Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση
Λοιπόν παιδιά, πριν απο λίγο γύρισα απο τα Vilage Αμαρουσίου όπου και <τέσταρα> τις πολυπόθητες καρέκλες κινηματογράφου.Σας μεταφέρω εντυπώσεις εδω, όπως σας υποσχέθηκα.
Πραγματικά δεν περίμενα ότι με 15 ευρώ +Φ.Π.Α υπήρχε περίπτωση να βρεθούν σε τόσο καλή κατάσταση τέτοιες καρέκλες.Να σας πώ ότι με τιμολόγια που είδα οι καρέκλες αγοράστηκαν το 1996 προς 150 ευρώ η μία+Φ.Π.Α.....και τα 15 ευρώ που μας δίνουν την κάθε μία είναι ουσιαστικά μιά συμβολική τιμή γιά να μην καταλήξουν στα παλιοσίδερα.
Υπάρχουν πάρα πολλές καρέκλες ακόμη προς διάθεση, και έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε όσες και όποιες θέλουμε.
Σχετικά τώρα με την κατάσταστασή τους είναι σε πάρα πολύ καλό βαθμό η περισσότερες απο αυτές, με εξαίρεση τις ακρινές καρέκλες προς τις μεσαίες σειρές και εύκολα μπορείτε να καταλάβετε το γιατί.Το ύφασμά τους είναι μπλέ προς σκόυρο μπλέ ,δεν είναι ξεθωριασμένο, αλά και ξεθοριασμένο να ήταν ,μόνο και μόνο γιά τον μηχανησμό τους αξίζει, αφού εύκολα και φτηνά μπορείς κάποια στιγμή να αλλάξεις πανί.Οι σιδερένιες τους βάσεις είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές και σκουριές η τρύπες στην ένωση του υφάσματος.Τα καθίσματά τους ανοιγοκλείνουν και σε όσες και εαν κάθησα (δεν ήταν και λίγες..)σε καμία δεν βρήκα προβλήματα στον μηχανισμό.Στο κάτω μέρος κάθε καρέκλας υπάρχει κολλημένο και νούμερο θέσης ,πολύ καλόγουστο.Οι κερέκλες είναι βιδωμένες στο πάτωμα και απο ότι είδα ,αλά και όπως μου είπε ένας άλος αγοραστής που βρήκα εκεί, ξεμοντάρονται πολύ εύκολα, ακόμη και εαν θέλεις μόνο μία.
Η κάθε σειρά καρεκλών περιλαμβάνει 10 καρέκλες και εγω ζήτησα απο την υπεύθυνη να μας κρατήσει τις 8 πρώτες σειρές και κάποιες απο τις πολύ τελευταίες προς τα πίσω, αφού αυτές βρήκα σε καλύτερη κατάσταση στην πλειοψηφία τους.
Θα πρέπει όμως να σας πω, ότι το θέμα βιάζει λίγο επειδή υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές.
Θα μου πείτε τώρα είναι όλα ρόδινα;...όχι, και αυτό γιατί ο κάθε ένας απο εμάς θα πρέπει να φροντίσει μόνος του την αποσυναρμολόγιση και την μεταφορά τους.Εγω απλά μπόρεσα να βρώ την άκρη γιά εμάς, να τσεκάρω την κατάστασή τους,και να κάνω μιά προσωρινή κράτηση μετά απο επιλογή μου γιά τον αριθμό που έχουμε μαζέψει μέχρι στιγμής.Απο εκεί και πέρα θα πρέπει ο κάθε ένας να αναλάβει μόνος του, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να πάτε εκεί 9-5 το απόγευμα.
Προσωπικά την Δευτέρα το πρωί, θα ανέβω απο το χωριό με ένα φορτηγάκι γιά να ξεμοντάρω και να μεταφέρω κάτω 14-16 καρέκλες γιά εμένα.
Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα πρέπει να τρέξει.....μπορείτε να μου στείλετε pm γιά να σας δώσω διεύθυνση,όνομα υπευθύνου και τηλέφωνο ώστε να συνενοηθείτε, λέγοντας ότι έρχεστε απο εμένα και το avclub.
Ακόμη έχετε υπ'όψιν ότι σε εξεφτελιστικη τιμή μπορείτε να κόψετε και όσα μέτρα μοκέττα θέλετε απο τα άπειρα που υπάρχουν τόσο στις αίθουσες όσο και στους χώρους αναμονής.Σας λέω ότι οι μοκέττες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτές και είναι οι γνωστές σκούρες-μπλέ με τα αστεράκια του Χόλυγουντ διάσπαρτα σε διάφορα χρώματα.(διακρίνονται και στην foto..)Εγω πάντως θα κόψω καμιά 40αριά τετραγωνικά!!!
Ακόμη υπάρχουν προς διάθεση και διάφορα άλα αντικείμενα σχετικά, όπως χερούλια σε στύλ αστέρια γιά πόρτες, φωτιζόμενα ταμπλώ γιά αναγγελίες ταινιών..κ.λ.π.
Παρακάτω σας βάζω και μιά φωτογραφία που τράβηξα απο την αίθουσα της οποίας <έκλεισα> τις καρέκλες.Να πω ότι η foto αδικεί την κατάσταση των καρεκλών,επειδή δεν φαίνεται καλά το χρώμα τους, αλά δεν είχα μηχανή της προκοπής εύκαιρη και οι συνθήκες φωτισμού του χώρου δεν ήταν και οι καλύτερες.