Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα σπασίματα που έχουν αναφέρει πολλοί,τα παρατήρησα κι εγώ σήμερα κατά τη διάρκεια του Α' ημιχρόνου του αγώνα Γαλλία-Αίγυπτος.Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα στο Β' ημίχρονο,καθώς δεν το παρακολούθησα.Στα ματς της Εθνικής και της Ισπανίας η εικόνα ήταν καλή.

Επιβεβαιώνω και εγώ για τα σπασίματα στον αγώνα Γαλλία-Αίγυπτος στο 1ο ημίχρονο.Όχι σε τόσο εκνευριστικό ρυθμό όπως στον αγώνα τον ΗΠΑ με την Τουρκία αλλά και πάλι είναι κουραστικό για τα μάτια

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

μετριοτατη η εικονα στην ελλαδα δεν ξερω περιμεναμε τοσο καιρο τον αναμεταδοτη και σχεδον δεν βελτιωθηκε καθολου η εικονα :heeeelllllooooo:

Καλή η εικόνα στην Ελλάδα.

Το Σερβία-Βραζιλία είχε κάποια σπασίματα σήμερα

Καλή η εικόνα και στο ματς της Εθνικής και των ΗΠΑ και της Ισπανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο των ΗΠΑ-Δομινικανή Δημοκρατία δεν μπορούσα να δω. Περίμενα να πάμε ημίχρονο να δω αν έχει σπασίματα κι εκεί και όντως τα έκανε. Δεύτερο ημίχρονο δεν παρακολούθησα. Έβαλα και λίγο OTE Cinema 1 όταν έδειχνε το 7ο επεισόδιο από το Band of Brothers. Έδειχνε σε πρώτο πλάνο το πρόσωπο ενός στρατιώτη κι έπεφτε μπροστά του χιόνι. Σε κάθε νιφάδα χιονιού η εικόνα πάθαινε κοκομπλόκο και 'θόλωνε' το πρόσωπο όπως θολώνει όταν βρίσκεις BD Rips στα 1080p με bitrate 1000Kbps και μέγεθος αρχείου 1,2GB. Κοινώς το bitrate είναι τόσο χαμηλό που η εναλλαγή (VBR) σκοτώνει την εικόνα. Ελπίζω σύντομα να ξεδιαλύνουν τι θα πάει που με τον νέο αναμεταδότη γιατί έχει αρχίσει να γίνεται κομματάκι σπαστικό το θέμα.

Πάντως γενικά,σε ότι αφορά τους αγώνες του Mundobasket,η εικόνα είναι καλή.Για HD όχι άριστη,αλλά σίγουρα καλή.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εχοντας κανενα μηνα+ να δω σε καλη τηλεοραση το HD του ΟΤΕ, ειδα χθες και:
δεν ξερω αν με ξεγελα η οπτικη μνημη, μα νομιζω πως πριν η εικονα ηταν πιο αναλυτικη ενω τωρα σα να ειναι "μπουκωμενη", οχι θολη βεβαια αλλα δεν εχει εκεινη την οξυτητα που ειχε. Μπορει να κανω και λαθος - παντως οι ρυθμισεις στην τηλεοραση ηταν οι ιδιες (photo στην Panasonic 50VT30)

Αυτο ειναι που εγραψα κσαι εγω πιο πανω η εικονα δεν ειναι καθαρη!

Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα στα αθλητικά κανάλια και στο OteCinema1 που είναι ΗD.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια SD δεν βλέπονται πλέον. Οι ποιότητα εικόνας του ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και MAD είναι άθλια, Με Digea τα έβλεπα πολύ καλύτερα.
Επίσης η ποιότητα των καναλιών Discovery (πλην του Showcase) καθώς και του TLC είναι πολύ κακή, ενώ τα υπόλοιπα SD κανάλια έχουν μέτρια ποιότητα.

πολυ κακη η εικονα στα οτε σπορτ 4 και 5 στα ματς του μουντομπασκετ σε βαθμο που σε κουραζει και αλλαζεις καναλι....στα hd πολυ καλυτερη.

Δυστυχώς,αυτή είναι η αλήθεια.Το μόνο sd που δεν ενοχλεί η εικόνα του είναι το cinema3.Κι αυτό επειδή είναι ασπρόμαυρες οι περισσότερες ταινίες του.Και είμαι μάλιστα από αυτούς που τους αρέσει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καναλιού.

Δεν είναι τόσο έντονο,άλλα υπάρχουν κολλήματα στην μετάδοση της F1 στο ΟΤΕ Sport 1 HD

Ναι, είχε κάποια. Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν μόνο στο otesport HD1 σε live μεταδόσεις.

Στο ευρυζωνικό πάντως και SD η ποιότητα εικόνας ειναι πολύ καλή και μου εκανε εντύπωση. Αν δώσουν και το HD σε vdsl οπως έλεγαν θα είναι πολύ καλό.

ο αγωνας που δειχνει τωρα ΑΕΚ- ΑΠΟΛΛΩΝ ειναι σε slow-motion περιπου!!! τραγικη εικονα