Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Θα συμφωνησω κι εγω με τον Τασο. Εαν θελετε να σας κρατησουν σε βαθος χρονου, καλυτερα να δωσετε κατι παραπανω τωρα για να μην δινετε μετα συνεχεια!
Παραγγειλα κι εγω ενα τριθεσιο δερματινο με τις 2 ακρες ανακλινωμενες και μια πολυθρονα ανακλινωμενη. Τιμη.: 2200 ! :damnyou:
Αυτα εχει το καινουριο σπιτι και οποιος θελει να παντρευτει...:behead:

Εμ μου θελες και δερμάτινο..... :grinning-smiley-043

Γιατι, πιστευεις Τασο οτι ειπα τιποτα εγω??? Μαντεψε ποιος τον διαλεξε!!! :flipout::flipout::flipout:

Ευτυχως που δεν ασχολειται και με τα ηλεκτρονικα...γιατι δεν μπορω να φανταστω τι θα διαλεγε στο τελος!!! :AFADF0:

αφήστε τις καστομιές και πηγαίνετε σε επώνυμα για αντοχή στον χρόνο....

Δηλαδή εγω γιά παράδειγμα βρε Τάσο μου που θέλω καμιά δεκαριά θέσεις, θα πρέπει να πληρώσω 10χ800 ευρώ(γιατί τόσο περίπου έχουν οι επώνυμες που θα αντέξουν στον χρόνο)=8.000 ευρουλάκια.......γιά να κάθεται η θειά μου να βλέπει ταινία;........AΠOKΛEITAI!!!!

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Οχι βεβαια.

Το σεναριο να βρει κανεις απο κανα κινηματογραφο που (μια στο τοσο) αλλαζει καθισματα, "παιζει".

Εχει κανεις καμια ιδεα ???

Δηλαδή εγω γιά παράδειγμα βρε Τάσο μου που θέλω καμιά δεκαριά θέσεις, θα πρέπει να πληρώσω 10χ800 ευρώ(γιατί τόσο περίπου έχουν οι επώνυμες που θα αντέξουν στον χρόνο)=8.000 ευρουλάκια.......γιά να κάθεται η θειά μου να βλέπει ταινία;........AΠOKΛEITAI!!!!

Εχεις ένα δίκιο, αλλά το ένα θέλει το άλλο σ' αυτά τα πράγματα. Κι εγώ θα μπορούσα να είχα βάλει έναν τριθέσιο καναπέ από το Sato stock και να καθόμουν μια χαρά.... Το ίδιο θα φαινόταν όμως;
Αυτά εννοούμε έξοδα όταν λέμε Dedicated room.... Αλλιώς λέγεται σαλονι room.
Σε πολλά από αυτά που βλέπεις σε περιοδικά και στο internet , τα δωμάτια σαφώς κοστίζουν πολύ περισσότερα από τα μηχανήματα.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Ας κοστιζουν...

Για εμενα το θεμα ειναι αν πιανουν τοπο τοσα χρηματα.

Αποσβεση δλδ. Αν καποιος το ευχαριστιεται, τοτε ναι, αξιζει και παρα-αξιζει

Παραγγειλα κι εγω ενα τριθεσιο δερματινο με τις 2 ακρες ανακλινωμενες και μια πολυθρονα ανακλινωμενη. Τιμη.: 2200 :

από τον πήρες φίλε μου;

Εχεις ένα δίκιο, αλλά το ένα θέλει το άλλο σ' αυτά τα πράγματα. Κι εγώ θα μπορούσα να είχα βάλει έναν τριθέσιο καναπέ από το Sato stock και να καθόμουν μια χαρά.... Το ίδιο θα φαινόταν όμως;
Αυτά εννοούμε έξοδα όταν λέμε Dedicated room.... Αλλιώς λέγεται σαλονι room.
Σε πολλά από αυτά που βλέπεις σε περιοδικά και στο internet , τα δωμάτια σαφώς κοστίζουν πολύ περισσότερα από τα μηχανήματα.

