Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Γεια σας ενδιαφερομαι για οτε tv αλλα με τρομαξατε με τα σχολια σας περι εικονας και το σκεφτομαι ...παρακολουθω δορυφορικα καναλια hd προχθες εβλεπα τον αγωνα Μπαγιερν-Αιντχοβεν στο ZDF HD και η εικονα ηταν πολυ καλη...δηλαδη στον οτε δεν ειναι τοσο καλη η εικονα hd? δηλαδη και θα πληρωνω και θα εχω χειροτερη εικονα μου λετε?
Το καλο και το κακό ειναι πάντα δυο έννοιες σχετικές για στον κάθε ενα απο μας. Το θεμα ειναι στα δικά σου μάτια το τη ειναι ικανοποιητικό. Γνώμη μου ειναι να πας σε ενα γνωστό που έχει OTE TV η σε κάποιο κατάστημα cosmote και να δεις απο κοντά την εικόνα. Σε γενικές γραμμές για μένα η εικόνα ειναι καλη.

Θα ηθελα να το δω στη δικη μου tv panasonic 50 cx700 γιατι στα μαγαζια δεν μπορω να καταλαβω...ημουν ετοιμος να το βαλω αλλα θα περιμενω λιγο ακομη για μερικες γνωμες

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Το αν έχει προβλήματα η εικόνα δεν είναι καθόλου σχετικό η πως το βλέπει ο καθένας. Τα προβλήματα είναι δεδομένα μέχρι και στα παιδικά κανάλια
Σχετικό θα ήταν αν ρωτούσε για το περιεχόμενο του πακέτου ο φίλος. Σε άλλους αρέσει το Αγγλικό πρωτάθλημα σε άλλους όχι

Λοιπόν φιλε Νικόλα. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο, και βγάλε τα συμπεράσματα σου
Δεν σου λέω ότι η εικόνα είναι καλή η κακή αν και οι απόψεις μου είναι γνωστες, αν γυρίσεις 2-3 σελίδες πίσω θα της διαβάσεις

Το αντίστοιχο νήμα της nova σε 6 χρονια "ζωής", από το 2010 δηλαδη που δημιουργήθηκε, μέχρι και σήμερα, έχει 65 σελίδες και 650 σχόλια παραπόνων για την εικόνα.
Tο νήμα του OTE με τα μισά χρονια "ζωής", δηλαδή από το 2013 που δημιουργήθηκε, μέχρι και σήμερα, έχει παραπάνω από της διπλάσιες σελίδες, 163 έναντι 65 της nova, και παραπάνω από τα διπλάσια σχόλια, 1622 έναντι 650 που έχει της nova
Δεν ξέρω για σένα αλλα εμενα αυτό κάτι μου λέει

δεν πιστευω με αυτα που γραφεις να εισαι συνδρομητης του ΟΤΕ Tv?

Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Δηλαδή οποιος είναι συνδρομητής τι πρέπει να γραφει, ζητω ο ΟΤΕ
Και μην αρχίσεις αν δε σου αρέσει κοφτο, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική (τουλάχιστον νόμιμη)

Απ οτι βλεπω τελικα τα προβληματα (ποιοτητα εικονας)ειναι παρα πολλα και στα 2 πακετα οποτε νομιζω δεν αξιζει να δωσω χρηματα και να μην εχω αυτο που θελω... ειναι απαραδεκτο να παρακαλαμε να δουμε απλα σωστο hd τι στιγμη που το TRT προσφερει αγωνες σε 4κ και μαλιστα δωρεαν...σας ευχαριστω πολυ ολους εχω αποφασισει τι να κανω......

μακαρι να μπορουσαμε να συγκρινουμε hd με hd αλλων δορυφορων

Βάλε να δεις τα ελεύθερα δορυφορικά που ειναι διαθέσιμα (τα γαλλόφωνα TF1 και W9, αλλά και τα ούγγρικα).

Η διαφορά στην ποιότητα ειναι αισθητή.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Το αν έχει προβλήματα η εικόνα δεν είναι καθόλου σχετικό η πως το βλέπει ο καθένας. Τα προβλήματα είναι δεδομένα μέχρι και στα παιδικά κανάλια
Σχετικό θα ήταν αν ρωτούσε για το περιεχόμενο του πακέτου ο φίλος. Σε άλλους αρέσει το Αγγλικό πρωτάθλημα σε άλλους όχι

Λοιπόν φιλε Νικόλα. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο, και βγάλε τα συμπεράσματα σου
Δεν σου λέω ότι η εικόνα είναι καλή η κακή αν και οι απόψεις μου είναι γνωστες, αν γυρίσεις 2-3 σελίδες πίσω θα της διαβάσεις

Το αντίστοιχο νήμα της nova σε 6 χρονια "ζωής", από το 2010 δηλαδη που δημιουργήθηκε, μέχρι και σήμερα, έχει 65 σελίδες και 650 σχόλια παραπόνων για την εικόνα.
Tο νήμα του OTE με τα μισά χρονια "ζωής", δηλαδή από το 2013 που δημιουργήθηκε, μέχρι και σήμερα, έχει παραπάνω από της διπλάσιες σελίδες, 163 έναντι 65 της nova, και παραπάνω από τα διπλάσια σχόλια, 1622 έναντι 650 που έχει της nova
Δεν ξέρω για σένα αλλα εμενα αυτό κάτι μου λέει

