Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Xiaomi mi box S 2gen, Google tv Chromecast το λευκό..από τα οικονομικά και αξιόπιστα.. Mecool KM2 plus πιο ψηλά....
Ευχαριστώ πολύ! Μεταξύ των δύο πρωτων?? Χρήση κόσμοτε αντε και λίγο YouTube. Και κάποιο ίσως που να συνδέεται και με ethernet? Γιατι νομίζω και τα δύο είναι αποκλειστικά wifi συνδεση

Δορυφορικό Cosmote εχω. Όταν εχει κακοκαιρία και δεν πιάνει βλέπω στην τηλεόραση μεσω Google Chromecast (ξεκινώντας το από τo Cosmote app του κινητου). Η εικόνα ειναι το ίδιο καλή .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το ζήτησα και μου είπαν 5€ μηνιαίο ενοίκιο..
Εγω το μποξ του ΟΤΕ το ειχα για ενα χρονο δωρεάν και πέρυσι στην ανανέωση μου έσκασαν οτι θα χρεώνομαι 5€ το μήνα,οπως το λες και το γυρισα πισω την επόμενη κιόλας μερα..

Εγω το μποξ του ΟΤΕ το ειχα για ενα χρονο δωρεάν και πέρυσι στην ανανέωση μου έσκασαν οτι θα χρεώνομαι 5€ το μήνα,οπως το λες και το γυρισα πισω την επόμενη κιόλας μερα..
Συγνωμη, εχεις συμβολαιο και σου ζητανε 5€ τον μηνα για το μποξ τους; Λιγο περιεργο μου φαινεται.

Συγνωμη, εχεις συμβολαιο και σου ζητανε 5€ τον μηνα για το μποξ τους; Λιγο περιεργο μου φαινεται.
Προφανώς, αν ήταν έτσι θα παίρναμε όλοι τζάμπα TV box, και που το είχε 1 χρόνο ήταν από προσφορά που έπαιζε τότε.

Δηλαδή, γιατί μπερδεύτηκα... Το TV box νοικιάζεται ή παρέχεται δωρεάν;
Και όταν δίνεται δωρεάν στην ουσία με χρησιδανειο ειναι. Για αυτό και το επιστρέφεις. Δεν το πληρώνεις μεν δεν σου ανήκει δε. Η περίπτωση που λέει ο φίλος προφανώς αφορά έξτρα μποξ είτε σε δορυφορική ειτε σε ιντερνετικό.

• Like
Reactions: NIKOS13CRETE
Xiaomi mi box S 2gen, Google tv Chromecast το λευκό..από τα οικονομικά και αξιόπιστα.. Mecool KM2 plus πιο ψηλά....
Το Xiaomi mi box 1st gen ήταν ότι χειρότερο είχε πέσει στα χέρια μου γεμάτο bugs. Το σουταρα και ησύχασα. Τώρα έχω τηλεόραση με Google tv και στην lg έχω κουμπώσει το android Box που δίνει η Vodafone. Στην τιβι κανένα πρόβλημα στο μποξ δεν το έχω περάσει

Και όταν δίνεται δωρεάν στην ουσία με χρησιδανειο ειναι. Για αυτό και το επιστρέφεις. Δεν το πληρώνεις μεν δεν σου ανήκει δε. Η περίπτωση που λέει ο φίλος προφανώς αφορά έξτρα μποξ είτε σε δορυφορική ειτε σε ιντερνετικό.
Καλα, δε γραψαμε να μας το δωσουν τσαμπε, και να το κρατουσαμε... μετα.
Χρησιδανειο; Χρησιδανειο!

Παιδία καλημέρα ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για εικόνα στο android box της cosmote? Εννοώ hdr, κωδικό χρώματος, ήχος stereo η Dolby κλπ κλπ..επίσης στην tv τι ανάλογες ρυθμίσεις προτείνετε για καλύτερη ευκρίνεια? Ευχαριστώ πολύ..