Για εμενα η ξιφολογχη ειναι εργαλειο, που μαλιστα μου εχει σωσει τη ζωη. Τυχαινει βεβαια, να τις συλλεγω κιολας. Επισης, η ξιφολογχη του Kalashnikov(οπλο που προτιμαται ιδιαιτερως απο τα κομμουνιστικα καθεστωτα), σε συνεργασια με την θηκη της, γινεται συρματοκοπιδα, καταλληλη ακομη και για ηλεκτροφορα συρματοπλεγματα. Μηπως αυτο την κατατασει τελικως στα πολυεργαλεια; Εφ'οσον δεν υπαρχει νημα αμιγως για λεπιδες, θα ηταν χαρα μου να φτιαξω ενα. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει ενδιαφερον. Παρ'ολα αυτα, απο την μικρη εμπειρια που εχω απο το ιντερνετ, γνωριζω πως τα φορουμ δεν ειναι δημοκρατικες κοινοτητες, παρα ιδιοκτησιες των διαχειριστων των.Άλλο τα πολυεργαλεία ,που είναι και το θέμα του νήματος, και άλλο τα όπλα.
...Παρ'ολα αυτα, απο την μικρη εμπειρια που εχω απο το ιντερνετ, γνωριζω πως τα φορουμ δεν ειναι δημοκρατικες κοινοτητες, παρα ιδιοκτησιες των διαχειριστων των....
Η ξιφολόγχη είναι όπλο, όχι εργαλείο, άσχετο με το τι νομίζεις εσύ φίλε μου.
Τωρα για τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα......να πέσει το σφυρί να χτυπήσει το Γιάννη.
Βιώματα απο Βιετνάμ και Καμπότζη μπορούν να συζητηθούν σε άλλα φόρα, όχι πάντως στο AVClub.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.