Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 περιμένει ακόμη δικαίωση!!!

Re: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

...και το τρίκυκλο τι ήταν? Ρωσικό Τ-54?

σημερα δεχτικα ενα αλο mail...

ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

Για τους περιβόητους «νεκρούς», το Κόμμα που κυβερνάει τώρα (1996) έχει ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ κορυφαίου λειτουργού (από εκείνους, μάλιστα, οι οποίοι «επανήλθαν» στην υπηρεσία τους σαν «αντιστασιακοί»!) που λέει ξεκάθαρα ότι «ουδείς εφονεύθη εντός του χώρου του Πολυτεχνείου».

Το έγγραφο που συντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 1982, ύστερα από εντολή του τότε υπουργού Δημοσίας τάξεως Σκουλαρίκη, που ζητούσε να μάθη ποιους νεκρούς «έφαγαν» οι προηγούμενοι. Συντάκτης του εγγράφου - που έχει ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 1982 - είναι ο «επανελθών» «αντιστασιακός» υπαρχηγός (τότε) της Αστυνομίας Πόλεων Γεώργιος Σαμπάνης, ο οποίος «επισύναψε» σ' αυτό την κατάσταση «φονευθέντων εις τους πέριξ του Πολυτεχνείου χώρους, κατά τα γεγονότα της 17-11-1973» περιλαμβάνοντας ΔΩΔΕΚΑ νεκρούς.

Στο έγγραφο, συγκεκριμένα σημειώνεται κατά λέξη πως «ουδείς εφονεύθη εντός του χώρου του Πολυτεχνείου. Εις τους πέριξ, όμως, του Πολυτεχνείου χώρους, φέρονται ότι εφονεύθησαν δώδεκα άτομα».

Οι σκοτωμένοι - όπως τους παρουσιάζει ο Σαμπάνης - είναι: 1) Engeiand Toril Margete, 22 χρονών, 2) Δημ. Θεοδώρου, 51 χρονών, 3) Alex Karakas Basri, 42 χρονών, 4) Μάρκος, Καραμάνης, 23 χρονών, 5) Διομ. Κομνηνός, 17 χρονών, 6) Νικ. Μαρκούλης, 24 χρονών, 7) Βασιλική Μπεκιάρη, 17 χρονών, 8) Μιχ. Μαυρογιάννης, 19 χρονών, 9) Γεώργ. Σαμούρης, 23 χρονών, 10) 'Αλεξ. Σπαρτίδης, 16 χρονών, 11) Βασ. Φαμέλιος 26 χρονών και 12) Γεώργ. Γεριτσίδης, 48 χρονών.

Από τους παραπάνω, οι Ενζελάνυ Τόρικ, Άλεξ Καράκας, Μάρκος Καραμάνης, Άλεξ. Σπαρτίδης και Βασ. Φαμέλος σκοτώθηκαν στις επιθέσεις που έγιναν για να καταληφθούν το κτίριο του ΟΤΕ (Πατησίων) και το υπουργείο Δημ. Τάξεως.

Στο υπουργείο Δημ. Τάξεως μάλιστα σκοτώθηκε και ο Διομ. Κομνηνός, κάτι που το επιβεβαίωσε και ο δύστυχος πατέρας του, ο οποίος, σε γράμμα που έστειλε στην «Εστία» στις 18/11/85, σημείωνε τα εξής:
«Ο Διομήδης Κομνηνός, πυροβολήθηκε εκ προθέσεως από άνδρα της μικτής φρουράς του υπουργείου Δημ. Τάξεως, με ευθεία βολή στην καρδιά εξ αποστάσεως 6 - 8 μ.».
Χτυπήθηκε, δηλαδή στην είσοδο του Υπουργείου, το οποίο φυσικά, δεν είναι μέσα στο Πολυτεχνείο και το οποίο, φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να «παραδίδεται» σε όποιον ήθελε να το κυριεύσει!

