Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Πραγματικά με κούρασε τόσο πολύ η θολούρα ούτε σε cam release τετοια ποιοτητα. Ενώ το baywatch μετά πολύ καλύτερο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να είσαι σίγουρος πως δεν είναι ο αέρας
Κι εδώ που είμαι εγώ δεν κουνιέται φύλο. Η εικόνα παρεπιπτόντως είναι λες και βλέπεις βιντεοκασέτα του 1980

Εικονα τωρα στο cinema1 αθλια,ουτε streaming απο ιντερνετ ετσι. Ισως φταειει ο αερας βεβαια

Γιατί να φταίει ο αέρας ? Έπεσε καθόλου η ισχύς και η ποιότητα του σήματος σ ?

Δεν εχει σχέση το σήμα με την ποιότητα εικόνας.

Αν χάσεις το σήμα η δεν θα βλέπεις καθόλου η θα βλέπεις καρέ καρέ και πιξελιασμα.

Ρε παιδια,ειρωνικα το λεω. Εδω οι αλλοι αρχισαν εκπομπες σε 8hd κι εμεις ουτε ενα αξιοπρεπες απλο hd δεν εχουμε. Καλα σε κατι αθλητικες μεταδοσεις στα και καλα hd καναλια,πεφτει πολυ γελιο. Του πιξελιασματος το καγκελο.

Εγώ δεν καταλαβαίνω για τι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ τόσο πολύ εκεί στον ΟΤΕ. Μάλλον έχουν ξεμείνει πολλοί της παλιάς εποχής που μέρα έμπαινε και μέρα έβγαινε..

Δε γίνεται να έχουν αφαιρεθεί τόσα κανάλια και η εικόνα να παραμένει χάλια , δε γίνεται να κάνουν «testing» στο νέο αναμεταδότη επι μήνες , δε γίνεται να μη κάνουν prioritize τις prime ώρες που κάθεται ο κόσμος να δει μια ταινία ή έναν αγώνα.

Έχω πειστεί πια , είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ..

Δεν είναι θέμα ανικανότητας.
Απλά ξέρουν σε τι κοινό απευθύνονται.
7 στους 10 δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας, προτιμούν να είναι φθηνά, προτιμούν να έχουν 400 κανάλια και ας μην τα βλέπουν. Αρκετοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το sd από το HD, Oλα αυτά τα ξέρουν στον οτε και πορεύονται αναλόγος
Πάρε παράδειγμα εδώ μέσα, ένας διαμαρτύρεται για την εικόνα και δέκα του την πέφτουν, λες ότι η εικόνα έχει πιξελιασματα και σου λένε έχεις μάπα τηλεόραση
Αυτά βλέπουν στον οτε και τρίβουν τα χερια τους, δώστους σου λένε Δέλτα tv, Βεργίνα tv, γράψε και σε όλα τα κανάλια HD και έτοιμη, μοίρασε πακέτα. Tι τον ενδιαφέρει τώρα τον άλλο αν έχει 3mb το cinema 1. Φθηνά να είναι και δεν βαριέσαι.

Εγώ δεν καταλαβαίνω για τι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ τόσο πολύ εκεί στον ΟΤΕ. Μάλλον έχουν ξεμείνει πολλοί της παλιάς εποχής που μέρα έμπαινε και μέρα έβγαινε..

Δε γίνεται να έχουν αφαιρεθεί τόσα κανάλια και η εικόνα να παραμένει χάλια , δε γίνεται να κάνουν «testing» στο νέο αναμεταδότη επι μήνες , δε γίνεται να μη κάνουν prioritize τις prime ώρες που κάθεται ο κόσμος να δει μια ταινία ή έναν αγώνα.

Έχω πειστεί πια , είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ..

Αφού εσύ κ μερικοί άλλοι είστε πολυξερίδηδες εδώ μέσα γιατί δεν τα λέτε απευθείας στον ΟΤΕ και τα λέτε συνέχεια εδώ μέσα? Δεν έχετε βαρεθεί επιτέλους να λέτε τα ίδια? Όλοι το ξέρουμε οτι δεν είναι όπως πρέπει η εικόνα αλλά εδώ μέσα δεν πρόκειται να κανεις καμία επανάσταση, βρες άλλο τροπο ή παρτους τηλ...
Εδώ μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα της προκοπής κ διαβάζουμε συνέχεια 2-3 ατομα που το ένα τους ξινιζει κ το άλλο τους βρωμαει...
Τελικά είστε με κάτι ικανοποιημένοι αλλιως γιατί είστε ακόμα στην cosmotetv?

