supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
κι ο Γιώργος σε πειράζει: σιγά μην είσαι κρυφο
Κραγμένος (παλαιοροκάς) είσαι.
α....
βλέπω edit
ποιός ξέρει τι μού ´συρες αρχικά...

κι ο Γιώργος σε πειράζει: σιγά μην είσαι κρυφο
Κραγμένος (παλαιοροκάς) είσαι.
Εγώ τους αφιέρωσα 2 χρόνια απ' τη ζωή μου -όταν ήμουν 14-15 αλλά τώρα πια δεν ακούγονται. Άντε.. μόνο το shades και το ομώνυμο αλλά ειδικά αυτά με τον gillan ρε παιδιά δεν ακούγονται. Ακατάσχετη φλυαρία και επίδειξη τεχνικής, βαρετές και προβλέψιμες συνθέσεις και αδιάφοροι στίχοι.. Πως τους αντέχετε;
Ναι, ΟΚ ο blackmore ξέρει να παίζει κιθάρα![]()
Άντε με το ζόρι και το stormbringer για κανένα μπλούζ σε πάρτυ του γυμνασίου..![]()
Αυτό το smoke on the water... Από εκεί ξεκίνησαν γενιές και γενιές επίδοξων κιθαριστών. Κι εγώ το ίδιο, μόνο που δεν συνέχισα και έμεινα σκραπατίστας στην κιθάρα. Σαν να τα ακούω τα ακόρντα. Γκραν γκραν γκραν, γκραν γκραν γκρα γκαν............
Σάμπως προχώρησαν αυτοί που το ´συνέθεσαν´??![]()
![]()
Γιώργο απο την στιγμή που σε γνώρισα στην κοπή τής πίτας ήμουν σίγουρος.![]()
Α,και οταν άρχισα να μαθαίνω κιθάρα στα 13 γραντζούναγα την ´τραγουδάρα´smoke on the water.Την ίδια εποχή το ´μη μιλάς άλλο γι´αγάπη τού Σαββόπουλου´![]()
Μετά ασχολήθηκα με άλλα....
![]()
κανείς δεν ξεφεύγει από το
we're only in it for the money...
είχα την εντύπωση ότι αυτά τα δυό τα χώριζαν κάπου 5 χρόνια...
Eγώ ήμουν 13 χρονών και για τα δυό.Αυτά απείχαν.
Aπο το ´Φορτηγό´μούμεινε η Ζωζώ,αλλά απο τούς άλλους το κενό.
Σπύρο το φορτηγό δεν φεύγει με τίποτα (από την ψυχή και τη δισκοθήκη). Έχει βαρύνει τόσο από τα χρόνια που κλάταραν τα λάστιχα..
Εγώ πάντως όταν βγήκε το φορτηγό μάλλον ήμουν μια ιδέα για το μέλλον![]()
Γιώργο έχω το βινύλιο-άχρηστο πιά-με αριθμό έκδοσης 284.Τοχε φέρει σπίτι ο πατέρας μου .Ημουν παρών και θυμάμαι πόση εντύπωση μούχαν κάνει ´Οι Μάγοι´Παραμένει στην δισκοθήκη μου με ιδιαίτερη τρυφερότητα.
Οι άλλοι έχουν δωριστεί ή πεταχτεί στην αποθήκη.Ακόμα γελάω με κάποιο δίσκο πούχαν βγάλει με την Συμφωνική τού Λονδίνου.Τι κόμπλεξ και αυτό.Με το ζόρι ´κλασσικοί´.![]()
.Η Αλαζονεία και η μπαλαφάρα σε όλο της το μεγαλείο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.