MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Μην το παίρνεις έτσι σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι σε DVD που αρέσκονται να βλέπουν από τα δισκάκια τους (συλλέκτες )Συγνώμη δεν βλέπω SD σε μια 65αρα OLED.
Μην το παίρνεις έτσι σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι σε DVD που αρέσκονται να βλέπουν από τα δισκάκια τους (συλλέκτες )Συγνώμη δεν βλέπω SD σε μια 65αρα OLED.
Σε αυτό πάω πάσο. Σε 4Κ Dolby Vision /HDR οι LG πλεονεκτούν της SONY.Μην το παίρνεις έτσι σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι σε DVD που αρέσκονται να βλέπουν από τα δισκάκια τους (συλλέκτες )
Οικείο μου πρόσωπο με 2 oled TV στο σπίτι (Sony και LG) δεν βλέπει καμία διαφορά. Σε hdr/dolby vision είναι καλύτερη η LG κιόλας. Πέρα από τα gaming features.
Στις φετινές σειρές, η Sony με την A9J αντέγραψε την υλοποίηση της Panasonic (2000 series) και η LG έφτιαξε νέο Evo Panel που θα μπει μόνο στη G1 και δεν θα δοθεί σε καμία άλλη εταιρεία.
Σε αυτό πάω πάσο. Σε 4Κ Dolby Vision /HDR οι LG πλεονεκτούν της SONY.
Mπορείτε να δείτε συγκρίσεις σε rtings για όλα αυτά..Κάνεις λάθος η Sony έχει περισσότερη λεπτομέρεια στην εικόνα και πιο καλύτερη χρωματική συμπεριφορά .
Υστερεί μόνο στο inbut lag αλλά με καλύτερη λεπτομέρεια στα γραφικά αν αναφέρεσαι για game.
Το έχω τσεκάρει και ο ίδιος με τα μάτια μου.Συγνώμη αλλά δεν είναι κριτήριο το οικείο σου πρόσωπο.Να σου πω εγώ για φίλους που έχουν τηλεοράσεις ηχεία μηχανάκια αυτοκίνητα,και δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4.Για τα φετινά μοντέλα δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφερεις αυτό,Ίσα ίσα καλό είναι,εξελίσσεται η αγορά και ο ανταγωνισμός,καλύτερο για εμάς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mπορείτε να δείτε συγκρίσεις σε rtings για όλα αυτά..
Το πλέον αντικειμενικό site σε reviews.
Όλα τα υπόλοιπά είναι εικασίες.
Το έχω τσεκάρει και ο ίδιος με τα μάτια μου.
Αν δεν μπορεί να τσεκάρει κάποιος που έχει και τις 2, ποιός μπορεί;
Είμαστε off-topic τόση ώρα.
Τα ίδια λέμε..Οι διαφορές είναι απειροελάχιστες..Οι διάφορες που παρουσιάζουν στην κλίμακα του 10,πόσες μονάδες διαφορά έχουν; Και κατ´επέκταση πως μεταφράζεται αυτό στην οθόνη της κάθε τηλεόρασης και στην συνέχεια στα μάτια σου;; Εκεί που θέλω να καταλήξω,είναι πως αυτές οι tv,έχουν πλέον ΟΛΕΣ εξαιρετική και απολαυστική εικόνα με κάποιες μικρές διάφορες μεταξύ τους. Ούτε φανατίζομαι με κάποια μάρκα,ούτε εναντιώνομαι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ταχθώ με την lg επειδή έχω lg. Αυτό το έκανα μόνο με την Pioneer Kuro,γιατί ήταν αναμφισβήτητα Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ κάτι κοινα αποδεκτό από όλους.
Παίζουν πολλά promo videos. Επιπλέον με το τελευταίο update η CX είχε πολλές βελτιώσεις.Εγώ πάλι αρέσκομαι να πηγαίνω στο μαγαζί με δικό μου υλικό .
Από την άλλη να συλλέγω πληροφορίες όσον αφορά την υλοποίηση του hardware από φίλους και γνωστούς και δεν χρειάζεται κανένα rtings να μου υποδείξει τι θα πάρω .
Ο παρακάτω έχει διαφορετική άποψη και προσωπικά συμφωνώ μαζί του .
https://youtu.be/cAqKOyADZoA
Αν γίνει calibration και στις 2 δεν θα έχουν καμία
Μόνο η HZ2000 ήταν εκτός σύγκρισης γιά το 2020 λόγω της συγκεκριμένης υλοποίησης που ανέφερα παραπάνω (+200 nits σε HDR περίπου).Συμφωνω 1000%
Ποιος σου είπε ότι παίζουν το ίδιο ,ίσα ίσα θα έλεγα ότι ο λόγος αντίθεσης φαίνεται ότι υπερτερεί μια OLED,ακόμη και σε μαγαζί .Παίζουν πολλά promo videos. Επιπλέον με το τελευταίο update η CX είχε πολλές βελτιώσεις.
Οι συνθήκες στο μαγαζί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ιδανικές για σύγκριση.
Οι LCD εκεί παίζουν καλύτερα.
Ποιος σου είπε
Αν γίνει calibration και στις 2 δεν θα έχουν καμία διαφορά.
Εννοείται ότι θα συμφωνήσεις με αυτόν που έχει την ίδια άποψη με σένα.![]()
Ξεχνάς ότι έχω GX και όχι CX..οπότε μη μου μιλάς για ποιότητα..Ποιος σου είπε ότι παίζουν το ίδιο ,ίσα ίσα θα έλεγα ότι ο λόγος αντίθεσης φαίνεται ότι υπερτερεί μια OLED,ακόμη και σε μαγαζί .
Κανείς λάθος ότι θα συμφωνήσω με αυτόν που μου λέει τα ίδια .
Απλά η Sony είναι Sony ...Θα σου έλεγα λοιπόν να πιάσεις την πλάτη της τηλεόρασης μετά από 16 ώρες λειτουργίας αυτό φυσικά μπορείς να το κανείς και σε πολυκατάστημα που οι τηλεοράσεις είναι σε συνεχόμενη λειτουργία .
Πες τα σε εκείνους που έχουν ως γνώμονα το πως παίζει μια TV σε ένα κατάστημα..Ακόμα και με δικό τους υλικό.Και εκεί είναι το λάθος ...Να κρίνεις μια τηλεόραση με βάση την φωτεινότητα (LCD) λες και θα την βγάλεις έξω στον ήλιο για ηλιοθεραπεία .
Εδώ καλά καλά στραβώνομαι με HDR με μια oled σε συνθήκες όχι μαγαζιού .
+1Πιστευω οτι εφοσον μιλαμε για μικρη διαφορα lg vs sony ο κοσμος προτιμαει LG για το εξαιρετικο service-εγγυηση με αλλαγη και σε burn in κατι που δεν ξερουμε για sony η δεν εχουμε διαβασει τοσα πολλα παρεδειγματα
..............
Το μεγαλύτερο δίλημμα φέτος είναι, θα αγόραζες μια από τις παραπάνω στις 65 ίντσες κοντά στις 3000 σε τιμή προσφοράς ή 77C1 στα ίδια χρήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.