Από τους υπόλοιπους οι Δημ. Θεοδώρου (Ανακρέοντος 2 Ζωγράφου) και Βασ. Μπεκιάρης (Μεταγένους 8 - Ν. Κόσμος), σκοτώθηκαν από «αδέσποτες» σφαίρες στις ταράτσες των σπιτιών τους, που ανέβηκαν «για να δουν τα τανκς», ενώ ο Γεώργ. Γεριτσίδης σκοτώθηκε στα Ν. Λιόσια κι αυτός από «αδέσποτη», που τον βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του.

Από «αδέσποτες» έχασαν ακόμα, τη ζωή τους, οι Νικ. Μαρκούλης (Πλ. Βάθης), Γεώργ. Σακούρης (Εξάρχεια) και Μιχ. Μαυρογιάννης τρεις μέρες μετά τα γεγονότα (στις 21-11-73 δηλαδή), και κανένας δεν ξέρει αν η δολοφονία του έχει σχέση με το Πολυτεχνείο, μια και τα επεισόδια είχαν σταματήσει. Το κατηγορητήριο που παρέπεμψε για τον τελευταίο - που χτυπήθηκε από σφαίρα - τους «υπεύθυνους» να δικαστούν, γράφει πως σκοτώθηκε στην οδό Καλλιδρομίου και ο Σαμπάνης γράφει ότι σκοτώθηκε στην οδό Καρνεάδου αλλά κανένας δεν είπε για το Πολυτεχνείο!

Το πλέον σημαντικό της «Εκθέσεως Σαμπάνη είναι ότι αποκαθιστά την ιστορία στις πραγματικές της διαστάσεις, γιατί το παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση και η καταδικαστική απόφαση του Εφετείου βγήκαν το 1975 - και στηρίχθηκαν σε «στοιχεία» μιας εποχής κατά την οποία ο κάθε παραμυθάς ή κομπιναδόρος «αντιστασιακός» έλεγε ό,τι ήθελε για «να φανή» - ενώ η έκθεση του «αντιστασιακού» (και έχει σημασία αυτό). Υπαρχηγού γράφτηκε το 1982 μετά από έλεγχο χρόνων και χρόνων και ύστερα από το ξεκαθάρισμα καταστάσεων.

Έτσι, ο «αντιστασιακός» κατεβάζει σε δώδεκα μόνο τους 23 νεκρούς που «έβγαλαν» φοβισμένοι από τον όχλο δικαστές, οι οποίοι δέχτηκαν σαν «θύματα» δύο νεαρούς, π.χ. που, όπως ειπώθηκε, βρέθηκαν νεκροί στο Μοναστηράκι και την Λεωφ. Αλεξάνδρας, χωρίς να ξέρει κανείς τα ονόματα τους - σαν να μην είχαν γονείς και συγγενείς να τους αναζητήσουν τόσα χρόνια τώρα.
Για τους Δικαστές όμως που τους κατεξευτέλισε, ο χρόνος ο οποίος απέδειξε πως οι νεκροί δεν ήσαν τόσοι όσοι αυτοί δέχτηκαν, «μιλάει» το «πόρισμα Τσεβά».

Από το Βιβλίο: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Έκθεση Κ.Κ.Ε. - Πόρισμα ΤΣΕΒΑ και πολλά άλλα Επίσημα Στοιχεία

Δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια όσο αφορά το όνομα που είναι στα κόκκινα με μεγέθυνση.

Όσοι με ξέρουν θα καταλάβουν, ήταν συγγενής, Φάμελος είναι το όνομα το σωστό και όχι Φαμέλιος, όταν δέχθηκε τη σφαίρα - από εξοστρακισμό - βρισκόταν στην ταράτσα του σπιτιού του κοντά στον ΟΤΕ....

Αυτά και με συγχωρείτε για τη διακοπή.....

ΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΑΙ ΑΠ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 5 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΥΤΗ Η "ΜΟΝΑΔΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ Η ΠΕΖΙΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ BARETT. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟ ΤΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΩ.

