Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο ούτε προσπαθώ να κάνω το άσπρο μαύρο, απλά θεωρώ ότι τα προβλήματα που υπήρχαν δεν με ενόχλησαν στο βαθμό που αναφερέται....για τη σύγκριση με τη NOVA, υπάρχει άλλο thread....

Επί ένα ημίχρονο η εικόνα ήταν χάλια. Τα κάνατε σαλάτα με τη ρύθμιση των συστημάτων σας - αφού είδαμε πόσο καλό ήταν το feed - και μας λες για Παοκτσήδες και Γάβρους; Έλεος. Σεβασμός λίγο στους πελάτες σας.

Έχετε τόσο καιρό τους encoders στο αυτόματο και η ποιότητα όταν το bandwidth δε φτάνει είναι από μέτρια ως κακή. Εκτιμώ πως σήμερα πήγατε να βελτιώσετε το Ote sport1 hd αποφεύγοντας τα αυτόματα options, και τα κάνατε σαλάτα. Και μας περνάτε και για ηλίθιους που βάλατε τον σπίκερ να πει πως φταίει η βροχή.

Λοιπόν θα εισηγηθώ στους φίλους μου στον ΟΤΕ να σε προσλάβουν μια και ξέρεις τόσες λεπτομέρειες περί του Headend και της λειτουργίας του ....παρεπιμπτόντως σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χτύπησε κάποιο μηχάνημα ??????

Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει!:grandpa:
Ήταν καλή η μετάδοση του Οτέ? Ήταν!:grandpa:

Όποιο και να ήταν το πρόβλημα, πλέον, αυτό που μετράει είναι η διαβεβαίωση πως απομονώθηκε.
Η εικόνα (και ο ήχος για μένα) στο β' ημίχρονο ήταν πολύ καλή, όπως και η παραγωγή.
Με προβληματίζει μόνο το γεγονός πως ήταν μια δυσφήμιση για την πλατφόρμα στους έν δυνάμει νέους συνδρομητές αλλά και το γεγονός πως το ίδιο πρόβλημα είχε προκύψει μία ημέρα πριν στον αγώνα Ρόμα - Μίλαν.

Είδα όλο τον αγώνα από τον Hellasat , δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στη μετάδοση , η ποιότητα της εικόνας ήταν αρκετά καλή υπήρχε συντονισμός στον ήχο και δεν υπήρξε κανένα σπάσιμο στην εικόνα .

Μάλλον πρέπει να το μετάνοιωσε ο ΟΤΕ , που άφησε ανοικτό το feed της μετάδοσης στον Hellasat και έδωσε τη δυνατότητα της σύγκρισης που είχε ως αποτέλεσμα να φανούν πεντακάθαρα οι αδυναμίες του , σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός για εκείνον .

Χρειαζόταν "μέτρο σύγκρισης" για να αξιολογηθεί η εικόνα που είχαμε στους δέκτες μας; Δεν νομίζω ότι το feed έπαιξε κάποιο ρόλο. Απλά βοήθησε κάποιους να δουν τον αγώνα σε καλύτερη ποιότητα εικόνας, χωρίς την περιγραφή (υποθέτω - δεν το είδα).

δεν μπορω να ακουω αρλουμπες
η μεταδοση ηταν τραγικη και δυσφημιση για τον οτε
δεν μπορουμε να κανουμε το ασπρο μαυρο
παλι βαζουν θεμα οι γνωστοι με την νοβα
δεν εβαλε καννενας τετοιο θεμα
ελεος

Απλά βοήθησε κάποιους να δουν τον αγώνα σε καλύτερη ποιότητα εικόνας, χωρίς την περιγραφή (υποθέτω - δεν το είδα).

Το feed είχε δυνατότητα επιλογής το να ακούς ή όχι την περιγραφή του αγώνα μαζί με τον ήχο του γηπέδου .

Προσωπικά μετά από πολύ καιρό ευχαριστήθηκα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (δεν είμαι παναθηναϊκός)

όσον αφορά το "μέτρο σύγκρισης" αφορά αυτό που είδα στη τηλεόρασή μου και αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , δηλαδή πως είδαν τον αγώνα κάποιοι από τους συνδρομητές του ΟΤΕ και πως τον είδα εγώ .

