εχουν μεγεθος γατας.
Καλά, αυτοί θα σου πετάνε γάτες στο συρματόπλεγμα για να πέφτει το ρελέ και μετά θα περνάνε...
Το ηλεκτροφόρο δεν είναι λύση ούτως η άλλος.
Εκτός του ότι είναι πολύ επικίνδυνο, θα βρεις και τον μπελά σου.
εχουν μεγεθος γατας.
Άτομο που ασχολείται επαγγελματικά με την παρασιτοκτονία-απεντόμωση και τα σχετικά μου είχε πει:
"Τα ποντίκια, όταν δουν ότι κάποιο μέλος της οικογενείας εξοντώθηκε, αρχίζουν την ασιτία για μέρες. Μάλιστα που και που στέλνουν ένα για αναζήτηση τροφής και περιμένουν ένα 24ωρο για να δουν το αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα νέα γενιάς ποντικοφάρμακα δεν δρουν αμέσως παρά μόνο μετά το 48ώρο και μάλιστα βαλσαμώνουν τον ποντικό. Σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν και αυτήν την άμυνα των τρωκτικών".
Τώρα εάν αυτό αληθεύει ή είναι λαοιστορία ή μεγάλος παραμυθάς ο επαγγελματίας, τι να πω...
Το δοκίμασα πρόσφατα αλλά τα αποτελέσματα δεν με ενθουσίασαν. Σίγουρα έβλεπα με το που πέφτει (αρκετό) οινόπνευμα να τσαλακώνονται οι κεραίες τους, αλλά οι περισσότερες συνέχιζαν κανονικά την πορεία τους. Δεν ξέρω αν μετά πηγαίναν κάπου και ψοφάγανε. Μόνο πολύ μικρά κατσαριδάκια ακινητοποιούνταν, και αυτά με μπόλικο οινόπνευμα (ασύμφορο δηλαδή). Μάλλον έχω να κάνω με καθαρόαιμες και όχι με αυτές τις κινέζικες που έχετε εσείς οι υπόλοιποι!Όπως είναι με το μπουκαλάκι του, αν το πιέσεις φτάνει μακριά.
Δεν χρειάζεται να είναι καθαρό και να σου κοστίζει η κατσαρίδα δίευρο!
Με το που την ακουμπάει, κάνει το πολύ δύο βήματα και πέφτει τέζα.
Έχω καθαρίσει και κατσαρίδα σε μέγεθος nazgul έτσι...
Αν το ποντίκι είναι του είδους hiendas-koufosious και δεν ακούει καλά, ότι ήχους και να εκπέμπει η συσκευή απλά θα κινείται ανενόχλητο.....
(αρκεί η συσκευή να είναι ακριβή και να έχει επένδυση λάκας και χοντρή καλωδίωση κατά προτίμηση)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.