Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.
Παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο αν και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.Ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες (πχ καποιο τηλεφωνο) για το πως να προμηθευτω καποιες πολυθρονες.Θα ηθελα να παω ο ιδιος αν γινεται.
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.
Παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο αν και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.Ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες (πχ καποιο τηλεφωνο) για το πως να προμηθευτω καποιες πολυθρονες.Θα ηθελα να παω ο ιδιος αν γινεται.
Ευχαριστω.

Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια.
Σου έχω στείλει pm με τις πληροφορίες που ζητάς.Και φυσικά θα πάς ο ίδιος...

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Καλημερα κυριοι...Δυστυχως μολις σημερα ειδα το θεμα και ελπιζω να εχουν μεινει καρεκλιτσες...
Θα παρακαλουσα οποιον εχει αποψη για το θεμα να μου ελεγε...ο κυριος Νανοπουλος ισως?

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Καλημερα κυριοι...Δυστυχως μολις σημερα ειδα το θεμα και ελπιζω να εχουν μεινει καρεκλιτσες...
Θα παρακαλουσα οποιον εχει αποψη για το θεμα να μου ελεγε...ο κυριος Νανοπουλος ισως?

Μόλις σου έτειλα pm...

Γιαννη ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση μολις τις παρω θα ενημερωσω.

Γιαννη ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση μολις τις παρω θα ενημερωσω.

οκ...και εγω σε ευχαριστώ...καλή επιτυχία!!!

Καταρχην καλησπέρα σε όλους,
... θα ήθελα να μου δώσετε ορισμένες ιδέες για πολυθρόνα με ανάκλιση σε τιμή 500 - 800 € για θέαση σε home theater. Αν μπορείτε να μου πείτε και καταστήματα από Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) θα σας είμουν ευγνώμων ... Ευχαριστώ.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Καλησπέρα και σε εσένα....πριν κάποιο διάστημα το Πλαίσιο έδινε σε προσφορά 1+1 πολυθρόνες στην τιμή των 300 ευρώ περίπου, που έκαναν μιά χαρά γιά αυτο τον λόγο.Αρκετοί απο εδω μέσα εκμεταλευτήκαμε αυτη την προσφορά, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγω.Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν με τις παραδόσεις, γιατί δεν υπήρχαν έτοιμα πολλά κομάτια.....δεν χάνεις να κάνεις εκεί μία ερώτηση.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ... η προσφορά στο πλαίσιο ήταν ; στα "εντός" ήταν η προσφορα στα 500 € (1 + 1) αλλά ο χώρος δεν μου επιτρέπει 2 καρέκλες, οπότε περιμένω να δω πόσο θα κάνουν η κάθε μια χωριστά ή να βρω από κάπου αλλού και ας πληρώσω παραπάνω αν αξίζουν τα λεφτά τους ... απλά δεν μπορώ να πάω στις ακριβές λύσεις (L-z boy κλπ)

Πριν λιγες μερες πηγα απο τα village και πηρα 10 καρεκλες.
Εχουν μεινει αρκετες ακομη και η κυρια που ειναι υπευθυνη μου ειπε οτι μεχρι και τελος Μαΐου θα ειναι ακομη διαθεσιμες.
Να πω οτι υπαρχουν καποια πραγματα ακομα οπως λιγα κομματια καλα απο μοκετα.Πηρα ενα αρκετο μεγαλο κομματι 5χ6 μ. περιπου προς 15 ευρω.
Πανελακια μωβ και πρασινα υπαρχουν αλλα λιγα.Αν θελετε τα μωβ που ειναι ψηλα στην μηχανη προβολης μπορειτε να πειτε στα παιδια που φυλανε το χωρο (ειναι πολυ εξυπηρετικοι)να σας ανεβασουν στον δευτερο οροφο που ειναι οι μηχανες και απο την τρυπα που υπαρχει να μπειτε μεσα και με ενα κομματι μεταλο πλακε να τα ξεκολλησετε απο τους τοιχους (ειναι με σκρατσ).Επισης εχει καποιες κουρτινες που βγαινουν δυσκολα αλλα με δυο ατομα μπορεις να τις βγαλεις.Φωτιζομενα ταμπλο για αφισες,ταμπελακια "προσεχως-coming soon" και καποια υποστρωματα για κατω απο τη μοκετα(θελουν προσοχη στο βγαλσιμο).Αυτα

Πριν λιγες μερες πηγα απο τα village και πηρα 10 καρεκλες.
Εχουν μεινει αρκετες ακομη και η κυρια που ειναι υπευθυνη μου ειπε οτι μεχρι και τελος Μαΐου θα ειναι ακομη διαθεσιμες.
Να πω οτι υπαρχουν καποια πραγματα ακομα οπως λιγα κομματια καλα απο μοκετα.Πηρα ενα αρκετο μεγαλο κομματι 5χ6 μ. περιπου προς 15 ευρω.
Πανελακια μωβ και πρασινα υπαρχουν αλλα λιγα.Αν θελετε τα μωβ που ειναι ψηλα στην μηχανη προβολης μπορειτε να πειτε στα παιδια που φυλανε το χωρο (ειναι πολυ εξυπηρετικοι)να σας ανεβασουν στον δευτερο οροφο που ειναι οι μηχανες και απο την τρυπα που υπαρχει να μπειτε μεσα και με ενα κομματι μεταλο πλακε να τα ξεκολλησετε απο τους τοιχους (ειναι με σκρατσ).Επισης εχει καποιες κουρτινες που βγαινουν δυσκολα αλλα με δυο ατομα μπορεις να τις βγαλεις.Φωτιζομενα ταμπλο για αφισες,ταμπελακια "προσεχως-coming soon" και καποια υποστρωματα για κατω απο τη μοκετα(θελουν προσοχη στο βγαλσιμο).Αυτα
Σε ευχαριστώ πολύ γιά την ενημέρωση και χαίρομαι που πρόστέθηκες και εσύ στην λίστα των τυχερών....καλή εγκατάσταση.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
21)Αγγελος Στεφάνου.....5 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 5 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
22)Spot....610 καρέκλες..ΠΑΡΕΛΑΒΕ 610 ΚΑΡΕΚΛΕΣ (γιά ειδικό σκοπό)
23)Gianou...10 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 10 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
24)Aries_manos....7 καρέκλες....
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...813 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 712 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Last edited:

