοση ενος 720p καναλιου. Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι αυτο που ειδαμε χθες ηταν 2 σκαλια πανω απο αυτα που εχουμε δει απο τον οτε την φετινη περιοδο.

1280x720 ειναι η αναλυση και αν δεν κανω λαθος ειναι progressive.

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μέτρια η εικόνα στη ΔΤ θελει λιγο βελτιωση

Μπορεί ο οτε να ανεβασει το bitrate γιατι στα ψηφιακα ειναι καλυτερα

Η εικόνα του ZDF , του αγώνα και όχι του pre/post game, ήταν από το ίδιο βαν που έπαιρνε και η Νόβα.
Το ZDF είχε "κατεβάσει" στην Τούμπα, ένα βαν του Studio Berlin. Για την εκπομπή του από το γήπεδο, έπαιρνε τον αγώνα HD-SDI 1080i, είχε βάλει 4 κάμερες για τις ανάγκες στην εκπομπή του και πήρε και 4 κάμερες ανεξάρτητες (ISO Cams) από το βαν για την δημιουργία high-lights.

Η εικονα της ΔΤ του Οτε ειναι χειροτερη απο αυτη της digea ή μου φαινεται;

άρχισαν τα σπασίματα στην εικόνα ελεος

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικονα της ΔΤ του Οτε ειναι χειροτερη απο αυτη της digea ή μου φαινεται;

Digea; Της Netmed μάλλον εννοείς ή εκτός κι αν εννοείς της εκπομπής στην Αθήνα με όνομα παρόχου EDT.

ερώτηση κρίσεως: μέχρι πόσων ιντσών τηλεόραση θα προτείνατε για παρακολούθηση οτε τβ μέσω δορυφόρου χωρίς ενοχλητικά σπασίματα η πίξελ στην οθόνη? για να εξηγούμαι, στην 27αρα που έχω στο σαλόνι μου η εικόνα είναι άκρως ικανοποιητική. αντιθέτως στην 46αρα φίλου μου τα "ελαττώματα" στην εικόνα είναι εμφανέστατα στα περισσότερα κανάλια.

Μεχρι 32" και σε αποσταση μεγαλυτερη των 2 μετρων πιστευω εισαι καλα.