Last edited:

Η σφαίρα που δέχθηκε ήταν από περίστροφο......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Πολυτεχνείο??
Ποιο Πολυτεχνείο??
Δέν λές καλύτερα πώς μπορεί και να προσκυνήσει τον Ντερτιλή.-bye-
Εικονισμα θα τον κάνει οπως και άλλους πού ´εσωσαν την χώραν απο τούς κομμουνιστάς´...:flipout::flipout::flipout:

Εγω δεν προσκυνω κανεναν
Αλλα τον Ντερτιλη τον σεβομαι για αυτα που εκανε το 64 στην Κυπρο
Επι Πασοκ δεν ηταν να παρει παρασημο ανδρειας αν δεν κανω λαθος?
και ξεσηκωθηκαν καποιοι και το ακυρωσαν τελικα??

Δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια όσο αφορά το όνομα που είναι στα κόκκινα με μεγέθυνση.

Όσοι με ξέρουν θα καταλάβουν, ήταν συγγενής, Φάμελος είναι το όνομα το σωστό και όχι Φαμέλιος, όταν δέχθηκε τη σφαίρα - από εξοστρακισμό - βρισκόταν στην ταράτσα του σπιτιού του κοντά στον ΟΤΕ....

Αυτά και με συγχωρείτε για τη διακοπή.....

πολυ καλα εκανες.... εδω ειμαστε για να μαθενουμε!

φιλε Γιαννη
αν μια φιλικη (πανω απο ολα) παρατηρηση με αποδεκτες ολα τα μελη ειναι ισοδυναμη με τις προσαγωγες σε αστυνομικο τμημα σημαινει ή οτι εχεις τεραστια φαντασια ή οτι οντως εχεις προβλημα ειτε μαζι μου ειτε με το Avclub

Δυστυχως Γιαννη μου εδω στην Ελλαδα παρατηρω οτι η εννοια Δημοκρατια εχει καταντησει αντι για σκοπος το μέσο του καθε πικραμενου που θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη ειμαι βλεπεις τη σχολης οτι η πολυ Δημοκρατια οπως την οριζουν αρκετοι , βλαπτει

Πλακα Πλακα η Αγγλια το εσωσε το ποδοσφαιρο της και τωρα σχεδον δεν ανοιγει μυτη

Στην Ελλαδα της Δημοκρατιας ο Χουλιγκαν ειναι Θεσμος

Εξαρχεια 1998 εποχες ιδιες με τις τωρινες , συμμαθητης μου καργα στην Ιδεολογια της επαναστασης με καθε μεσο και εναντιον ολων, πρωτοστατουσε (ετσι ελεγε) σε καταληψεις ξενων περιουσων κρατικων περιουσιων και κατα καιρους και φθορας αυτων

Φυσικα οταν τα φωτα επεφταν εμπαινε στην SL 300 και πηγαινε γεματος εμπειριες στην θαλπωρη του οικογενειακου του ασυλου

Φυσικά και δεν είναι ισοδύναμη και είμαι διατεθειμένος να ανακαλέσω αν εξέλαβες το ποστ μου με αυτόν τον τρόπο ώστε να αποδείξω επιπλεόν ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με το forum και κυρίως με εσένα. Αν είχα, δεν θα το έλυνα έτσι άλλωστε.
Συμμετέχω χωρίς να υποχρεούμαι άρα συμβιβάζομαι με τους όρους "συγκατοίκησης" όσο και αν αυτό μπορεί να κάνει εντύπωση σε ορισμένους.

