Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Παιδία καλημέρα ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για εικόνα στο android box της cosmote? Εννοώ hdr, κωδικό χρώματος, ήχος stereo η Dolby κλπ κλπ..επίσης στην tv τι ανάλογες ρυθμίσεις προτείνετε για καλύτερη ευκρίνεια? Ευχαριστώ πολύ..
Ολα εξαρτιονται από την τηλεόραση που έχεις από άποψη εικόνας. Για Dolby εξαρτάται αν έχεις 5.1 channel Home Theatre system ή soundbar κλπ.

Τι τηλεόραση έχεις και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της? Είναι OLED, QLED, υποστηριζει Dolby Vision & HDR?

Ολα εξαρτιονται από την τηλεόραση που έχεις από άποψη εικόνας. Για Dolby εξαρτάται αν έχεις 5.1 channel Home Theatre system ή soundbar κλπ.

Τι τηλεόραση έχεις και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της? Είναι OLED, QLED, υποστηριζει Dolby Vision & HDR?
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της, επίσης έχω soundbar της lg s40q συνδεδεμένη με hdmi 2.0..
  • Ανάλυση Οθόνης Ultra HD 4K
  • Τεχνολογία Panel LED
  • Ρυθμός Ανανέωσης Panel 60Hz
  • Smart TV Υποστηρίζεται
  • Οπίσθιος Φωτισμός Direct LED
  • Τεχνολογία Dimming Δεν Υποστηρίζεται
  • Τεχνολογία HDR HDR 10 Pro
  • Επεξεργαστής α5 Gen6 AI Processor 4K
  • Τύπος Panel LED
  • Upscaler Ανάλυση Εικόνας 4K Upscaler
  • Adaptive Picture Δεν υποστηρίζεται
  • Βελτίωση Εικόνας 4K Upscaling
  • Gaming TV Ναι
  • Gaming Technology Game Optimizer, HGiG, Cloud Gaming
  • Smart Λειτουργικό webOS
  • Smart Εφαργμογές Netflix, Amazon Prime, Rakuten , Apple TV, Nvidia Geforce, Apple Airplay , LiveNow , Ant1+ , Ertflix
  • Netflix Διαθέτει
  • Cosmote TV Διαθέτει
  • HbbTV Διαθέτει
  • Φωνητικές Εντολές ThinQ AI
  • Screen Mirroring Υποστηρίζεται
  • Picture in Picture (PiP) Δεν υποστηρίζεται
  • Gallery Mode Δεν διαθέτει
  • Λειτουργία ξενοδοχείου Hotel Mode
  • Ηχεία / Συνολική Ισχύς 2.0/10W
  • Τεχνολογία ήχου Dolby Digital
  • Surround Mode AI Sound Pron(Virtual 5.1.2 Up-mix)
  • Wi-Fi Διαθέτει
  • Wi-Fi Direct Διαθέτει
  • Bluetooth Διαθέτει
  • Airplay 2
  • Chromecast Built-in Δεν διαθέτει
  • Ethernet Διαθέτει
  • DLNA Υποστηρίζεται
  • HDMI 3
  • HDMI ARC 1

Παναθηναϊκός με τη Μπάγερν μπάσκετ,στο cosmotesport7 αυτή τη στιγμή στο τουρνουά της Κύπρου δεν βλέπεται.Απαραδεκτο.Αναλυση 360p.Ντροπη.Δεν ξέρω αν φταίει η Κοσμοτε η οι Κύπριοι, αλλά αυτό το πράγμα σου πονάει το μυαλό.

Λογικά το πρόβλημα ήταν στο Κυπριακό feed. Είχε ξανατύχει κάτι αντίστοιχο πρόσφατα σε ένα ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.
Εκεί ήταν, βάλτε να το δείτε στο replay tv, φαίνεται ξεκάθαρα στο ημίχρονο στις διαφημίσεις που έχουν μια χαρά ανάλυση και ομαλή κίνηση ενώ το ματς όχι

Πως μπορούμε να προσαρμόσουμε την εικόνα στο box να είναι σταθερά στο 1080/50 και όχι στο αυτόματό...γιατί νομίζω εκεί έχει αισθητά καλύτερη εικόνα.
Στις ρυθμίσεις που πήγα υπάρχει μόνο για τον ήχο περιοχή ....

Τα ίδια χάλια κ σήμερα από το τουρνουά στην Κύπρο.Αυτο με το χρονόμετρο τι φάση;Από τα 20 μεχρι τα δεκα δευτερα μετράει εκατοστά και από το δευτερόλεπτο και κάτω μετράει λεπτά;Αντί να τερματίσει δε στο δευτερόλεπτο δεκάλεπτο στο μηδέν,τερμάτισε στο 10!!!Σαράντα χρόνια βλέπω σπορ,αυτό δεν το έχω ξαναδεί😂😂😂

Γι αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Η cosmote έχει κάποια πολύ λίγα 4k όπως πχ cosmote sport 4k, έτερος εγώ κλπ. Αλλα μήπως είναι καλύτερο να ματσαρεις την ανάλυση ή ακόμη και 1080p να είναι, αν βάλεις το box 4k κάνει κάποιου είδους upscale??

Αφού όλα σε 1080 παίζουν που βοηθάει το 4Κ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο 4Κ κανάλι.

Επίσης δεν παίζουν όλα 1080. Πολλά κανάλια παίζουν 1080, ένα κανάλι και ελάχιστο on demand περιεχόμενο σε 4Κ, κάποια κανάλια 720, μερικά άλλα 576.
Θα κυνηγάμε να ματσάρουμε τις αναλύσεις;

Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατόν να επιλέξει κάποιος να «χάσει» το μοναδικό 4Κ κανάλι; Εκτός και αν δεν βλέπει αθλητικά όπου είτε 4Κ είτε 1080 είναι το ίδιο.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Ξεκίνησα να βλέπω τον Ολυμπιακό στο 4k κανάλι αλλα κουράστηκα με τα σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα και το γύρισα στο cosmote sport 2

Εντωμεταξύ μέσω eon δεν μου έκανε ούτε μια φορά αλλαγή της ανάλυσης το 4K. Που φτάσαμε. Να βλέπω το 4κ κανάλι της κόσμοτε μεσω eon πιο σταθερά.Λογικά βλέπανε τόσοι πολλοί μέσω κοσμοτε τώρα που επιτρέπει 2 θεάσεις ταυτόχρονα που οι σερβερ δεν άντεχαν την κίνηση και σε γύριζε σε 1080.

Δηλώστε το ως βλάβη guys. Το ξέρω, είναι κουραστικό να πρέπει να πούμε τα αυτονόητα (πως δεν φταίει το δίκτυό μας, πως δοκιμάσαμε uninstall κλπ), αλλά αν το δώσουμε πολλοί ίσως ασχοληθούν. Εμένα χθες μου έκλεισαν τη βλάβη και την ξανάνοιξα αμέσως. Θα τους θα κάνω τσουρέκια.