Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μακάρι να ήταν πελάτες μου..... δεν θα είχα ανάγκη τότε !!! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Με όλο το σεβασμό και στις γνώσεις σου και στη δουλειά που κάνει η εταιρεία σου, νομίζω αυτό το post είναι άκυρο. Εφ' όσον δε θες να μοιραστείς μαζί μας τη γνώση σου για το ποιο πρόβλημα είχε ο ΟΤΕ (εγώ να κάνω ένα wild guess - πρόβλημα στην στατιστική πολυπλεξία), δεν έχει λόγο να το αναφέρεις σε ένα δημόσιο χώρο.

Θα συμφωνήσω και θα σου απαντήσω όπως και στο άλλο ποστ. Η αναφορά μου έγινε μόνο και μόνο για να δώσω έμφαση στο ότι είναι γνωστά τα αίτια στους κύκλους του ΟΤΕ.
Ίσως να μην φάνηκε έτσι, αλλά αυτή ήταν η πρόθεση.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Δηλαδή άμα σου πω ότι φταίει η Γιολάντα, θα είσαι καλυμμένος;
Για μένα, σαν τεχνικό, έχει σημασία να ξέρω τι πήγε στραβά για να μπορέσω να αποτρεψω την επανεμφάνιση του προβλήματος.
Το τι πήγε στραβά και το κατά πόσο θέλουν να δημοσιοποιθεί , είναι θέμα του ΟΤΕ και μόνο. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αρχίσει τα μου και σου σαν να κάνουμε πρωιναδικο.
Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο για να δώσω έμφαση ότι η αιτία του προβλήματος είναι πλέον γνωστή.
Και μέχρι εκεί.

.

Οπως σου ειπε και ο malakudi και οπως σου ειχα πει πρωτος και εγω οταν ξερεις κατι το λες αλλιως δεν λες τιποτα....τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μακάρι να ήταν πελάτες μου..... δεν θα είχα ανάγκη τότε !!! :flipout:

Αμα συνεχισεις να τους στηριζεις ετσι σε οτι και να κανουν που ξερεις μπορει και να γινουν....:flipout:

Ε αυτός είναι ο σκοπός μου, καλά που το κατάλαβες !!!:BDGBGDB55:

Οπως σου ειπε και ο malakudi και οπως σου ειχα πει πρωτος και εγω οταν ξερεις κατι το λες αλλιως δεν λες τιποτα....τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Διάβασε τι απάντησα και στον malakudi, τίποτα διαφορετικό από αυτό που απάντησα και σε σένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα συμφωνήσω και θα σου απαντήσω όπως και στο άλλο ποστ. Η αναφορά μου έγινε μόνο και μόνο για να δώσω έμφαση στο ότι είναι γνωστά τα αίτια στους κύκλους του ΟΤΕ.
Ίσως να μην φάνηκε έτσι, αλλά αυτή ήταν η πρόθεση.

Συγνωμη δηλαδη περιμεναν σε τετοια διοργανωση να checαρουν και να βρουν προβληματα;

Δρν καταλαβαινω γιατι δεν σναφερεις το τεχνικο προβλημα. Καθαρα πληροφοριακα ρωταμε

Το ότι υπήρχαν προβλήματα το είδαν όλοι και είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι θα επιλυφθούν απλά θεωρώ ότι ορισμένα σχόλια είναι πικρόχολα πέραν κάθε λογικής και δεν δίνουν τη συνολική εικόνα της μετάδοσης....εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα

Οσο για σένα Hellraiser μάλλον είσαι ένας ζοχαδιαζμένος γάβρος που τρώει τα λυσακά του επειδή ο βάζελος πήρε το Κύπελλο:award:

Το ότι υπήρχαν προβλήματα το είδαν όλοι και είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι θα επιλυφθούν απλά θεωρώ ότι ορισμένα σχόλια είναι πικρόχολα πέραν κάθε λογικής και δεν δίνουν τη συνολική εικόνα της μετάδοσης....εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα
Μια χαρά η σπασμωδική κίνηση επί ένα ολόκληρο ημίχρονο; Υποτίθεται θα βλέπαμε HD, και είδαμε ποιότητα κακού streaming.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Οσο για σένα Hellraiser μάλλον είσαι ένας ζοχαδιαζμένος γάβρος που τρώει τα λυσακά του επειδή ο βάζελος πήρε το Κύπελλο:award:

Οκ ειμαι πλεον σιγουρος οτι εισαι περιορισμενων δυνατοτητων....αλλα σε θυμαμαι και απο παλια τοτε που πηγαινες να μας βγαλεις τρελους οτι ο ΟΤΕ δεν ειχε τα δικαιωματα για Αγγλικη περιγραφη στο ΝΒΑ.