ΥΓ. Φαντασία χρειάζεται και από όποιον βγάζει το συμπέρασμα ότι όποιος ενστερνίζεται μια γενικά "αναρχική" ιδεολογία, επιστρέφει σπίτι του με SL, σωστά;

Last edited:

Επί της ουσίας, αυτό που δεν μπορώ να αντιληφθώ είναι γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να "ποσοτικοποιήσουμε" το θέμα του Πολυτεχνείου σχετικά με τους νεκρούς.
Δηλαδή αν κατά διαβολική σύμπτωση δεν σκοτωνόταν κανένας αυτό θα μείωνε σε κάτι την αξία της συμμετοχής αυτών των ανθρώπων; Προφανώς όχι. Αν πάλι σκοτώνονταν οι διπλάσιοι θα προσέθετε αυτό αξία και ωφειλή σεβασμού; Η γνώμη μου είναι και πάλι όχι.

Η αξία προκύπτει από τα κίνητρα της συμμετοχής, τους στόχους (τους οποίους μπορούμε να κωδικοποιήσουμε και μέσω των συνθημάτων) και γενικά από το γεγονός ότι η προσπάθεια εκείνων των ημερών αγκαλιάστηκε από όλη τη φιλελεύθερα σκεπτόμενη κοινωνία αφήνωντας απ' έξω κάθε αντίθετη προσπάθεια εκμετάλευσης ή πολιτικού και συνειδησιακού εφησυχασμού.

Η καταμέτρηση των νεκρών (ώστε να μειωθεί ή να μηδενιστεί ο αριθμός τους) για μένα είναι δόλια και θυμίζει την προσπάθεια υποβάθμισης του ολοκαυτώματος των μειονοτήτων από τους Ναζί.

Και μόνο το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι και ιδέες έγινα στόχος και αντικείμενο εξάλειψης, αρκεί. Το αν αυτό επετεύχθει έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του κάθε καθεστώτος σε αυτό τον στόχο. Όχι με την ουσία και αξιολόγηση των γεγονότων. Προσωπικά δε είμαι κατά της ηρωοποίησης των ανθρώπων.

Απάντηση: Re: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Στην Αγγλία όταν κάποιος συλλαμβάνονταν για χουλιγκανισμό σε γήπεδο, μία από τις τιμωρίες ήταν σε κάθε αγώνα, να εμφανίζεται στο Α.Τ της περιοχής του και να παρακολουθεί τον αγώνα στην ΤV παρέα με τους μπάτσους.

Αφού δεχόμαστε τα πρώτα ως δημοκρατικά, γιατί να μην δεχτούμε και αυτά...;

Βρε Γιάννη , ακόμα και δίκιο να είχες σε ορισμένα εξ όσων γράφεις κατά καιρούς , με κάτι τέτοια όχι μόνο το χάνεις , αλλά εδραιώνεις την κοινή πλέον σε όλους ανίληψη ότι ο χώρος των χουλιγκάνων συνδέονται ευθέως με τον χώρο των μπαχαλάκηδων , τους οποίους με τόση ζέση υποστηρίζεις ενίοτε .

Εκτός πιά κι αν η ελπίδα για την επανάσταση είναι οι χούλιγκαν των γηπέδων , οπότε μάλλον έχουμε χάσει τη μπάλλα ... Ισως κάποια καινούργια θεωρητική προσέγγιση στο θέμα , στο στυλ " Προοπτικές ενός ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου - Χούλιγκαν και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ως μοχλός ανατροπής του καπιταλισμού" να αποτελεί την "ελπίδα" της απανταχού χειμαζούσης αριστεράς , αλλά ενδέχεται να είναι μια ακόμα λαθεμένη προσέγγιση

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Εγω δεν προσκυνω κανεναν

είπαμε και προηγουμένως..
η λέρα δεν καθαρίστηκε ούτε επί Παπανδρέου Α.

κατά τα άλλα, αξιοσέβαστος πας καταδότης-δολοφόνος-bye-

μερικοί ντροπιάζουν τη χώρα και το λαό της ασύστολα με τη τύφλα τους τη κατάμαυρη..

Εγω δεν προσκυνω κανεναν

Επρεπε να του το δωσουν δλδ? Γιατι?

