Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Ζητήται Pcb για DCB1 Hypnotize (Blue edition θα ήταν το ιδανικό)
Eχω τα υλικά αλλά η pcb...γιοκ

Ευχαριστώ

http://www.diyaudio.com/forums/swap-meet/187954-sale-mezmerize-boards-omron-relays.html#post2651729

και με επιλογέα εισόδων μέσω ρελέ!!!

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Παιδες χρειαζομαι λιγο αμεσα 4 τεμαχια elna starget η cerafine η nichicon muse, 470uf/25v! Οχι μεγαλυτερους λογω μεγεθους.. Αν εχετε κατι παρακαλω στειλτε μου pm.

Παιδες χρειαζομαι λιγο αμεσα 4 τεμαχια elna starget η cerafine η nichicon muse, 470uf/25v! Οχι μεγαλυτερους λογω μεγεθους.. Αν εχετε κατι παρακαλω στειλτε μου pm.

επειδη θα πεταχτω Φανο αυτες τις μερες θες να σου παρω panasonic fc και να στα στειλω?

Φιλε σ ευχαριστω παρα πολυ αλλα θελω τους συγκεκριμενους...η πλακα ειναι οτι περιμενω να μου ρθουν απο ebay αλλα δεν εχω καθολου υπομονη!!:a0210:

Πληροφοριακά η Mezemerize board του Salas σε ένα μήνα περίπου θα είναι διαθέσιμη από το diyaudio store (http://www.diyaudio.com/store/europe/) οπότε τέλος τα groub buys....!

Μαστορια, Μπας κ εχει κανενας κανα alps μπλε 10κ;;
Χρειαζομαι ενα λιγο γρηγορα..

Ψάχνω ένα μεγάλο knob (κουμπί) σε ασημί χρώμα για volume pot για τον προ μου. Αν έχει κανείς προς πώληση ή γνωρίζει μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει για άμεση αγορά...

Ευχαριστώ

legato με οbbligato 3.3 copper ανταλαγη με ivy 3 η πωλειται 65 ευρω.

Ξυλοδιδες αλλεν 6χ50mm, 150τεμαχια περιπου.

http://85.72.40.183/eShop/Items.aspx?CategoryID=680

Για να παρω το μισο κουτι ηθελε 2 ευρω παραπανω για το μετρημα.
Τιμη μοναδος 0,20 Ευρω, αλλα καλο θα ειναι να μαζευτουνε 2-3 τουλαχιστον οποτε και τα μεταφορικα να μοιραστουν.
Τελος παντων, αν σας ενδιαφερει το συζηταμε.

CD-i player 210 - for free εννοείται - και καμιά 20αριά τίτλοι.
Δεν υπάρχει το RC.

CD-i player 210 - for free εννοείται - και καμιά 20αριά τίτλοι.
Δεν υπάρχει το RC.

μη μου πεις οτι ειναι το γνωστο Philips cdi?..εγω τωρα με τι μουτρα να στο ζητησω...:damnyou:

μη μου πεις οτι ειναι το γνωστο Philips cdi?..εγω τωρα με τι μουτρα να στο ζητησω...:damnyou:

Δεν έχω πρόβλημα. Αμα το θες, μπορείς να το πάρεις ....

Δημητρη δεμα παρεληφθει. Σε υπερευχαριστω! Θα δοκιμαστει κ θα μπει στη βιτρινα του!!

χαιρετω την παρεα

σκεφτομαι να αγορασω τριτον χ για την παρασκευη καθαριστικου βινυλιων. μονο που η μικροτερη συσκευασια ειναι 100 κε, οποτε θα πρεπει να μαζευτουμε τουλαχιστον 10 για 10 κε εκαστος, στα 10 ευρω. εαν υπαρχει ενδιαφερον εδω η σε πμ, για να μην χαλαμε και το νημα

απο βικιπεδια

Apart from laboratory use, Triton X-100 can be found in several types of cleaning compound,[citation needed] ranging from heavy-duty industrial products to gentle detergents. It is also a popular ingredient in homemade vinyl record cleaning fluids together with distilled water and isopropyl alcohol.

Πρόκειται σύντομα να αρχίσω δοκιμές για coupling πυκνωτές για το phono μου.

Οι τιμές που ψάχνω είναι 1μF και 0,15μF στα 250V τουλάχιστον και από είδη SCR/Angela/Mundorf/Audyn tinfoil και Polypropylene

Αν έχει κάποιος διαθέσιμους ή ενδιαφέρεται και αυτός ώστε να μειώσουμε τα μεταφορικά ας στείλε ένα πμ

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Ποιο κατάστημα έχει metal film αντιστάσεις 1W στην Αθήνα;Ενδιαφέρεται ένας φίλος.

Re: Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Παίδες καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα....
Χαζεύοντας στο Internet βρήκα κατασκευή ρολογιού Nixie και έχω βαλθεί να το φτιάξω.
Ψάχνοντας οικονομικές λυχνίες έπεσα πάνω σε αυτό το thread και είπα να ρωτήσω αν έχει κανένας καμιά λαμπίτσα!
Αν υπάρχουν παιδιά πείτε μου τύπο λυχνίας,ποσότητα και φυσικά τιμούλα!!!
Ευχαριστώ!!!