Στα 2,50 μ με 50αρα πολλες φορες θελω να παω πιο κοντα - ιδιως σε ξενα δορυφορικα μα και αρκετες φορες με ΟΤΕτβ! Λογω πολυ καλης εως αριστης ποιοτητας εικονας...............................................αν εχεις μια τηλεοραση 50 ιντσων και βαλε θες αποσταση τουλαχιστον 4 μετρα αλλιως δεν μπορεις να δεις καθαρα γιατι ειναι μεγαλη η οθονη και απο κοντα παραμορφονετε η εικονα..............................
Eχω παρατηρήσει ειδικά στα κανάλια οτε sport εκεί που βλέπεις, ενώ η εικόνα είναι μια χαρά, ξαφνικά σαν να τρεμοπαίζει σαν να τρεμοσβήνει δε μπορώ να καταλάβω, σαν να πεφτεί η ποιότητα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μετά επανέρχεται, λες και κουνάει κάποιος το πιάτο,
Αυτό το κάνει όταν δείχνει αγωνες ποδοσφαίρου η μπασκετ, παράδειγμα πριν που είχε τον ολυμπιακό η μετά την αεκ και τώρα που έχει μπασκετ στο 4, εντωμεταξύ το κάνει μονο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης όταν βάζει διαφημίσεις δεν το κάνει. Και πιο πoλυ φαίνεται όταν δείχνει γενικό πλάνο από τη κεντρική κάμερα, οταν βγάζει τίποτα καρτέλες η κάνει κοντινά σε παίχτες η εικόνα είναι μια χαρά
Τι μπορεί να φταιει?
Υπάρχει θέμα σε μεγάλες τηλεοράσεις ναι με πολλά πιξελιασματα στις γρήγορες σκηνέςΚαλημερα παιδες, Χτες ειδα λιγο στο OTE Cinema 1 το Jurassic World , ειδικα αν πας πολυ κοντα στην οθονη βλεπεις σε γρηγορα frames αρκετους τετραγωνισμους και εμφανη σημαδια μπουκωματος. Το εχω παρατηρησει και σε αλλες ταινιες απλα επειδη εχω HDMI switch (με dreambox 800 μαζι) θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει παρατηρησει και αλλος το ιδιο πραγμα η πρεπει λιγο να δω το switch μου μηπως εχει θεμα...
Καλημερα παιδες, Χτες ειδα λιγο στο OTE Cinema 1 το Jurassic World , ειδικα αν πας πολυ κοντα στην οθονη βλεπεις σε γρηγορα frames αρκετους τετραγωνισμους και εμφανη σημαδια μπουκωματος. Το εχω παρατηρησει και σε αλλες ταινιες απλα επειδη εχω HDMI switch (με dreambox 800 μαζι) θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει παρατηρησει και αλλος το ιδιο πραγμα η πρεπει λιγο να δω το switch μου μηπως εχει θεμα...
Μια χαρά τα βλέπουν αδερφέ αλλα στα φρύδια τους, έφτασαν τους 500 χιλιάδες συνδρομητές και σου λένε τώρα τη δέσαμε τη γουμαρα..
Ασε που άμα γράψεις και τίποτα, βγαίνουν κάτι περίεργοι εδώ μέσα και ειρωνεύονται
Δηλαδή τώρα μονο σε μένα στο ματς του παο, ειδικά στο λογότυπο otesport4 γύρω γύρω είναι θολο-πιξελιασματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.