Επί της ουσίας, αυτό που δεν μπορώ να αντιληφθώ είναι γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να "ποσοτικοποιήσουμε" το θέμα του Πολυτεχνείου σχετικά με τους νεκρούς.
Δηλαδή αν κατά διαβολική σύμπτωση δεν σκοτωνόταν κανένας αυτό θα μείωνε σε κάτι την αξία της συμμετοχής αυτών των ανθρώπων; Προφανώς όχι. Αν πάλι σκοτώνονταν οι διπλάσιοι θα προσέθετε αυτό αξία και ωφειλή σεβασμού; Η γνώμη μου είναι και πάλι όχι.

Η αξία προκύπτει από τα κίνητρα της συμμετοχής, τους στόχους (τους οποίους μπορούμε να κωδικοποιήσουμε και μέσω των συνθημάτων) και γενικά από το γεγονός ότι η προσπάθεια εκείνων των ημερών αγκαλιάστηκε από όλη τη φιλελεύθερα σκεπτόμενη κοινωνία αφήνωντας απ' έξω κάθε αντίθετη προσπάθεια εκμετάλευσης ή πολιτικού και συνειδησιακού εφησυχασμού.

Η καταμέτρηση των νεκρών (ώστε να μειωθεί ή να μηδενιστεί ο αριθμός τους) για μένα είναι δόλια και θυμίζει την προσπάθεια υποβάθμισης του ολοκαυτώματος των μειονοτήτων από τους Ναζί.

Και μόνο το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι και ιδέες έγινα στόχος και αντικείμενο εξάλειψης, αρκεί. Το αν αυτό επετεύχθει έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του κάθε καθεστώτος σε αυτό τον στόχο. Όχι με την ουσία και αξιολόγηση των γεγονότων. Προσωπικά δε είμαι κατά της ηρωοποίησης των ανθρώπων.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περοσσοτερο φιλε McZab

είπαμε και προηγουμένως..
η λέρα δεν καθαρίστηκε ούτε επί Παπανδρέου Α.

κατά τα άλλα, αξιοσέβαστος πας καταδότης-δολοφόνος-bye-

μερικοί ντροπιάζουν τη χώρα και το λαό της ασύστολα με τη τύφλα τους τη κατάμαυρη..

Υπαρχει κατι που σε εκπλησει φιλε Κωστα? Δεν νομιζω οτι καποιος προσπαθησε ποτε να ξεριζωσει αυτη την αρρωστια (ουτε ο Α. Παπανδρεου).

Επρεπε να του το δωσουν δλδ? Γιατι?

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περοσσοτερο φιλε McZab

Υπαρχει κατι που σε εκπλησει φιλε Κωστα? Δεν νομιζω οτι καποιος προσπαθησε ποτε να ξεριζωσει αυτη την αρρωστια (ουτε ο Α. Παπανδρεου).

τι να με εκπλήσει? όλοι το ξέρουμε ότι ο έλληνας τη ρουφιανιά την έχει κορώνα και επενδύει την ύπαρξή του σ'αυτήν

Re: Απάντηση: Re: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Βρε Γιάννη , ακόμα και δίκιο να είχες σε ορισμένα εξ όσων γράφεις κατά καιρούς , με κάτι τέτοια όχι μόνο το χάνεις , αλλά εδραιώνεις την κοινή πλέον σε όλους ανίληψη ότι ο χώρος των χουλιγκάνων συνδέονται ευθέως με τον χώρο των μπαχαλάκηδων , τους οποίους με τόση ζέση υποστηρίζεις ενίοτε .

