Με όλο το σεβασμό και στις γνώσεις σου και στη δουλειά που κάνει η εταιρεία σου, νομίζω αυτό το post είναι άκυρο. Εφ' όσον δε θες να μοιραστείς μαζί μας τη γνώση σου για το ποιο πρόβλημα είχε ο ΟΤΕ (εγώ να κάνω ένα wild guess - πρόβλημα στην στατιστική πολυπλεξία), δεν έχει λόγο να το αναφέρεις σε ένα δημόσιο χώρο.
Δηλαδή άμα σου πω ότι φταίει η Γιολάντα, θα είσαι καλυμμένος;
Για μένα, σαν τεχνικό, έχει σημασία να ξέρω τι πήγε στραβά για να μπορέσω να αποτρεψω την επανεμφάνιση του προβλήματος.
Το τι πήγε στραβά και το κατά πόσο θέλουν να δημοσιοποιθεί , είναι θέμα του ΟΤΕ και μόνο. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αρχίσει τα μου και σου σαν να κάνουμε πρωιναδικο.
Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο για να δώσω έμφαση ότι η αιτία του προβλήματος είναι πλέον γνωστή.
Και μέχρι εκεί.
.
Μακάρι να ήταν πελάτες μου..... δεν θα είχα ανάγκη τότε !!!![]()
Οπως σου ειπε και ο malakudi και οπως σου ειχα πει πρωτος και εγω οταν ξερεις κατι το λες αλλιως δεν λες τιποτα....τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Θα συμφωνήσω και θα σου απαντήσω όπως και στο άλλο ποστ. Η αναφορά μου έγινε μόνο και μόνο για να δώσω έμφαση στο ότι είναι γνωστά τα αίτια στους κύκλους του ΟΤΕ.
Ίσως να μην φάνηκε έτσι, αλλά αυτή ήταν η πρόθεση.
Μια χαρά η σπασμωδική κίνηση επί ένα ολόκληρο ημίχρονο; Υποτίθεται θα βλέπαμε HD, και είδαμε ποιότητα κακού streaming.Το ότι υπήρχαν προβλήματα το είδαν όλοι και είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι θα επιλυφθούν απλά θεωρώ ότι ορισμένα σχόλια είναι πικρόχολα πέραν κάθε λογικής και δεν δίνουν τη συνολική εικόνα της μετάδοσης....εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα
Το ότι υπήρχαν προβλήματα το είδαν όλοι και είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι θα επιλυφθούν απλά θεωρώ ότι ορισμένα σχόλια είναι πικρόχολα πέραν κάθε λογικής και δεν δίνουν τη συνολική εικόνα της μετάδοσης....εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα
Οσο για σένα Hellraiser μάλλον είσαι ένας ζοχαδιαζμένος γάβρος που τρώει τα λυσακά του επειδή ο βάζελος πήρε το Κύπελλο:award:
Αρχίζετε να ξεφεύγει η κουβέντα...
Το ότι υπήρχαν προβλήματα το είδαν όλοι και είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι θα επιλυφθούν απλά θεωρώ ότι ορισμένα σχόλια είναι πικρόχολα πέραν κάθε λογικής και δεν δίνουν τη συνολική εικόνα της μετάδοσης....εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα
Οσο για σένα Hellraiser μάλλον είσαι ένας ζοχαδιαζμένος γάβρος που τρώει τα λυσακά του επειδή ο βάζελος πήρε το Κύπελλο:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.