Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ας το γράψω άλλη μια φορά η cosmote ψηνεται να βάλει ένα τουλάχιστον κανάλι 4Κ για ταινίες ή έστω να τις ανεβάζει σε 4Κ on demand...εχουμε 2025 και λεμε τα αυτονοητα...
Δεν είναι θέμα δυνατότητας, υπάρχουν σειρές όπως το έτερος εγώ που είναι 4k/DD 5.1 και ξένες σειρές
αλλά μάλλον κοστίζει να αγοράσουν τα δικαιώματα για 4Κ αντί για 1080 οπότε πάνε σε 1080

Δεν είναι θέμα δυνατότητας, υπάρχουν σειρές όπως το έτερος εγώ που είναι 4k/DD 5.1 και ξένες σειρές
αλλά μάλλον κοστίζει να αγοράσουν τα δικαιώματα για 4Κ αντί για 1080 οπότε πάνε σε 1080
Για αυτό έχουν την συνδρομή για να πληρώνουν τα δικαιώματα και σε 4Κ ανάλυση.
Ολα αυτά τα χρόνια μόνο 2 σειρές σε 4Κ είναι αποτυχία.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλημερα παιδιά ! Ήθελα να ρωτήσω πως είναι σε σας η εικόνα στα cosmote sport 2 και 3 ; Σε μένα πάντως είναι πολύ έντονο το dirty screen effect. Και μάλιστα το τσεκαρα σε δύο διαφορετικές tv και με διαφορετικά box . Ακόμα και στην 32αρα ήταν πολύ ενοχλητικό . Το κάνει και σε σας η όχι ; Το κακό είναι ότι στη nova (όπου τελείωσε το συμβόλαιο και έφυγα) αυτά τα κανάλια και όλα τα υπόλοιπα είχαν εικόνα κρύσταλλο . Αναρωτιέμαι μήπως να κάνω υπαναχώρηση και να επιστρέψω εκεί

• Like
Reactions: Teo010 and Joker19
Καλημερα παιδιά ! Ήθελα να ρωτήσω πως είναι σε σας η εικόνα στα cosmote sport 2 και 3 ; Σε μένα πάντως είναι πολύ έντονο το dirty screen effect. Και μάλιστα το τσεκαρα σε δύο διαφορετικές tv και με διαφορετικά box . Ακόμα και στην 32αρα ήταν πολύ ενοχλητικό . Το κάνει και σε σας η όχι ; Το κακό είναι ότι στη nova (όπου τελείωσε το συμβόλαιο και έφυγα) αυτά τα κανάλια και όλα τα υπόλοιπα είχαν εικόνα κρύσταλλο . Αναρωτιέμαι μήπως να κάνω υπαναχώρηση και να επιστρέψω εκεί
Μια χαρά είναι εικόνα, κάτι παίζει με την τηλεόρασή σου. Μπες από PC στο cosmotetvott.gr να δεις ότι δεν έχουν θέμα

Ετσι υποθέτω και εγώ γιατί αν όντως ήταν έτσι η εικόνα σε όλους θα είχε γίνει ... επανάσταση. Αλλά επειδή σε μένα ήταν έτσι και στις 2 tv και από όλες τις εφαρμογές (lg app , android box κλπ) και επειδή οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να βρουν το πρόβλημα και τη λύση , έκανα υπαναχώρηση και θα μείνω στο σχήμα που είχα : cosmote tv cinema (που μου αρέσει) και nova αθλητικά που δεν είχα θέμα με την εικόνα . Ευχαριστώ πολύ πάντως

• Like
Reactions: Mountain
Στην εφαρμογη της cosmote tv σε android tv δοκιμασμενο σε δυο τηλεορασεις και σε ενα boxακι google streamer εχω και εγω το ιδιο θεμα
Σε δορυφορικο η εικονα πεντακαθαρη
Μαλλον καποιο προβλημα με την εφαρμογη υπαρχει

Είσαι σίγουρος; Γιατί και σε μένα συμβαίνει
Σε εμενα αρκετεϛ φορεϛ στο δορυφορικο η εικονα εχει μια θολουρα κυριωϛ στα ακρα τηϛ οθονηϛ σε βαθμο που σε ζαλιζει. Ενα πραγμα σαν να υπαρχει νεφοϛ γυρω απο τα λογοτυπα και τιϛ πληροφοριεϛ επι τηϛ οθονηϛ. Αλλεϛ φορεϛ ειναι πεντακαθαρη.

Σε tv box και iphone ίδιο πρόβλημα με cosmote sport 2& 3. Πιο έντονο στο cosmote sport 2.

Επίσης πήρα στο 13788 και το δήλωσα, όπως και προτρέπω τον καθένα να το δηλώσει ως βλάβη.

Last edited:
Ετσι υποθέτω και εγώ γιατί αν όντως ήταν έτσι η εικόνα σε όλους θα είχε γίνει ... επανάσταση. Αλλά επειδή σε μένα ήταν έτσι και στις 2 tv και από όλες τις εφαρμογές (lg app , android box κλπ) και επειδή οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να βρουν το πρόβλημα και τη λύση , έκανα υπαναχώρηση και θα μείνω στο σχήμα που είχα : cosmote tv cinema (που μου αρέσει) και nova αθλητικά που δεν είχα θέμα με την εικόνα . Ευχαριστώ πολύ πάντως
Το ίδιο και σε μένα σε Samsung... Μη φύγεις... Λογικά είναι προσωρινό θέμα.... Εδώ και λίγες μέρες συμβαίνει....

Ναι, εγώ σήμερα το παρατήρησα. Τις προηγούμενες μέρες δεν είχε θέμα. Αυτό το θέμα υπήρχε παλαιότερα στο app σε ορισμένες Samsung tv

Δεν μπορεί να κάνετε τόσα άτομα λάθος όμως από το replay δεν βλέπω κάτι τόσο κραχτό, είτε σε PC είτε από την τηλεόραση TCL 65C745 (μέσω του Android TV app της, όχι του box)

Attachments

• pao.jpg
    pao.jpg
    343.5 KB · Views: 37
  • IMG_20250829_0936221.jpg
    IMG_20250829_0936221.jpg
    1.6 MB · Views: 38
Όταν υπάρχει κίνηση καταλαβαίνεις το πρόβλημα και όχι σε στατική εικόνα

Δεν μπορεί να κάνετε τόσα άτομα λάθος όμως από το replay δεν βλέπω κάτι τόσο κραχτό, είτε σε PC είτε από την τηλεόραση TCL 65C745 (μέσω του Android TV app της, όχι του box)
Παντωϛ και στιϛ φωτο που ανεβασεϛ δεν τη λεϛ και καλη την εικονα, λογικο μαλλον λογω τηϛ συσκευηϛ ληψηϛ. Ποιο mode χρησιμοποιειϛ στην TCL; Εγω σε μια c635 που εχω στο φοιτητοσπιτο χρησιμοποιω το hdr εφε, λιγο τροποποιημενο, και βλεπω σχετικα καλα απο την εφαρμογη. Γενικα ομωϛ στη συγκεκριμενη τιβι δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενοϛ σε ζωντανουϛ αθλητικουϛ αγωνεϛ. Ακομα και σε καποιεϛ 4k μεταδοσειϛ το αποτελεσμα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.