Παιδιά, γεια κι από 'μένα!

Έτσι για την ιστορία, τυχαίνει και είναι το 1ο μου post στο φόρουμ!

Το θέμα γενικότερα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον όπως άλλωστε και τα περισσότερα του φόρουμ μας.
Και μιας και μιλάμε λοιπόν για καρέκλες κατάλληλες για θέαση σε ιδιωτικά home cinemas, ας "ρίξω" (σε όσους δε το ξέρουν ήδη) κι ένα ακόμα site που έχει πάρα πολύ ωραίες προτάσεις με μεγάλη παραμετρικότητα αλλά και ωραία παρουσίαση!
EliteHTS

Και μια ερώτηση! Όσο αφορά τις θέσεις / καρέκλες που είχαν προκύψει από την ανακαίνιση αιθουσών του Village, ξέρουμε αν εξακολουθεί να υπάρχει διαθεσιμότητα; Θα μας ενδιέφερε άμεσα αν είναι μόνο που το μάθαμε σχετικά αργά!

Παιδιά, γεια κι από 'μένα!

Έτσι για την ιστορία, τυχαίνει και είναι το 1ο μου post στο φόρουμ!

Το θέμα γενικότερα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον όπως άλλωστε και τα περισσότερα του φόρουμ μας.
Και μιας και μιλάμε λοιπόν για καρέκλες κατάλληλες για θέαση σε ιδιωτικά home cinemas, ας "ρίξω" (σε όσους δε το ξέρουν ήδη) κι ένα ακόμα site που έχει πάρα πολύ ωραίες προτάσεις με μεγάλη παραμετρικότητα αλλά και ωραία παρουσίαση!
EliteHTS

Και μια ερώτηση! Όσο αφορά τις θέσεις / καρέκλες που είχαν προκύψει από την ανακαίνιση αιθουσών του Village, ξέρουμε αν εξακολουθεί να υπάρχει διαθεσιμότητα; Θα μας ενδιέφερε άμεσα αν είναι μόνο που το μάθαμε σχετικά αργά!
Καλώς ήρθες φίλε μας και καλή συνέχεια.
Τιμά ιδιαίτερα την κατηγορία αυτή, αυτό σου το πρώτο μήνυμα στο club και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Σε αυτό που ρωτάς , υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα...σου στέλνω τώρα pm.

Ά ρε κωλ..#*$#*...ένη επαρχία...
Νά, κάτι τέτοια χάνω και με πιάνουν τα διαόλια μου.
Κρίμα μιάς και μιά 12άδα θα την ήθελα πολύ για το dedicated...

Γατί το λές;και εγω απο επαρχία ανέβηκα Αθήνα, ειδικά γιά αυτό τον λόγο.

καλα ρε Μιχαλη τωρα το πηρες χαμπαρι?

Re: Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικ

καλα ρε Μιχαλη τωρα το πηρες χαμπαρι?

Γειά σου Θανάση.
Ναί τώρα το πήρα χαμπάρι, αλλά και νωρίτερα να το ανακάλυπτα, δεν με συμφέρει οικονομικά. Μόνο τα εισητήρια πήγαινε-έλα από Χίο με Γ´ θέση πλοίου να υπολογίσεις, τη μεταφορική που θα τα φορτώσει από εκεί όπου βρίσκονται μέχρι το πρακτορείο, και κατόπιν από πρακτορείο για Χίο, καταντά πολύ ασύμφορο.
Ούτε επίσης συμφέρει να πάρω φορτηγάκι από Χίο να το βάλω στο πλοίο και να κατεβώ Αθήνα γιατί βαράνε κατακέφαλα τα ναύλα αυτοκινήτων (ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ)

Γι' αυτό #*@~* ... ξανά και ξανά.

Καλή εβδομάδα σε όλους παιδιά.

Καλώς ήρθες φίλε μας και καλή συνέχεια.
Τιμά ιδιαίτερα την κατηγορία αυτή, αυτό σου το πρώτο μήνυμα στο club και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω κι εγώ σε μια καλή συνέχεια!

Σε αυτό που ρωτάς , υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα...σου στέλνω τώρα pm.
Ευχαριστώ επίσης για την τόσο μεγάλη αμεσότητα στην ανταπόκρισή σου καθώς και στην πληρότητα της πληροφόρησης σου (στο PM σου)!

Το θέμα μάλλον θα κυλίσει ομαλά από αύριο! Ελπίζω μόνο να καλυφθεί επαρκώς ο χώρος που θα μπουν κατά τα αναμενόμενα!