Μόνο που σε εσένα έρχονται άνθρωποι σχετικοί με το αντικείμενο, ενω σε εμένα στην πλειοψηφία θα έρχονται ο παππούς και η γιαγιά, που λέει ο λόγος!!!

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Οχι βεβαια.

Το σεναριο να βρει κανεις απο κανα κινηματογραφο που (μια στο τοσο) αλλαζει καθισματα, "παιζει".

Εχει κανεις καμια ιδεα ???

Παίζει τέτοιο σενάριο Ντίνο και μάλιστα έχω βρεί να χαρίζονται ,αλά 200 θέσεις χειμερινού κινηματογράφου.Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία γιατί φαντάζομαι ότι πάνε όλλες μαζί και βεβαίως αναλαμβάνεις και τα έξοδα ξηλώματος,ωπότε....

από τον πήρες φίλε μου;

Απο ενα καταστημα επιπλων εδω στη Ροδο που μενω. Ειναι ιταλικα και προφανως για αυτο και ειναι ανεβασμενες σχετικα οι τιμες...Παρολα αυτα δεν μπορουσα να παω κι απο αλλου, καθοτι ειναι συγγενης βλεπεις αυτος που τα πουλαει...οποτε -bye-

Παίζει τέτοιο σενάριο Ντίνο και μάλιστα έχω βρεί να χαρίζονται ,αλά 200 θέσεις χειμερινού κινηματογράφου.Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία γιατί φαντάζομαι ότι πάνε όλλες μαζί και βεβαίως αναλαμβάνεις και τα έξοδα ξηλώματος,ωπότε....

Ρε συ, μαζευομαστε καμια 10αρια νοματεοι και κανουμε powerbuy...

η μαλλον.... POWER STRIP:BDBDG54:

Ρε συ, μαζευομαστε καμια 10αρια νοματεοι και κανουμε powerbuy...

η μαλλον.... POWER STRIP:BDBDG54:

Χωρίς πλάκα τώρα, αυτο δεν το είχα σκεφτεί Βασίλη....αλά απο την άλη πόσοι απο εδω μέσα έχουν δωμάτια τέτοια που μπορούν να εντάξουν τέτοιες θέσεις;

Χωρίς πλάκα τώρα, αυτο δεν το είχα σκεφτεί Βασίλη....αλά απο την άλη πόσοι απο εδω μέσα έχουν δωμάτια τέτοια που μπορούν να εντάξουν τέτοιες θέσεις;

Εαν κανουν για την αυλη, ψηνομαι κι εγω. Για μεσα στο σπιτι...εαν μπουν αυτες μεσα, θα πρεπει εγω να βγω εξω (...και με τις παντοφλες :smash::smash:) :grinning-smiley-043

Μόνο που σε εσένα έρχονται άνθρωποι σχετικοί με το αντικείμενο, ενω σε εμένα στην πλειοψηφία θα έρχονται ο παππούς και η γιαγιά, που λέει ο λόγος!!!

Ε τότε είναι απλό, βάλε έναν-δυό καναπέδες κλασσικούς και τελείωσες. -bye-

Ε τότε είναι απλό, βάλε έναν-δυό καναπέδες κλασσικούς και τελείωσες. -bye-

Δεν θέλω καναπέδες Τασούλη.....σκέφτομαι σοβαρά και την λύση αναπαυτικών θέσεων <σκηνοθέτη>με μαύρο πανί και απο πίσω τυπωμένα διάφορα logo γιά Σινεμά...

3 μεχρι τωρα. Πανο, θα κανεις πατεντα ρε συ με βασεις στηριξης. 2 στρατζαριστα θελει...

Εαν μιλάτε σοβαρά, μπορώ να κάνω μιά πρώτη τηλεφωνική επαφή και στην συνέχεια κάποια ημέρα στην Αθήνα να πάω και να δω σε τι κατάσταση είναι και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε.