Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Και εγώ συμφωνώ για το Ε. Πολύ μέτρια εικόνα! Δεν μοιάζει με HD!

μάλλον... χαχα και εγω πολυ μέτριο το βλέπω... ειδικα στα προσωπα πιξελιάζει πολύ

O PVR δίνει και έξοδο 1080p οπότε παρακάμπτει τελείως την επεξεργασία της τηλεόρασης.

μα εγω εχω τον απλο...κ ρωταω γιατι καπου πιο πριν αναφερεται οτι δεν κανει de-interlace...τωρα να ισχυει αυτο κ να σου δινει δυνατοτητα να επιλεξεις 720p,μαλλον δεν στεκει...
εκτος αν εννοουσαν οτι εχει "προβληματικο" de-interlace...

Μα καλά μόνο εγώ θεωρώ καλή την εικόνα του Ε στο otetv?!

Από ότι φαίνεται, ναι... :smile:
Και νομίζω είμαστε και αρκετά επιεικείς σε αυτά που γράψαμε...

Η γνώμη μου είναι ότα τα ζωντανά του Ε! είναι μια χαρά για το περιεχόμενο που δείχνουν αλλά στις κονσέρβες η ποιότητα πέφτει.....ίσως αυτό εξηγεί και τη διαφορά απόψεων.
Πάντως από το Style είνα σίγουρα πολύ καλύτερο.

Εγώ ζωντανό πρόγραμμα πέτυχα. Μάλλον έχει να κάνει με το bandwidth που του δίνεται κάθε στιγμή...

εγω που εχω τον pvr να τον βαλω 1080p?

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

και εγω εχω αυτην την απορια ας δωσει καποιος τα φωτα του

Last edited by a moderator:

Με το pvr μηχανημα που παιζει σε 1080p βελτιωνεται καθολου η εικονα του ote tv; Αξιζει; Ή ειναι το ιδιο;

Η μόνη περίπτωση να δεις βελτίωση στην ρύθμιση 1080p, είναι η τηλεόραση να κάνει χειρότερη απόπλεξη από τον δέκτη. Αν μιλάμε για καμιά φτηνή τηλεόραση, ίσως και να συμβαίνει, αν και είναι απίθανο να κάνει και κάτι ιδιαίτερο ο δέκτης (δεν το έχω δοκιμάσει).

Αν ψάχνεις βελτίωση από τα τεχνουργήματα λόγω χαμηλού bitrate, δεν υπάρχει λύση.

LOL Μιλάω για την 64F8500...Χλωμο να γίνεται βελτίωση ε;

Last edited by a moderator:

Αμφιβάλλω σε τόσο μεγάλες τηλεοράσεις αν υπάρχει κάποιο πακέτο που μπορεί να δώσει αίσθηση καλής εικόνας πλην των Sky. :P

Ειδικά ο ΟΤΕ με τόσα μικρά bitrate που έχει.

Έχω μια Samsung 8000 δεν είμαι ειδικός αλλά η εικόνα φυσάει και νοίκιασα χθες το world war Z σε hd και είχα εξαιρετική ποιότητα. Πετυχαίνω τους 3 σωματοφύλακες στο otecinema1 hd και πάλι η εικόνα πολύ καλή. Αυτο που έχω παρατηρήσει ειναι οτι κάποια κανάλια όπως το motor vision den έχουν καλό hd. Επίσης στα ote sport όταν ειναι live ειναι μια χαρά. Όταν ειναι rec έχει κάποια θέματα καμία φορά. Ίσως να μην έχω την εμπειρία σας αλλά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτή η ιστορία με το motorvision έχει καταντήσει κουραστικό... Κάθε 10-15 λεπτά μαύρο και μετά μπάρες....
Έλεος.

Έχω παρατηρήσει πως μόνο στο Nat Geo Wild η εικόνα εμφανίζει κάποια μικροπαράσιτα σε τυχαία σημεία. Τα παράσιτα εμφανίζονται σαν κάθετες μικρές γραμμές, εμφανίζονται για 1-2" εξαφανίζονται, εμφανίζονται μετά σε άλλο σημείο κοκ. Το έχω δει μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι στο πακέτο του ΟΤΕ (κι εννοείται πουθενά αλλού σε επίγειο σήμα η αναπαραγωγή BD για να αποκλείσω θέμα TV). Μπορείτε να δείτε τι εννοώ την παρακάτω φωτό.

2014-03-03 15.38.04.jpg

Τα έχω δει και εγώ. Νομίζω είναι θέμα χαμηλού bitrate, αλλά δεν το έχω ψάξει το θέμα. Μπορεί να είναι και θέμα λήψης, αλλά δεν τα έχω παρατηρήσει ποτέ στο cinema 3, που είναι sd. Νομίζω αφορά τα HD, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
[Το άχρηστο πόστ της ημέρας, μάλλον κράτα μόνο ότι συμβαίνει και σε μένα... :flipout:]