Εκτός πιά κι αν η ελπίδα για την επανάσταση είναι οι χούλιγκαν των γηπέδων , οπότε μάλλον έχουμε χάσει τη μπάλλα ... Ισως κάποια καινούργια θεωρητική προσέγγιση στο θέμα , στο στυλ " Προοπτικές ενός ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου - Χούλιγκαν και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ως μοχλός ανατροπής του καπιταλισμού" να αποτελεί την "ελπίδα" της απανταχού χειμαζούσης αριστεράς , αλλά ενδέχεται να είναι μια ακόμα λαθεμένη προσέγγιση

Έχεις φυσικά δικαίωμα να βγάζεις όποιο συμπέρασμα θέλεις, το έχεις κάνει και στο παρελθόν άλλωστε "βαφτίζοντάς" με ως τον επόμενο ληστή τράπεζας όταν έγιναν κάποια άλλα γεγονότα. Τώρα έγινα οπαδός της δράσης των χούλιγκανς και των εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου καθώς και της δράσης των μπαχαλάκηδων που "με τόση ζέση υποστηρίζω ενίοτε".

Αν δεν σε είχα γνωρίσει προσωπικά θα έβγαζα κι εγώ το συμπέρασμα ότι είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις, είτε η νοημοσύνη σου δεν σου επιτρέπει την εξαγωγή λογικότερων συμπερασμάτων για τις απόψεις μου.
Επειδή όμως έχω τη χαρά της γνωριμίας, απλά υποθέτω ότι αστειεύεσαι...

Απάντηση: Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Μczab:Tελευταία φορά που θα είσαι προσβλητικός προς διαχειριστές ή συνομιλητές σου..

Και αδιαφορώ πλήρως άν ´συμβιβαζεσαι ´που συμμετέχεις στο club..
Tελευταία φορά που εχεις τετοια συμπεριφορά.

Μου την έχετε στημμένη, έτσι;

Πού είναι η προσβολή super moderator;

Το ποστ μου #48 δεν σου αρκεί;

Last edited:

τι να με εκπλήσει? όλοι το ξέρουμε ότι ο έλληνας τη ρουφιανιά την έχει κορώνα και επενδύει την ύπαρξή του σ'αυτήν

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ρε γμτ, οτι τελικα αυτο που του λειπει του ελληνα ειναι αυτη η ατιμη η παιδεια και ο σεβασμος στον ανθρωπο, που κανενας δεν θελησε ποτε να του τη δωσει, και μονο αν κανεις ατομικα την εψαξε τα βρηκε.

Και λογω της αμαθειας ή και επιλεκτικης αγνοιας σε αρκετες περιπτωσεις φτανουμε σε σημειο να προαπαθουμε να μειωσουμε μια απο τις λαμπρες στιγμες της πατριδας αυτης. Αλλα ειναι λυπηρο...

Όχι βέβαια, οι νεκροί, μάλλον δολοφονημένοι, είναι δολοφονημένοι είτε έξω είτε μέσα στο πολυτεχνείο. απλά ότι τα πράγματα είναι μπερδεμένα, τουλάχιστον για μένα, που δεν έμαθα ποτέ από κανένα άξιο στόμα το τι έγινε… δυστυχώς ξέρουμε ότι ο κάθε δημοσιογράφος και πολιτικός διαμορφώνει τα γεγονότα όπως του συμφέρει…
Κι εδώ, πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που σίγουρα θα μπορούν με την γνώμη του και την γνώση τους να μας πουν πολλά.

Κάνεις ώμος δεν αναφέρθηκε στο άλλο σημείο που είπα…. Αφού θέλανε να τους βγάλουν από το πολυτεχνείο, γιατί δεν κόψανε το νερό και το ρεύμα? Γιατί αφήνανε τον κόσμο να πηγαίνει φάρμακα και φαγητά στους μέσα; Η ταπεινή μου γνώμη μου λέει ότι οι από πάνω θέλανε να γίνουν αυτές η φασαρίες, ακόμα και αυτές η δολοφονίες, ποιοι ώμος; Γιατί;

Και να ξεκαθαρίσω κάτι….. δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα, επειδή μου αρέσει η δημοκρατία, δυστυχώς ώμος, εδώ η δημοκρατία έχει πάρει μια πολύ διαφορετική έννοια…