Στον ΟΤΕ σίγουρα δεν λέει τίποτε ο αριθμός των post σε ένα τεχνολογικό forum αλλά η αύξηση συνδρομητών σε σημείο τέτοιο που ίσως σήμερα να βρίσκεται και στην πρώτη θέση. Ο μέσος χρήστης δεν θα δει 'κακή' εικόνα. Εννοείται πάντως πως η ποιότητα για μάτια κάποιου πιο ψαγμένου δεν είναι καλή. Εγώ πχ ανέφερα το πρόβλημα με το NG το οποίο πραγματικά μου σπάει τα νεύρα κι επιβεβαιώθηκε και από άλλο μέλος. Και η ερώτηση μου αν είναι τόσο δύσκολο να δει ένας τεχνικός το πρόβλημα. Όπως και να έχει, ο ΟΤΕ έχει μια σχετικά νέα υπηρεσία και τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Πιστεύω πως θα έλθει και η στιγμή που τα πράγματα θα 'ηρεμήσουν'.

Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και λίγες ημέρες είμαι συνδρομητής στον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.Αυτό που παρατήρησα αυτές τις λίγες ημέρες είναι ότι στο κανάλι VIASAT HISTORY (θέση 408) η εικόνα κάνει κάποια σπασίματα μία φορα ανά 3-4 λεπτά περίπου.Σε άλλα κανάλια (Mega, Alpha, National Geographic, κ.α ) αυτής της συχνότητας (12207 Η) δεν το κάνει.Το περίεργο είναι ότι τηλεφώνησα σε έναν γνωστό μου που έχει και αυτός ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και παρατήρησε και αυτόςτο ίδιο.Μπορεί κάποιος από εσάς να το επιβαιβεώσει εάν γινεται το ίδιο και σε εσάς ή έχω μόνο εγώ το πρόβλημα και συμπτωματικα και ο φίλος μου;Σας ευχαριστώ.

Ναι,εδώ και μερικές μέρες έχει σπασίματα.Και στο ζωντανό πρόγραμμα ,αλλά και στο replay tv

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και λίγες ημέρες είμαι συνδρομητής στον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.Αυτό που παρατήρησα αυτές τις λίγες ημέρες είναι ότι στο κανάλι VIASAT HISTORY (θέση 408) η εικόνα κάνει κάποια σπασίματα μία φορα ανά 3-4 λεπτά περίπου.Σε άλλα κανάλια (Mega, Alpha, National Geographic, κ.α ) αυτής της συχνότητας (12207 Η) δεν το κάνει.Το περίεργο είναι ότι τηλεφώνησα σε έναν γνωστό μου που έχει και αυτός ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και παρατήρησε και αυτόςτο ίδιο.Μπορεί κάποιος από εσάς να το επιβαιβεώσει εάν γινεται το ίδιο και σε εσάς ή έχω μόνο εγώ το πρόβλημα και συμπτωματικα και ο φίλος μου;Σας ευχαριστώ.

Να είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι ο μονος που έχει σπασίματα
Και επίσης να είσαι σίγουρος ότι τα σπασίματα δεν περιορίζονται μονο στο VIASAT HISTORY

Και το Disney Junior το ίδιο. Έχει ειπωθεί πολλές φορές

Πάντως όλο το ΠΣΚΔ που μας πέρασε και παρακολουθούσα το Disney Junior δεν είδα ούτε ένα σπάσιμο στην εικόνα. Αντίθετα στο παρελθόν είχα δει και μάλιστα το έκανε και στο replay TV, πράγμα που με έκανε να υποθέσω ότι έτσι έπαιρναν το feed

Πάντως χθες βράδυ στο Viasat History γύρω στις 9.30 είχε σπασίματα στην εικόνα κάθε 3-4 λεπτά, ήταν κουραστικό. Η ποιότητα σήματος στο 100% και η ισχύς στο 90%.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.Προς στιγμή νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος για αλλαγές καλωδιώσεων και τα λοιπά.Το επόμενο ερώτημα είναι: Τι κάνει ο ΟΤΕ γι´αυτό;Το γνωρίζει ή κάνει την πάπια;Και για να πώ την αλήθεια είμαι λίγες μόλις ημέρες συνδρομήτής (για πρώτη φορά) και άρχισα να απογοητεύομαι με αυτά τα απαράδεκτα πράγματα.

Παιδια χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού ειχε κολλήματα συνέχεια.
Υπήρχε πρόβλημα γενικως ή ήταν μονο σ εμενα;

Για αυτό έβλεπα σπασίματα και νόμιζα ότι ξόφλησε ή τηλεόραση... Αηδία κατάντησε μια βρέχει δεν έχει σήμα μια δείχνει αγώνα όλο σπασίματα...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδια χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού ειχε κολλήματα συνέχεια.
Υπήρχε πρόβλημα γενικως ή ήταν μονο σ εμενα;

Προφανώς και ηταν σε ολους και μακαρι να ηταν μονο χθές