Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

GMoore%2072.jpg

Για γράψε κάτι για τους φίλους του Γκάρυ:grinning-smiley-043 , ποιοι είναι?

oi φιλοι του γκαρυ ειναι απο το συγκροτημα των ΤΗΙΝ ΛΙΖΖΥ
Και ο μπασιστας των jethro tall...
μια αναφορα εκανα...
το δισκακι δεν λεει
ο γκαρυ δεν μ αρεσε
κανει κατι σολα με την κιθαρα.....αλλα για μενα ειναι λιγος.

Απάντηση: Re: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Εγώ τους αφιέρωσα 2 χρόνια απ' τη ζωή μου -όταν ήμουν 14-15 αλλά τώρα πια δεν ακούγονται. Άντε.. μόνο το shades και το ομώνυμο αλλά ειδικά αυτά με τον gillan ρε παιδιά δεν ακούγονται. Ακατάσχετη φλυαρία και επίδειξη τεχνικής, βαρετές και προβλέψιμες συνθέσεις και αδιάφοροι στίχοι.. Πως τους αντέχετε;

Ναι, ΟΚ ο blackmore ξέρει να παίζει κιθάρα
icon10.gif

Άντε με το ζόρι και το stormbringer για κανένα μπλούζ σε πάρτυ του γυμνασίου..:grinning-smiley-043

Γιώργο απο την στιγμή που σε γνώρισα στην κοπή τής πίτας ήμουν σίγουρος.:grinning-smiley-043
Α,και οταν άρχισα να μαθαίνω κιθάρα στα 13 γραντζούναγα την ´τραγουδάρα´smoke on the water.Την ίδια εποχή το ´μη μιλάς άλλο γι´αγάπη τού Σαββόπουλου´:flipout: :flipout: Μετά ασχολήθηκα με άλλα....-bye-

Αυτό το smoke on the water... Από εκεί ξεκίνησαν γενιές και γενιές επίδοξων κιθαριστών. Κι εγώ το ίδιο, μόνο που δεν συνέχισα και έμεινα σκραπατίστας στην κιθάρα. Σαν να τα ακούω τα ακόρντα. Γκραν γκραν γκραν, γκραν γκραν γκρα γκαν............

Απάντηση: Re: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Αυτό το smoke on the water... Από εκεί ξεκίνησαν γενιές και γενιές επίδοξων κιθαριστών. Κι εγώ το ίδιο, μόνο που δεν συνέχισα και έμεινα σκραπατίστας στην κιθάρα. Σαν να τα ακούω τα ακόρντα. Γκραν γκραν γκραν, γκραν γκραν γκρα γκαν............

Σάμπως προχώρησαν αυτοί που το ´συνέθεσαν´??:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Γιώργο απο την στιγμή που σε γνώρισα στην κοπή τής πίτας ήμουν σίγουρος.:grinning-smiley-043
Α,και οταν άρχισα να μαθαίνω κιθάρα στα 13 γραντζούναγα την ´τραγουδάρα´smoke on the water.Την ίδια εποχή το ´μη μιλάς άλλο γι´αγάπη τού Σαββόπουλου´:flipout: :flipout: Μετά ασχολήθηκα με άλλα....-bye-

είχα την εντύπωση ότι αυτά τα δυό τα χώριζαν κάπου 5 χρόνια...

Προχώρησαν και βέβαια.
Προς τα εκεί που είχαν χαράξει πάνω κάτω.
Τι θέλατε δηλαδή ?
να παίξουν jazz?

κανείς δεν ξεφεύγει από το
we're only in it for the money...

Δεν είναι το ίδιο. Σίγουρα
Το impact όμως των purple παγκόσμια είναι δεδομένο.
(και η παρακμή τους ή μάλλον οι διαδοχικές παρακμές τους).

εμένα μου έμεινε η Ζωζώ αλλά πιό εύκολα έρχεται στο μυαλό το pictures of home....