Μη περιμένετε καμία βελτίωση. Κλείσανε 16 κανάλια (με το MEGA) και ανοίξανε 4, άρα είναι στο -12. Αυτά τα 12 είχαν 1,6-1,8Mbps το ένα, μόνο το MEGA είχε λίγο παραπάνω. Από αυτά τα 21-22 Mbps που περίσσεψαν, τα 10 τουλάχιστον θα πάνε στα Digea HD. Οπότε τι μένει; 35 κανάλια HD να μοιραστούν 11-12 Mbps; Δε σώζεται η κατάσταση. Μόνο αν ενεργοποιηθεί κι άλλος αναμεταδότης ΧΩΡΙΣ να μπουν άλλα κανάλια θα μπορούσε να αυξηθεί η ποιότητα. Αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτό δε θα γίνει, όπως δεν είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που ενεργοποιήθηκε νέος αναμεταδότης.

#jorz21 πολυξερίτης βλέπω... Εσύ τότε γιατί μπαίνεις και βλέπεις τη γκρίνια μας; Επίσης γνωρίζεις ότι μπαίνουν και άτομα της Cosmote tv στο φόρουμ και τα διαβάζουν ΟΛΑ;

Αφού εσύ κ μερικοί άλλοι είστε πολυξερίδηδες εδώ μέσα γιατί δεν τα λέτε απευθείας στον ΟΤΕ και τα λέτε συνέχεια εδώ μέσα? Δεν έχετε βαρεθεί επιτέλους να λέτε τα ίδια? Όλοι το ξέρουμε οτι δεν είναι όπως πρέπει η εικόνα αλλά εδώ μέσα δεν πρόκειται να κανεις καμία επανάσταση, βρες άλλο τροπο ή παρτους τηλ...
Εδώ μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα της προκοπής κ διαβάζουμε συνέχεια 2-3 ατομα που το ένα τους ξινιζει κ το άλλο τους βρωμαει...
Τελικά είστε με κάτι ικανοποιημένοι αλλιως γιατί είστε ακόμα στην cosmotetv?

Bρισκόμαστε σε συγκεκριμένο νήμα, όπου όπως είναι φυσικό γράφονται συγκεκριμένα πράγματα.
Eσύ όταν κλίκαρες το παρόν νήμα, τι περίμενες να διαβάσεις? σχόλια για αγορά τηλεόρασης?
Και για να ξέρεις, όσο η εικόνα δεν διορθώνεται τέτοια σχόλια θα διαβάζεις στο παρόν νήμα.
Και επίσης για να το ξέρεις, τα σχόλια δεν είναι πλέον γκρίνια, είναι επισήμανση ότι η εικόνα είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν μερικά χρονια, και αυτές η επισημάνσεις θα γίνονται είτε για να μαθαίνουν επίδοξοι συνδρομητές ότι η εικόνα είναι μάπα, είτε γιατί οι του οτε δεν θέλουν δυσφημιστικά σχόλια στα φόρουμ. Οσο λοιπόν κάνουν το κορόιδο. τόσο θα διαβάζει ο κόσμος για την μάπα εικόνα που πασάρουν. Τώρα εσύ η επιλεγεις να μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο νήμα, αν δεν θες να διαβάζεις τέτοια σχόλια, η μπαίνεις. τα διαβάζεις, αλλα αφήνεις της εξυπνάδες κατά μέρους

το ποιο σωστο παιδια θα ηταν να εχουμε εκπροσωπο της cosmote προκειμενου να μεταφερει τα παραπονα μας - γνωριζουμε εαν υπαρχει ή οτι λεμε το λεμε μεταξυ μας :HTEHETH63:?

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Μη περιμένετε καμία βελτίωση. Κλείσανε 16 κανάλια (με το MEGA) και ανοίξανε 4, άρα είναι στο -12. Αυτά τα 12 είχαν 1,6-1,8Mbps το ένα, μόνο το MEGA είχε λίγο παραπάνω. Από αυτά τα 21-22 Mbps που περίσσεψαν, τα 10 τουλάχιστον θα πάνε στα Digea HD. Οπότε τι μένει; 35 κανάλια HD να μοιραστούν 11-12 Mbps; Δε σώζεται η κατάσταση. Μόνο αν ενεργοποιηθεί κι άλλος αναμεταδότης ΧΩΡΙΣ να μπουν άλλα κανάλια θα μπορούσε να αυξηθεί η ποιότητα. Αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτό δε θα γίνει, όπως δεν είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που ενεργοποιήθηκε νέος αναμεταδότης.

εχεις απολυτο δικιο και το κακο ειναι πως δεν εχουμε καμια επισημη απαντηση για το πλανο της cosmote (ποτε θα ενεργοποιηση τον 8ο, γιατι ειναι μονο 38Mb/s το data transfer, ή γιατι η 11843 ειναι 5Mb λιγοτερα απο τους αλλους αναμεταδοτες) και το μονο που εχουμε ειναι φημολογιες...

