Το militaire είναι η Αυριανή του αμυντικού τύπου. Ότι γράφεται εκεί δεν αξίζει πεντάρα.Και μια άλλη άποψη περί του "Κίμωνα".
https://www.militaire.gr/nikos-dend...xotes-kordeles-kai-gia-tis-gallikes-fregates/
Το militaire είναι η Αυριανή του αμυντικού τύπου. Ότι γράφεται εκεί δεν αξίζει πεντάρα.Και μια άλλη άποψη περί του "Κίμωνα".
https://www.militaire.gr/nikos-dend...xotes-kordeles-kai-gia-tis-gallikes-fregates/
Και μια άλλη άποψη περί του "Κίμωνα".
Ξεκινα να βλεπεις τα βιντεο με τις συνεντευξεις στο καναλι που εχει Καρβουνοπουλος (το militaire δλδ) στο youtube.Α,οκ. Ανακριβές το άρθρο δηλαδή;
Α,οκ. Ανακριβές το άρθρο δηλαδή;
Α,οκ. Ανακριβές το άρθρο δηλαδή;
Δεν το διάβασα και ούτε πρόκειται. Διάβασα παλιά, πολύ εντατικά, άλλα άρθρα του Κ. τον άκουσα σε διάφορες εκπομπές και κατέληξα πολύ γρήγορα στο συμπέρασμα ότι ή είναι παντελώς άσχετος ή είναι πληρωμένος από εμπόρους αμυντικών συστημάτων για να προωθεί συγκεκριμένα προϊόντα. Ο άνθρωπος ξέρει λιγότερα από μένα και περνιέται για γκουρού στον αμυντικό χώρο, έλεος...Α,οκ. Ανακριβές το άρθρο δηλαδή;
Θα στο πω όταν αρχίσεις να ανεβάζεις τους τίτλους των ταινιών που βλέπεις.ποιος ειναι ο Κ. να τον μαθουμε και εμεις ?
κοιταξες την τελευταια μου ?Θα στο πω όταν αρχίσεις να ανεβάζεις τους τίτλους των ταινιών που βλέπεις.
Εσύ να δεις σε επανάληψη το Dr. Strangelove και να αφήσεις τα εξοπλιστικά προγράμματα στους ειδικούς.ποιος ειναι ο Κ. να τον μαθουμε και εμεις ?
Ναι, και ξέρω ποια είναι, αλλά η προτροπή μου ισχύει.κοιταξες την τελευταια μου ?
Πρόσφατα είχε καλεσμένο έναν "ειδικό" καθηγητή που ανέλυε τις απίθανες και εξωπραγματικές στρατιωτικές ικανότητες της Βενεζουέλας και την κόλαση που θα βίωναν τυχόντες εισβολείς από τον βορρά.....Δεν το διάβασα και ούτε πρόκειται. Διάβασα παλιά, πολύ εντατικά, άλλα άρθρα του Κ. τον άκουσα σε διάφορες εκπομπές και κατέληξα πολύ γρήγορα στο συμπέρασμα ότι ή είναι παντελώς άσχετος ή είναι πληρωμένος από εμπόρους αμυντικών συστημάτων για να προωθεί συγκεκριμένα προϊόντα. Ο άνθρωπος ξέρει λιγότερα από μένα και περνιέται για γκουρού στον αμυντικό χώρο, έλεος...
Για τη Φορμιωνος στο Παγκρατι λεω.Oταν λεω "ειμαστε" εννοω τον χωρο, δεν ειμαι στην φωτογραφια
Ευγε σου εαν εισαι μερος αυτης της προσπαθειας. Ετσι θα παει η χωρα μπροστα και θα παιζει σε πρωτη κατηγορια ΙΜΟ.
παλι λαθος.....αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι γραφω τιτλο και ειναι ταινιαρα που δεν εχεις δειΝαι, και ξέρω ποια είναι, αλλά η προτροπή μου ισχύει.
Μα δεν είπα ότι την έχω δει, είπα ότι την ξέρω, την έχω ακουστά. Έγραψες τον τίτλο; Δεν το είδα, μήπως έκανες edit το ποστ;παλι λαθος.....αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι γραφω τιτλο και ειναι ταινιαρα που δεν εχεις δει
πες συγνωμη μην εισαι εγωιστης
Oταν βλεπεις σε τετοια αρθρα χαρακτηρισμους ειναι παντα υποκινουμενα.
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση οτι θα πιστοποιησουμε την τεταρτη φρεγατα για να λαβει κελια τα οποια θα ειναι ικανα να βαλλουν ενα απο τα δυο ειδους βληματα που ελπιζουμε να ειναι σε παραγωγη οταν ειμαστε ετοιμοι.
Μπορει στο μεταξυ να γεμισουμε τα νησια με πυραυλικες αυτοκινουμενες εξεδρες ή τιποτα ινδικους πυραυλους μεσαιου βεληνεκους και να μην χρειαστει καν.
Απλα αφηνουμε ανοιχτο ενα ενδεχομενο για να ξερουν και οι αλλοι οτι μπορουμε. Το αν θα το κανουμε τελικα δεν το ξερει κανεις.
Δυστυχώς εξ όσων γνωρίζω ο Α70 δεν δέχεται Aster.Το Γαλλικό Ναυτικό όταν χρειάστηκε να αυξήσει τον φόρτο των Aster σε κάποιες φρεγάτες του αντικατέστησε τους Α70 με Α50. Υποψιάζομαι ότι αυτοί οι μεταχειρισμένοι Α70 θα εγκατασταθούν στις Κίμων.Στη τελευταία σύμβαση, έχουμε εντάξει έναν A70 εκτοξευτή για κάθε πλοίο, στο τελευταίο συμβατικά θα παραδωθεί εγκατεστημένο.
Τον εκτοξευτή θα τον έχουν όλες, ελπίζω να είναι η νέα του version και να παίρνει όλα τα όπλα που εκτοξεύονται από Sylver. Σε μια αποστολή μπορεί να χρειάζεται το ΠΝ πλήρη αντιαεροπορικό φόρτο, σε άλλες στρατηγική κρούση.
απο οτι βλεπεις στα εξοπλιστικα δεν ειμαι ειδικος γι αυτο ρωταω τον κυριο ΖαγογιαννηΕσύ να δεις σε επανάληψη το Dr. Strangelove και να αφήσεις τα εξοπλιστικά προγράμματα στους ειδικούς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.