Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Νίκο έχεις τρόπο να τις μεταφέρεις?

Ολο και κάποιος καλος άνθρωπος θα βρεθεί να βοηθήσει !!!
Ε καλέ μου Βαγγέλη ?!!!

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...4 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες
13)Nvarsos....10 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...107 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Γιάννη σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα την Τρίτη ή την Παρασκευή....Μπορώ να έχω πμ με τα στοιχεία του υπευθύνου ; Ευχαριστώ!!!!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...4 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες
13)Nvarsos....10 καρέκλες
14)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...115 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να επικοινωνήσω με το τηλ. που μάς έδωσε ο Γιάννης αλλά ουδείς απαντά.

Τι γίνεται, ισχύει το 09.00 -17.00 ωράριο και απλώς πηγαίνουμε και ορμάμε ;

Δυστυχώς, σήμερα είχα και ραντεβού με κάποιον με φορτηγό, αλλά μετά την αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας αναγκάσθηκα να το ακυρώσω, μήπως και τον κουβάλαγα άνευ λόγου.

Κάποιος φίλος είπε παραπάνω ότι θα μαζευτούν πολλοί σήμερα. Πέτυχε κανείς να επικοινωνήσει και ξέρει κάτι παραπάνω ;

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Μολις γυρισα απο το Village.

Ισχυει οντως το ωραριο. Μπαινετε στο υπογειο παρκινγκ της Γραννικου αν δεν βρειτε εξω.( 2 ευρω οι 3 ωρες)

μεσα σε πιανει μια θλιψη ειδικα αν τοχες "χτισει" οπως πολλοι απο εμας τον πολυκινηματογραφο.

Νομιζω οτι απο σημερα θαναι ακομα πιο σκληρη η εικονα μιας και αφαιρεθησαν απο συνκλαμπιτες καποια καθισματα οπως και κουρτινες, ηχομονωτικα( το καλυτερο ευρημα κατ'εμε) απο την μια THX αιθουσα......και αλλα.

Απ'οτι με πληροφορησε ο υπευθυνος η μια απο τις 2 THX αιθουσες και συγκεκριμενα η 8 θα παραμεινει ως εχει και μαλιστα θα ανανεωθει και θα λειτουργει ως χωρος εκδηλωσεων και προβολων απο την εταιρεια που αγορασε το κτηριο .
Ηταν μια νοτα ευχαριστη να μαθεις οτι κατι θα μεινει απο την παλαια χρηση του χωρου.

Last edited:

Δεν έχει περάσει πάρα πολύ ώρα που γύρισα απο Αθήνα φορτωμένος.
Είμαι πτώμα απο την κούραση και εαν δεν υπήρχαν κάποια μέλη απο εδω μέσα που μάλιστα τα γνώρισα γιά πρώτη φορά στο Vilage και που θα σας αποκαλύψω αύριο, θα ήταν μάλλον αδύνατο να φέρω εδω αυτά που έφερα....
Προς το παρών και επειδή απο την κούραση δεν βλέπομαι, σας έχω μιά foto αποτην σημερινή δύσκολη μέρα....

Attachments

• Vilage ΓŽβ€˜ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒΏΓβ€¦-ΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€žΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ¬ κα...jpg
    Vilage ΓŽβ€˜ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒΏΓβ€¦-ΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€žΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ¬ κα...jpg
    59.3 KB · Views: 138

Δεν έχει περάσει πάρα πολύ ώρα που γύρισα απο Αθήνα φορτωμένος.
Είμαι πτώμα απο την κούραση και εαν δεν υπήρχαν κάποια μέλη απο εδω μέσα που μάλιστα τα γνώρισα γιά πρώτη φορά στο Vilage και που θα σας αποκαλύψω αύριο, θα ήταν μάλλον αδύνατο να φέρω εδω αυτά που έφερα....
Προς το παρών και επειδή απο την κούραση δεν βλέπομαι, σας έχω μιά foto αποτην σημερινή δύσκολη μέρα....

Καλα μην μου πεις οτι το ταξιδι το εβγαλες ετσι μεσα στο φορτηγακι!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

:music-smiley-005: Τι εργαλεια χρειαζονται?

Μοκέτες, κουρτίνες, σποτάκια και λοιπά πως κοστολογούνται?

Δυστηχως δεν εχω καποιο τροπο μεταφορας 6 θεσεων και τελικα δεν θα παρω εκτος αν καποιος φιλος εχει μεγαλο φορτηγο και μπορει να μου χωρεσει και μενα μεσα τις δικες μου και να πληρωσω την μεταφορα τους. Αν καποιος εχει κατι τετοιο ας μου στειλει ενα πμ να τον παρω τηλ. να κανονισουμε να παμε απο κει για το ξηλωμα.

Δυστηχως δεν εχω καποιο τροπο μεταφορας 6 θεσεων και τελικα δεν θα παρω εκτος αν καποιος φιλος εχει μεγαλο φορτηγο και μπορει να μου χωρεσει και μενα μεσα τις δικες μου και να πληρωσω την μεταφορα τους. Αν καποιος εχει κατι τετοιο ας μου στειλει ενα πμ να τον παρω τηλ. να κανονισουμε να παμε απο κει για το ξηλωμα.

Αν θα τις διαλησεις εντελως δεν θα χωρεσουν σε αμαξι? Μεταφορεα θα μπορουσα να σου συστησω αλλα αυτοι περνουν 100 με 150 για την μεταφορα.

Μπα 6 καρεκλες και να διαλυθουν εντελως δεν χωρανε σε κανονικο αυτοκινητο. Ειναι μεγαλα τα κομματια. Γιαυτο ειπα αν εχει κανεις δικο του φορτηγακι και χωρεσει και τις δικες μου και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο στο ξεμπνταρισμα και να μοιραστουμε τα μεταφορικα θα ηταν το καλυτερο.

Νικόλα, μακάρι να είχα να στο δάνειαζα...θα'βγαζα και μεροκαματάκι!!!:flipout:
Και εγω δανεικό το πήρα, αυθημερόν απο τον μπογιατζή που μου βάφει το σπίτι!!!

Τελικα το μηκος μιας 3αδας η 4αδας ποσο ειναι απο μπρατσο σε μπρατσο ?