ΟΙ αναμεταδοτες εχουν κοστος οταν λοιπον οι πλειοψηφια κλαιγεται για να παρει φουλ πακ με 15 κ 17 ευρω δεν βγαινει,ειναι απλο.επισης να υπενθυμίσω οτι υπαρχει λυση κ αυτη ειναι η cosmote tv μεσω iptv.
H πολιτικη της εταιριας ειναι η παροχη διερυμενου περιεχομενου κ αυτο την εχει καταστησει πρωτη.η διείσδυση στην συνδρομητικη ειναι μακροχρονη ιστορια οποτε εκ των πραγματων κανει οτι μπορει οποτε το μπορει.αυτο δεν σημαίνει οτι δεν υπαρχουν προβλήματα αλλα απο την αλλη να αντιλαμβανομαστε κ την πραγματικοτητα,τα κοστη και τα κερδη απο τα φθηνα παξετα.αν η κοσμοτε δεν εκανε την υπερβαση περιεχομενου ειτε γραμμικου η μη δεν θα ηταν στην θεση που ειναι σημερα .επισης η πλειοψηφια προς ωρας των συνδρομητων ενδιαφερεται για ποσοτητα πρωτον κ δευτερον για ποιότητα.αυτο δεν μπορει να το κατακρινει κανεις διοτι ειναι προσωπικη αποψη του καθενός.

iptv είναι μια λύση, όχι ότι έχει το τρομερό bitrate αλλα με το δορυφορικό δεν συγκρίνετε.
Aλλα όταν τους λες θέλω iptv, και σου λένε, πλήρωσε πρώτα το πέναλτυ για το δορυφορικό, και μετά κανε νέα σύνδεση iptv, τη απάντηση να τους δώσεις

Σε αυτο θα επρεπε να υπηρχε προβλεψη χωρις πεναλντι ετσι ωστε να γινεται η αλλαγη της πηγης του σηματος απο δορυφορο σε ιντερνετ

Και εγώ που έχω ευριζωνικο μην νομίζεται η ποιότητα είναι ώρες ώρες μπιτ χάλια και ωρε ώρες καλή. Τέλεια όπως όφειλε δεν είναι ποτέ

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bρισκόμαστε σε συγκεκριμένο νήμα, όπου όπως είναι φυσικό γράφονται συγκεκριμένα πράγματα.
Eσύ όταν κλίκαρες το παρόν νήμα, τι περίμενες να διαβάσεις? σχόλια για αγορά τηλεόρασης?
Και για να ξέρεις, όσο η εικόνα δεν διορθώνεται τέτοια σχόλια θα διαβάζεις στο παρόν νήμα.
Και επίσης για να το ξέρεις, τα σχόλια δεν είναι πλέον γκρίνια, είναι επισήμανση ότι η εικόνα είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν μερικά χρονια, και αυτές η επισημάνσεις θα γίνονται είτε για να μαθαίνουν επίδοξοι συνδρομητές ότι η εικόνα είναι μάπα, είτε γιατί οι του οτε δεν θέλουν δυσφημιστικά σχόλια στα φόρουμ. Οσο λοιπόν κάνουν το κορόιδο. τόσο θα διαβάζει ο κόσμος για την μάπα εικόνα που πασάρουν. Τώρα εσύ η επιλεγεις να μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο νήμα, αν δεν θες να διαβάζεις τέτοια σχόλια, η μπαίνεις. τα διαβάζεις, αλλα αφήνεις της εξυπνάδες κατά μέρους

Η ουσία των λεγομένων μου λέει οτι δεν καταφερνετε τίποτα με το γράφετε εδώ μέσα τα ίδια..
Ίσως να κάνω κ λάθος αλλά οι επαναστάσεις και οι διαμαρτυρίες δε γίνονται απο το πληκτρολόγιο αλλά μέσω τηλεφώνου και face to face...
Και επίσης στο μέγα ερώτημα που εθεσα "γιατί είστε ακόμα στην cosmote tv αφού είστε απογοητευμένοι τοσα χρόνια με την εικονα" δεν πήρα απάντηση... Μάλλον οτι μας συμφέρει απανταμε...
Εγώ όταν δε μ αρέσει κάτι φεύγω αν δω οτι δεν διορθώνεται.. Εσύ κ κάποιοι άλλοι γιατί δεν κουνατε μαντίλι?

Επισημως δεν το διαβαζουν οι του κοσμοτε το νημα.

Ανεπισημως σαφως και τα διαβαζουν και τα παρακολουθουν ολα οπως και οι της νοβα...

Τα συμπερασματα δικα σας..

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk