Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτά τα σπασίματα πάντα τα έκανε.Από ότι έχω παρατηρήσει αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια που είμαι συνδρομητής, σε αγώνες ποδοσφαίρου γίνεται μόνο και μάλιστα το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν διεξάγονται μέρα.Σε άλλο άθλημα δεν το έχω παρατηρήσει.Και για τους νέους συνδρομητές, όπως π.χ ο malakudi, ας δείτε αύριο f1 ή απόψε (για όποιον αντέχει!) ΝΒΑ.Σπασίματα δεν έχει.
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Βλέπω από το μεσημέρι συνέχεια!δοκιμαστικά formula μια χαρά,wrc μια χαρά,τένις και το προηγούμενο και τώρα μια χαρά..στο ποδόσφαιρο όμως και ειδικά στην μπάγιερν συνέχεια!!γενικά στα ποδόσφαιρα είναι έντονα τα προβλήματα..

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ας ειχε 2 αναμεταδοτες ακομα και δεν θα τα συζητουσαμε αυτα....!

Δε νομίζω να είναι μόνο θέμα χωρητικότητας.Δεν γίνεται σε μερικά προγράμματα να έχει σπασίματα και σε άλλα όχι.Οι πιο ειδικοί ας πουν την άποψή τους.

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ote tv σε οθονη απο 32'' και πανω δεν βλεπεις HD(με ελαχιστες εξαιρεσεις) με τα σπασιματα που κανει.Εχω 3 τηλεορασεις 42'',32'' και μια 24'' και μονο στην τελευταια φαινεται αρκετα καλα.Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αγωνα NBA πραγματι η εικονα ειναι παρα πολυ καλη και στους αγωνες ποδοσφαιρου(ειδα αγωνα premier και primera προσφατα) πονανε τα ματια μας απο τα σπασιματα.Επισης καναλια οπως το travel HD και το Ε HD ειναι τοσο ενοχλητικα τα σπασιματα που γινονται ως μη παρακολουθισιμα και αναγκαζομαι να βλεπω τις εκδοσεις SD της Νοβα.Επισης τα καναλια motorvision και Sundance δεν πρεπει να θεωρουνται σε καμια περιπτωση HD γιατι αμα δειτε την εικονα του sundance HD του Πολωνικου πακετου θα δειτε χαωτικη διαφορα.Επισης στο Eurosport 2 HD του πολωνικου πακετου στον αγωνα της Bundesliga η εικονα ηταν φοβερη και την ιδια ωρα στον ΟΤΕ ο ιδιος αγωνας δεν βλεποταν παλι απο τα σπασιματα.Η 12111 ειναι μια συχνοτητα η οποια εχει σχετικα χωρο που δεν δικαιολογει τετοια εικονα.Το πακετο του ΟΤΕ ειναι μακραν καλυτερο της Νοβα αλλα τα μονα καναλια που πιστευω οτι ειναι πραγματικα HD ειναι τα 3 οτε σπορ (σε μερικα αθλητικα γεγονοτα),το Nat WIld,το Luxe Tv,το MTV και το Eurosport.Δεν ξερω αμα αυτα που λεω ειναι λαθος ή απλα οι 2 τηλεορασεις μου η 32'' και η 42'' ειναι για πεταμα η αμα φταιει και ο δεκτης ο KAON αλλα πατα εχω ως μετρο συγκρισης τους 2 μηνες HD που ειχα στο πακετο της Nova και το πακετο HD της Cyfrowy Polsat

Εγώ που το βλέπω σε φιλικό σπίτι τον ΟΤΕ έχει 42 με 100 χερτζ φαίνονται μια χαρά τα HD,δεν ξέρω αν παίζουν τα χερτζ της TV,σε 1-2 μήνες που θα βάλω και εγώ ΟΤΕ θα σας γράψω με τα 800 που είναι η δικια μου. E φυσικά δεν είναι και σαν τα Sky τα HD αλλα ok...Πιστεύω με τον αναμεταδότη που θα μπει να το φτιάξουν ακόμα ποιο πολύ...Αλλα τελικά τι θέλουμε? πολλά κανάλια? η λίγα με καλή ποιότητα,εγώ προσωπικά θέλω κάπου στο μέσον

εχω αναφερει σε αλλο υποφορουμ οτι ο δεκτης που αξιζει απο εικονα και ειναι με διαφορα καλυτερος,,
ειναι ο 1ος, καον ο combo..

. ο επομενος δεκτης ειναι τραγικος απο εικονα ..
εχω και τους 2 δεκτες ..σε σαμσουνγκ την 8000 . [αρκετα καλη τηλεοραση] και βαζω και τους 2,σε 2 θυρες με ιδιες ρυθμισεις,
και ο 2ος καον ο απλος ειναι τραγικος...νομιζεις οτι η τηλεορασης σου εχει θεμα..
.ειδικα σε SD ....δεν βλεπετε..
. οχι οτι τα HD ειναι τελεια..αλλα δεν σπαει η εικονα με πιξελ.η τελος παντων δεν ειναι τοσο εμφανης η κακη ποιοτητα του HD
.εγω προσωπικα.. κρατησα τον παλιο δεκτη..
..και τον αλλο τον εχω σε αλλο σπιτι σε μια παλια τηλεοραση. CRT....
για τον PVR ΔΕΝ εχω αποψη δεν τον εχω δουλεψει..

Last edited:

Στο οτεσπορτ 3 τωρα δε δειχνει εικόνα απο φορμουλα αλλα ο αλφα κανονικα...

οσο γυναικα ειναι η νικητρια της γιουροβιζιον αλλο τοσο ειναι hd η ποιοτητα ....τι αισχος ειναι τωρα η ατλεντικο ουτε live streaming!

δεν ξέρω αν έπαθε κάτι η τηλεόραση μου , αλλά σήμερα μου φαίνεται ότι ολα τα HD έχουν τραγική εικόνα..παρακολούθησα λίγο MTV και Travel και το πιξέλιασμα ήταν αρκετά έντονο......
:flute:

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

δεν ξέρω αν έπαθε κάτι η τηλεόραση μου , αλλά σήμερα μου φαίνεται ότι ολα τα HD έχουν τραγική εικόνα..παρακολούθησα λίγο MTV και Travel και το πιξέλιασμα ήταν αρκετά έντονο......
:flute:

Αν δεν λειτουργησει ο νεος αναμεταδοτης δεν γινεται δουλεια. Αληθεια ξερουμε ποτε θα γινει αυτο;

Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τον Οκτώβριο. Αν δεν σταματήσουν τα σπασίματα στην εικόνα δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω. Φοβερό το πρόγραμμα, πολύ ποδόσφαιρο που μου αρέσει αλλά η ποιότητα της εικόνας είναι τραγική!!! (για τα δικά μου δεδομένα).

Επειδή αυτή τη στιγμή το βλέπω τόσο έντονο δε μπορω να μη το γραψω..
Αυτή τη στιγμη στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο είναι στο 15' , ριχνει κάτι πιξελιάσματα που δε μπορούσαν να με αφήσουν ασυγκίνητο
σηκώθηκα απο το καναπέ και ήρθα στο laptop για να το γράψω.. δε θυμάμαι τέτοια κόπλα στα sporHD πάντως.. τώρα τελευταία εγιναν??

Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τον Οκτώβριο. Αν δεν σταματήσουν τα σπασίματα στην εικόνα δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω. Φοβερό το πρόγραμμα, πολύ ποδόσφαιρο που μου αρέσει αλλά η ποιότητα της εικόνας είναι τραγική!!! (για τα δικά μου δεδομένα).

Μια από τα ίδια δεν άντεξα και σηκωθηκα κι εγώ να το γράψω (κι αμέσως το έβαλε η Μπάρτσα, φτου)... Πολύ χάλι η εικόνα τα σπασίματα συνεχόμενα... Έλεος!!!

Ακριβώς το ίδιο παρατηρώ και εγω. Και μιλάμε και για μετάδοση HD. Γιατί πριν αρχίσουν να φορτώνουν κανάλια το πακέτο δεν φροντίζουν να έχουν ήδη νοικιάσει ενα ακόμα αναμεταδότη, πρεπει ολα να γίνονται στα όρια ; ολα θυσία στο βωμό του κέρδους ;

Καλα ρε παιδια δεν υπαρχει ενας στον οτε να δει τα χαλια της εικονας; τι ειναι αυτα τι πληρωνουμε streaming

Έχετε καταντήσει αηδία εκεί στον ΟΤΕ!! Είναι εικόνα αυτή ?? Τι να το κάνω εγώ άμα έχετε τα καλύτερα πρωταθλήματα.. μπάλα δεν μπορούμε να δούμε. Η εικόνα μας έχει κουράσει!! Και δεν ξέρω αν φταίει ο αναμεταδότης, αλλά στο τέννις και στο ΝΒΑ μια χαρά εικόνα έχει.!! Πως γίνεται αυτό? Μόνο στην μπάλα τα κάνει αυτά!!

Last edited by a moderator:

Είναι πολύ εκνευριστικό.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι είναι πολύ έντονο όταν πηγαίνει από κοντινό πλάνο σε γενικό.

Last edited:

Ξυπνάτε εκεί στον ΟΤΕ!! Καλή η διαφήμιση αλλά από ουσία μηδέν!! Θα μας χάσετε από πελάτες!! Χίλιες φορές να μας πείτε, μάγκες για τέλεια εικόνα η τιμή θα πάει 25 ευρώ, παρά αυτή η κοροϊδία!! Σαν τον ΑΝΤ1 με την άθλια εικόνα σε όλα τα ματς του EUROPA! Ο αναμεταδότης φταίει και εκεί?? Εγώ πιστεύω χωρίς να γνωρίζω από αυτά, ότι αγοράζουν εικόνα με κατώτερη ποιότητα για πιο φθηνά!!.

Last edited by a moderator: