Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

τα σπασιματα που εχουν μερικοί μηπως ειναι επειδη εχει γινει κακή εστίαση του Δορυφόρου,ωστε να "καβαλαει"το σημα του Hotbird αυτο του Eurobird;Ειδικα σε μικρότερα πιατα δεν καταλαβαίνω στον Promax που φευγει το σημα του Hotbird και που μπαινει αυτο του Eurobird.

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

πριν ερθω οτε ημουν στη νοβα για 5 χρονια ,ολα με hd συνδρομη.η ποιοτητα στο οτε (pvr μηχανημα) ειναι εμφανως καλυτερη οσο αφορα την εικονα απο τη νοβα ακομα και στα sd καναλια.τα βλεπω στην ιδια tv και μπορω να κρινω αμεσα.απο την αλλη ομως στο απλο μηχανημα που εχει ο αδερφος μου δεν εβλεπα καμια διαφορα στην εικονα (με νοβα πχ).θεωρω οτι ποιοτικα στο θεμα εικονας συμφερει να εχεις τον pvr δεκτη.

O pvr δέκτης του ΟΤΕ είναι εξαιρετικός. Απίστευτα εύκολος και βολεύει πάρα πολύ. Γράφω για μια βδομάδα ότι θέλω και τα βλέπω ανάλογα οπότε μπορώ. Γλιτώνεις διαφημίσεις και γενικά έχεις ότι ευκολία θες. Δεύτερη χρονιά που τον έχω και πληρώνω ακόμα 4 ευρώ. Δηλαδή δεν καταργητε η χρέωση όπως είχαν πει κάποιοι αλλά συνεχίζει κανονικά.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

O pvr δέκτης του ΟΤΕ είναι εξαιρετικός. Απίστευτα εύκολος και βολεύει πάρα πολύ. Γράφω για μια βδομάδα ότι θέλω και τα βλέπω ανάλογα οπότε μπορώ. Γλιτώνεις διαφημίσεις και γενικά έχεις ότι ευκολία θες. Δεύτερη χρονιά που τον έχω και πληρώνω ακόμα 4 ευρώ. Δηλαδή δεν καταργητε η χρέωση όπως είχαν πει κάποιοι αλλά συνεχίζει κανονικά.

και γω σε τετοια φαση ειμαι.εχει παρει φωτια το record :P

Παιδιά να σας πω και εγώ τον πόνο μου. Έβαλα τον PVR δέκτη πριν μια εβδομάδα και όλα άψογα με την υπηρεσία (όπως αναφέρθηκε παραπάνω).

Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται ότι η εικόνα στα HD είναι ελάχιστα χειρότερη σε σχέση με τον απλό δέκτη και αναγκάστηκα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις (πατέντες) στην TV, ώστε να σώσω λίγο την κατάσταση.

Αντίθετα στα SD κανάλια παρατήρησα μία βελτίωση στη εικόνα.

:offtopic:

Καταλαβαίνεις πως για τα πονηρά μυαλά, είναι ξερολούκουμο αυτό που έγραψες! :flipout:

χαχα καλό! Την έχω 1080i

Έχω δοκιμάσει και 1080p, αλλά η εικόνα μου φαίνεται πιο "καθαρή" στον απλό δέκτη ότι και ανάλυση να βάλω

Αυτή τη στιγμή το ΟΤΕSPORT4 δεν παίζει καθόλου και το EUROSPORT 1 και EUROSPORT 2 (στην συχνότητα 12226 με ισχύς σήματος 83% και ποιότητα σήματος 81-86%) έχουν συνεχόμενα σπασίματα στην εικόνα..συμβαίνει σε κανέναν άλλο?

Mπα, μια χαρά παίζουν.
Μόνο που στο Eurosport HD, νομίζω ότι ο ήχος έρχεται λίγο πιο νωρίς από την εικόνα.
Τέλος πάντων, έχει Ρολάν Γκαρός γυναικών, φυσάει και σηκώνονται οι φούστες...υπερθέαμα!:grandpa:

Mετριοτατη η εικονα τωρα στο 4ΗD που μεταδιδει σε μαγνητοσκοπηση τον χθεσινο πρωτο τελικο του ΝΒΑ
δεν ξερω αν φταει ο οτε η ετσι στειλανε την εικονα αλλα ειναι μετριοτατη ως κακη

Όχι η παραγωγή ήταν πολύ καλή.
Μπορεί να έχει να κάνει με το bitrate που έχει το 4HD τώρα.

στο OTESPORT3HD τώρα στο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου, στα μακρινά πλάνα η εικόνα είναι πολύ θολή, σε σημείο που σε ζαλίζει..απαράδεκτο..

Ωραία εικόνα στο 4HD που παίζει το basket του ολυμπιακού με τον παναθηναικο, αλλά χάλια ήχος...

Και τον Σκουντή να γαμ.....ίζει όταν νομίζει πως τα μικρόφωνα είναι κλειστά! :flipout:

αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε ακούστηκε να τα έχει πολύ με τους τεχνικούς έχω την εντύπωση οτι κάτι δεν του είπανε

Ιδέα μου είναι ή ή εικόνα σε σχέση με περισυ (νόβα) είναι ποιο χάλια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το champions league εννοώ

αυτο με την ποιοτητα του hd εχει ενα θεμα ο οτε δυστηχως μπορει να εχει περισσοτερα hd αλλα μονο hd δεν τα λες...

Για το δορυφορικό δεν ξέρω, πάντως στο IPTV πολύ καλή εικόνα. Η ποιότητα παραμένει η ίδια ανεξαρτήτως καναλιού. Λίγα σπασίματα είχε η εικόνα στο 8 που μάλλον ήταν της μετάδοσης.