Πάντως με ό,τι και να σημαίνει αυτό, το φορτηγό το άκουγα και σταμάτησα να το ακούω το 68 (κου ποτέ δεν επανήλθα), ενώ το άλλο το 1973.
Και στη μία περίπτωση ήμουνα 11 στην άλλη 16.

Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Aπο το ´Φορτηγό´μούμεινε η Ζωζώ,αλλά απο τούς άλλους το κενό.

Σπύρο το φορτηγό δεν φεύγει με τίποτα (από την ψυχή και τη δισκοθήκη). Έχει βαρύνει τόσο από τα χρόνια που κλάταραν τα λάστιχα..

Εγώ πάντως όταν βγήκε το φορτηγό μάλλον ήμουν μια ιδέα για το μέλλον :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Σπύρο το φορτηγό δεν φεύγει με τίποτα (από την ψυχή και τη δισκοθήκη). Έχει βαρύνει τόσο από τα χρόνια που κλάταραν τα λάστιχα..

Εγώ πάντως όταν βγήκε το φορτηγό μάλλον ήμουν μια ιδέα για το μέλλον :grinning-smiley-043

Γιώργο έχω το βινύλιο-άχρηστο πιά-με αριθμό έκδοσης 284.Τοχε φέρει σπίτι ο πατέρας μου .Ημουν παρών και θυμάμαι πόση εντύπωση μούχαν κάνει ´Οι Μάγοι´Παραμένει στην δισκοθήκη μου με ιδιαίτερη τρυφερότητα.
Οι άλλοι έχουν δωριστεί ή πεταχτεί στην αποθήκη.Ακόμα γελάω με κάποιο δίσκο πούχαν βγάλει με την Συμφωνική τού Λονδίνου.Τι κόμπλεξ και αυτό.Με το ζόρι ´κλασσικοί´.:flipout: :flipout: .Η Αλαζονεία και η μπαλαφάρα σε όλο της το μεγαλείο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Γιώργο έχω το βινύλιο-άχρηστο πιά-με αριθμό έκδοσης 284.Τοχε φέρει σπίτι ο πατέρας μου .Ημουν παρών και θυμάμαι πόση εντύπωση μούχαν κάνει ´Οι Μάγοι´Παραμένει στην δισκοθήκη μου με ιδιαίτερη τρυφερότητα.
Οι άλλοι έχουν δωριστεί ή πεταχτεί στην αποθήκη.Ακόμα γελάω με κάποιο δίσκο πούχαν βγάλει με την Συμφωνική τού Λονδίνου.Τι κόμπλεξ και αυτό.Με το ζόρι ´κλασσικοί´.:flipout: :flipout: .Η Αλαζονεία και η μπαλαφάρα σε όλο της το μεγαλείο.

Συμφωνώ παρόλο που δεν πούλησα ούτε πέταξα ποτέ κανένα δίσκο ακριβώς για να θυμάμαι άλλες εποχές. Βέβαια έχω χαρίσει παλιότερα δίσκους σε κάποιες..

Εκείνη την εποχή όλοι έπρεπε να είναι "κλασσικοί" λόγω συνθετικής μεγαλομανίας και υπερβολής.

Τι να πούμε για το μεγαλύτερο φιάσκο των 70'ς, τους Jethro Tull (ξέρω βάζω φυτίλια
icon10.gif
). Η συνθετική χειμαρρώδης φλυαρία, τους ανήκει ολοκληρωτικά. Δεν παλεύονται με τίποτα.

Μια σονάτα του Σοπέν ακούγεται τόσο ευχάριστα απλή και όμως δεν παίζεται με τίποτα στο πιάνο (δεν ξέρω πιάνο - πληροφορία από φίλες πιανίστριες).

Μην επιμένεις όμως πολύ γιατί θα φάμε ξύλο απ´τον Βορρά..
icon10.gif