Πολυεργαλεία

ξεχασε το......εχω προσπαθησει να κανω κατι αναλογο (τελικα τα εκανα με υλικο απο τσαντες ταξιδιου).....τετοιο ναυλον δεν υπαρχει λιανικη η χονδρικη στην Ελλαδα. Μετα το σχεδιο ειναια ρκετα πολυπλοκο.....το ραψιμο σε μοδιστρα θα σου βγει ΠΟΛΥ και ΑΝ δεχτει να το κανει γιατι ισως ακομα και η δικη της (επαγγελματικη) ραπτομηχανη ισως να μην αντεχει τα πολλα στρωματα του υλικου

Καλυτερα να το αγορασεις απο Ελλαδα

Κοιτάζω να πάρω ένα leatherman multitool, όχι πολύ ακριβό. Το πολύ γύρω στα 40 .

Απο πού να το αγοράσω? Το amazon.co.uk στέλνει κανονικά?

Απάντηση: Re: Πολυεργαλεία

Οριακά σε αυτά τα χρήματα = Wingman & Sidekick
Δυστυχώς, το amazon.uk πλεον χρεώνει αποστολές προς Ελλάδα

Ποσο να κοστιζει αραγε μια τετοια κατασκευη;

Ειδικα στην περιπτωση των Μαxpedition fatty & beefy, που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, η αγορα με τα αρκετα μεταφορικα ειναι μονοδρομος αλλα αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις.

Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις προιοντων που λες οτι και παραπανω να κοστιζαν, θα τα αγοραζες!! Αν ειναι κατι μοναδικο στην αγορα -και το χρειαζεσαι για καποιο λογο- το πληρωνεις ευχαριστως..!!:))

Mπραβο.

Το mini, εχε υπ'οψη σου, ειναι...mini. Οχι οτι δεν θα βρεις χρηση γι'αυτο, καθε αλλο.

Αν μενεις Αθηνα και σε βολευει, ελα μια βολτα μεχρι τα Βριλησσια να το δεις ζωντανο, αν δεν εχεις ηδη αποφασισει την χρηση του. Μεχρι τελος Αυγουστου γιατι μετα παω Χιο παλι.

Αθηνα δεν πουλιουνται αυτα καθολου; Ευχαριστω για την προταση σου!Εχω κ την αδερφη μου κ θα προσπαθησω να το συνδυασω.Το μινι το θελω για να βαζω ολα τα ψιλολοιδα που εχω σε μια τσαντα ωμου.

Οχι δεν πουλιουνται.
Υπαρχει καποιος αντιπροσωπος (ο Θεος να τον κανει..) αλλα φερνει ελαχιστα ειδη και αυτα πανακριβα. Αν μπεις στο site της maxpedition, εχει καπου τους αντιπροσωπους.

Hρθε σημερα, απο HongKong το τυπου 'Jeep tool', μετα απο 8 εργασιμες μερες, ταχυτατα δηλαδη για free shipping.
http://www.ebay.com/itm/221255530889?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Το εργαλειο ποιοτικα και αισθητικα ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι φαινεται στις φωτο του ebay (αλλα και στη δικη μου). Δεν μετανιωσα τελικα που δεν πηρα το οriginal σε διπλασια τιμη.
Το κλειδι και η πενσα του ειναι απολυτως λειτουργικα καθως τα δοκιμασα. Ακομα και ο κοφτης που εχει στη βαση της πενσας καλος ειναι. Εκοψε ανετα χοντρο συνδετηρα.
Εχει ενα μαχαιρακι το οποιο δεν φαινεται φτηνο (που δεν ασφαλιζει - αλλα ανοιγει με το ενα χερι) και 3 bits κατσαβιδιου που χρησιμοποιουνται σε 2 εξυπνα τοποθετημενες υποδοχες.
Επισης εχει ενα πολυ πρακτικο και γερο κλιπακι τσεπης.

9596418761_bcfc4a36c3_b.jpg

Όπως είχα υποσχεθεί στους φιλοθεάμονες του αντικειμένου, η συλλογή του αδερφού μου από τα Victorinox, συνηθως το μικρό μέγεθος. Σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του και δικό μου ένας limited edition με λάμα από δαμασκήνικο ατσάλι αλλά η κρίση ελοχεύει!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    31.2 KB · Views: 222
  • 2.jpg
    2.jpg
    32.6 KB · Views: 222
  • 3.jpg
    3.jpg
    51.7 KB · Views: 222
  • 4.jpg
    4.jpg
    38.8 KB · Views: 219
  • 5.jpg
    5.jpg
    31.9 KB · Views: 219
Οι πιο πάνω φωτό ήταν οι γενικές από την προθήκη που φυλάσσονται
Εδώ είναι μια συλλεκτική σειρά του 2010 σχεδιασμένη από τους φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών του Παρισιού.

Attachments

• 6.jpg
    6.jpg
    28.2 KB · Views: 216
  • 7.jpg
    7.jpg
    33.5 KB · Views: 215
Εδώ μια αριθμημένη σειρά 9999 τεμαχίων του 1987 με θέμα διάφορες μεσαιωνικές μάχες με εγχάρακτη λάμα

Attachments

• 8.jpg
    8.jpg
    27.5 KB · Views: 213
Συλλεκτικό επίσης 250 τεμάχια ανά την υφήλιο με κρύσταλλα Swarovski

Attachments

• 9.jpg
    9.jpg
    17.9 KB · Views: 209
3 ίδια τεμάχια ιδιαίτερα σπάνια.1 gr. χρυσού πιστοποιημένο από την Union Bank of Swizerland κοσμεί την λαβή

Attachments

• 10.jpg
    10.jpg
    33.3 KB · Views: 210
Η ασημένια σειρά σε ασήμι 925. Ο τέρμα αριστερά σκαλισμένος στο χέρι

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    39.3 KB · Views: 208
Από δεξιά:Custom με ξύλο-πέτρα turquoise,ορυκτό πέτρωμα,κόκκαλο και νηματογραφή

Attachments

• 12.jpg
    12.jpg
    35.1 KB · Views: 209
Σετ για "άρρωστο" γαμπρό με το κλασσικό μίνο victorinox και μανικετόκουμπα.
Κάπου εδώ τελειώνει η παρουσίαση. Υπάρχουν πάρα πολλά στη συλλογή με σφραγίδες από αμερικάνικες υπηρεσίες, στρατιωτικά εμβλήματα, σημαίες χωρών, διαφημίσεις μεγάλων εταιριών κοκ. Προφανώς στις ΗΠΑ αποτελεί ένα συνηθισμένο εταιρικό δώρο ή διαφημιστικό προϊόν

Attachments

• 13.jpg
    13.jpg
    20 KB · Views: 265
Aμα μιλαμε για σοβαρους συλλεκτες και σοβαρη συλλογη, ε, αυτη των μικρων victorinox ειναι μια απο αυτες!!!

Μερακλης συλλεκτης ο γαμπρος!!