Το πρώτο ημίχρονο όντως υπήρχε πρόβλημα! Ενοχλητικό εως σπάσιμο νευρων!
Στο δεύτερο δεν υπήρχε κανένα θέμα!
Ο ήχος τόσο στο πρώτο όσο και στο δευτερο δεν είχε κανένα θέμα!
Όσοι λένε οτι υπήρχε πρόβλημα σε όλον τον αγώνα και υπήρχε και πρόβλημα με τον ήχο ή δεν έχουν ΟΤΕTV ή απλά είναι αντιδραστικοί και κάτι θέλουν να γράψουν!
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες!

Εγω πιστευω οτι οι τεχνικοι του οτε ειχαν την πληροφορηση οτι θα σχολιαζει ο Τσιαρτας και φροντισαν να δωσουν εικονα με ελεγχομενη αργη κινηση για να υπαρχει συντονισμος φασης -σχολιασμου.Οταν μετα το 25 διαπιστωσαν το λαθος τους η εικονα απεκτησε την φυσικη ροη της και ηταν αψογη.

Λοιπόν θα εισηγηθώ στους φίλους μου στον ΟΤΕ να σε προσλάβουν μια και ξέρεις τόσες λεπτομέρειες περί του Headend και της λειτουργίας του ....παρεπιμπτόντως σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χτύπησε κάποιο μηχάνημα ??????
Το σίγουρο είναι ότι δεν έφταιγε η βροχή, που βάλατε τον άνθρωπο να πει. Μόνο και μόνο για σεβασμό προς τους πελάτες σας, θα έπρεπε να πείτε τι έφταιξε και να ζητήσετε συγνώμη. Αλλά όχι, έφταιγε η βροχή.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ΟΚ. Διαφορά ήχου εικόνας δε κατάλαβα - ίσως μία ελάχιστη. Το 1ο όμως ήταν χάλι μαύρο. Ποιο μαύρο κι από το χάλι της ομάδας μου.

Aν και δεν είμαι και πολύ σχετικός περί των τεχνικών θεμάτων της δορυφορικής παρατήρησα κατι στα σπασίματα! Αυτά γινόταν συνήθως από συγκεκριμένες κάμερες! Είτε εντός γηπέδου είτε από κάμερες στην οροφή! Τα σπασίματα αυτά μου θύμιζαν σπασίματα από ασύρματες κάμερες! Μήπως έπαιζε και αυτό το ενδεχόμενο, και απλά μετά το 30 τις έβγαλαν off???

το χθεσινο ηταν απλα για γελια:Banane0::Banane0::Banane0:

Την πληρωσα κ γω τελικα.. Εβαλα ενα πιατο σε εναν φιλο που ανεβασε οτε τν εδω και με πηρε σημερα να με γκρινιαζει για διακοπες στο σημα και πως και καλα θελει φτιαξιμο η κεραια..! :P :P

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

... και δεν είδες και τον αγώνα επειδή έχεις μικρό πιάτο...:P

Και κε...τας και δαρμένος! Ενταξει, το ειδα απο το σκαι :P

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγω πιστευω οτι οι τεχνικοι του οτε ειχαν την πληροφορηση οτι θα σχολιαζει ο Τσιαρτας και φροντισαν να δωσουν εικονα με ελεγχομενη αργη κινηση για να υπαρχει συντονισμος φασης -σχολιασμου.Οταν μετα το 25 διαπιστωσαν το λαθος τους η εικονα απεκτησε την φυσικη ροη της και ηταν αψογη.

Μακράν το καλύτερο!!!!! :BDGBDGB53:

Στον τελικό Copa del Rey είχε γινει η απονομή και ακόμα σχολίαζε την τακτική που θα ακολουθήσει στο Β' ημίχρονο η Barcelona!!

Παντως χθες στο λιβερπουλ-τσελσι παλι εκανε σπασιματα...Ειδικα σε κοντινα πλάνα. Δεν ξέρω γιατί. Εχω την 64f8500. Φταίει η tv μου;

Όχι δεν φταίει η tv σου και δεν χρειάζεται να την αλλάξεις πάλι !!!

:flipout:

Χθες ενώ έκανα zapping πέτυχα το Kick ass στο Village και είπα να το ξαναδώ αλλά η εικόνα ήταν τραγική και το έκλεισα μετά από 10 λεπτά.