Και malakudi δεν ηταν μονο η σπαστη εικονα....ηταν και ο ηχος στο 2ο ημιχρονο.Εκτος και αν για το σαινι του ΟΤΕ ειναι καλο να ακους πρωτα οτι μπηκε γκολ και να το βλεπεις μετα απο 2-3 δευτερολεπτα....

Ποιότητα κακού streaming ???? Νομίζω ξανά ότι υπεβάλεις, τόσο που εάν δεν σεβόμουνα προηγούμενα post σου θα έλεγα ότι τρολάρεις.
Όπως και να'χει όλοι είδαμε τον αγώνα και ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματα του.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Hellraiser αφού είσαι τόσο μεγάλων δυνατήτων και δεν ικανοποιήσε με αυτά που βλέπεις γιατί τον κοόβεις τον ΟΤΕ ΤV να ησυχάσουμε......αφού δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου

Last edited:

Hellraiser δεν είναι η πρώτη φορά που κάνεις μπούκα στη κατηγορία..

Μην περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σοβαρά όταν απευθύνεσαι με προσβολές σε άλλα μέλη εδώ μέσα σα να είσαι στη θύρα 7 ή στην 21 ή στην 13.....

Αν είναι καλή η απάντηση, ίσως να αξίζει το μαστίγωμα (^_-)

Υπάρχει μια μικρή διαφορά από το είδα τον αγώνα (που και από το youtube σε λάπτοπ μπορείς να δεις τον αγώνα), και άλλο απόλαυσα τον αγώνα (μπροστά στην 50άρα πλάσμα με σήμα HD).
Και αν είσαι και συνδρομητής και στην νόβα, αρχίζεις τις συγκρίσεις και στο τέλος εκνευρίζεσαι...

Το είδα σε 46άρα SONY FULL HD LCD στα 3 μέτρα και ναι δεν ήταν τέλεια αλλά δεν ήταν ούτε Youtube ...απλά δεν μ'αρέσει ο μηδενισμός που επικρατεί εδω μέσα

Συνδρομητής στη NOVA δεν είμαι....δεν το σηκώνει το πορτοφόλι μου...αλλά έχω δει αρκετούς αγώνες σε φίλους και μπορώ να πω ότι η εικόνα είναι πολύ χειρότερη σε γενικές γραμμές (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο αγώνα)

Από την στιγμή που έχεις αυτή την εκτίμηση, βγαίνει άμεσα το συμπέρασμα ότι δεν γνωρίζεις να αξιολογήσεις την ποιότητα μιας μετάδοσης.
Δεκτή βέβαια η προσωπική σου εκτίμηση, όμως καλό θα ήταν να μην κρίνεις την γνώμη άλλων, που μπορεί να ξέρουν δύο πράγματα παραπάνω.
Σου φαίνονται μηδενιστικές οι απόψεις επειδή έχουν μεγάλη απόσταση από την δική σου άποψη, η οποία για σένα είναι πραγματικότητα. Παραβλέπεις όμως το αν η δική σου πραγματικότητα συμφωνεί με την γενικά παραδεκτή πραγματικότητα...

Δυστηχως ηταν η χειροτερη δυσφημηση για τον ote, ευτηχως στο δευτερο ημιχρονο δεν ειχε σπασιματα.Την διαφορα ηχου δεν την καταλαβα απο την καφετερια που τον ειδα.
Ειναι κριμα παντως για τον ΟΤΕ. Εχει πληρεστερο και φτηνοτερο πακετο αλλα δε φτανει, η ποιοτητα εικονας πρεπει να βελτιωθει.
Μακαρι το σημερινο καζο να βοηθησει σε αυτη τη κατευθυνση.