Προσπαθώντας να κάνω το WDTV να παίξει σαν Sony 50ES (στο μπάσο:worshippy
και το Sony 50ES σαν WDTV (στη μουσικότητα, χροιές, μουσικότητα, κλπ.:ernaehrung004
βάλθηκα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να βελτιώσω και τα δύο, ξεκινώντας από το WDTV. Το τελευταίο, ως γνωστό, τροφοδοτεί το DAC μου μέσω ηλεκτρικής διασύνδεσης TTL (3.3V).
Στο θέμα μας τώρα. Τι γνώμη έχετε για το buffer μοναδιαίου κέρδους LM6221N? Έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά (ρυθμό ανύψωσης 1200V/μs!, ευθεία απόκριση συχνοτήτων μέχρι τα 30 - 40 MHz). Στην ουσία αποτελεί έναν απομονωτή που απαιτεί συμμετρική τροφοδοσία και καθόλου περιφερειακά εξαρτήματα.
Θα μου πείτε που τον ξέθαψα. Το "διαλυμένο" μου (πλέον) Arcam D250 transport διαπίστωσα ότι χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο driver στο κύκλωμα εξόδου ως spdif line driver.
Οι πρώτες ακροάσεις έδειξαν θα έλεγα ενθαρρυντικά αποτελέσματα...

Στο θέμα μας τώρα. Τι γνώμη έχετε για το buffer μοναδιαίου κέρδους LM6221N? Έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά (ρυθμό ανύψωσης 1200V/μs!, ευθεία απόκριση συχνοτήτων μέχρι τα 30 - 40 MHz). Στην ουσία αποτελεί έναν απομονωτή που απαιτεί συμμετρική τροφοδοσία και καθόλου περιφερειακά εξαρτήματα.
Θα μου πείτε που τον ξέθαψα. Το "διαλυμένο" μου (πλέον) Arcam D250 transport διαπίστωσα ότι χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο driver στο κύκλωμα εξόδου ως spdif line driver.
Οι πρώτες ακροάσεις έδειξαν θα έλεγα ενθαρρυντικά αποτελέσματα...