Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

+106 ευροπουλάκια παίδες παραπάνω, όποιος το πάρει απο .com
Τα πλήρωσαμε και μας έτσουξε. 202 + 106 =308 απο Κινα.
Ενω απο .gr =245.
Merry Xmas

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Το πήρες με EMS από Κίνα και σε πιάσανε στο τελωνείο? Γιατί 202 ευρώ? Η ιτμή του τώρα είναι στα 150 και είχε πάει μέχρι 180.

Προσωπικα....5-6 κομμάτια....αλλα και σε φίλους μου....με ΕΜΣ κανένας μας δεν πλήρωσε τελωνείο....και φυσικά 178 βγαίνει η τιμή τώρα με μεταφορικά υπολογισμένα

+106 ευροπουλάκια παίδες παραπάνω, όποιος το πάρει απο .com
Τα πλήρωσαμε και μας έτσουξε. 202 + 106 =308 απο Κινα.
Ενω απο .gr =245.
Merry Xmas

Αν βρεις χρόνο μπορείς να μας κάνεις μια ανάλυση των χρεώσεων και πως εστάλη από Κίνα;

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Το πήρες με EMS από Κίνα και σε πιάσανε στο τελωνείο? Γιατί 202 ευρώ? Η ιτμή του τώρα είναι στα 150 και είχε πάει μέχρι 180.

το πήρα στα 1,26....τυχερός ε?

Λοιπόν ακούστε... Παραγγελία για 2 κομμάτια. 215+215+ems=404 euro.
εφτασε ΜΟΝΟ το ένα. Το πήρε ο φίλος μου και πλήρωσε στα ΕΛΤΑ 90+16=106 ευρω. Περίπου στα 1,26 $. Σύνολο 308....Το ΆΛΛΟ το ξαναστέλνουν μετα από 2-3 mail με την εταιρεία. ΕΥΤΥΧΩΣ...?? 1,5 ΜΗΝΑΣ??. Συμπέρασμα =.GR

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μολις δοκιμασα και κατι αλλο. Αν κανεις share ενα DVD ROM καποιου PC που ειναι στο τοπικο δικτυο δουλευει μια χαρα.
Με αυτη τη λογικη θα λειτουργησει και με ενα BD ROM ετσι δεν ειναι;

Ναι, αλλά μόνο με αντιγραμμένο δισκάκι, και φυσικά χωρίς μενού, υπότιτλους και λοιπά καλούδια.

Επίσης, μερικά δισκάκια με μεγάλο bitrate είναι πολύ πιθανό να το δυσκολέψουν, μιας και μετά βίας "πιάνει" 40mbps από shares.

Επιτέλους εγώ το πήρα χτές,
φυσικά πήγα εγώ στο ταχυδρομίο...γιατί είχαν περάσει 15μέρες απο την ημερομηνία παραλαβής στα ελτά...και φυσικά έφαγα τελωνίο 75Ε συν τα 16Ε του ταχυδρομίου!!!...

ΒΟΗΘΕΑΑΑΑΑΑΑ . Λοιπον καλορίζικο και να έχω καλές θεάσεις. ΑΛΛΑ δεν το βλέπει η ΤιΒι. Κάνει loading to popcrn μετά flash kai μαυρίλα. Θα μου πείτε ΠΑΤΑ av mode + 9, +0...klp. Το έκανα.ΤΙΠΟΤΑ. Το λαμπάκι στο καλαμπόκι είναι πάντα κίτρινο??? Μήπως ειναι χαλασμένο το Κοντρόλ? Οταν πατάς κουμπί αλλάζει χρώμα??

ΒΟΗΘΕΑΑΑΑΑΑΑ . Λοιπον καλορίζικο και να έχω καλές θεάσεις. ΑΛΛΑ δεν το βλέπει η ΤιΒι. Κάνει loading to popcrn μετά flash kai μαυρίλα. Θα μου πείτε ΠΑΤΑ av mode + 9, +0...klp. Το έκανα.ΤΙΠΟΤΑ. Το λαμπάκι στο καλαμπόκι είναι πάντα κίτρινο??? Μήπως ειναι χαλασμένο το Κοντρόλ? Οταν πατάς κουμπί αλλάζει χρώμα??

Καλορίζικο και ψυχραιμία!
Κατ' αρχήν έχεις εικόνα -έστω στην αρχή- οπότε δεν υφίσταται θέμα αλλαγής tv-mode. Η hdmi αργεί λίγο να κάνει έναρξη οπότε δοκίμασε για αρχή composite (ένα απλό rca). Μην ξεχάσεις να το επιλέξεις με tv mode + τον αντίστοιχο αριθμο.
Αν μπει άλλαξε μέσα από τις ρυθμίσεις το tv mode. Αν δεν μπει κάνε ένα θέμα με περιγραφή του προβλήματός σου εδώ:
http://www.networkedmediatank.com/forumdisplay.php?fid=65

Ανάβει το κίτρινο λαμπάκι όταν είναι ανοιχτό το popcorn και το κόκκινο όταν είναι σε stand by.
Επίσης η πρόσοψη έχει μια πολύ λεπτή ζελατίνα. Αφαίρεσέ την μήπως δεν μεταβιβάζονται οι εντολές από το τηλεχειριστήριο.

Μόνο μην περιμένεις να παίξει νοικιασμένα DVD. Μόνο αντίγραφα, και όχι όλα.

Από την άλλη, θα ανοίξει μια χαρά αρχείο mkv γραμμένο σε DVD.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει με νοικιάρικο dvd, όλα τα άλλα όμως μου τα έπαιξε κανονικά.
Για να είμαστε όμως ρεαλιστές, πιστεύεις ότι σε έναν κάτοχο media player, θα του λείψει μια τέτοια λειτουργία? :flipout:

Last edited:

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει με νοικιάρικο dvd, όλα τα άλλα όμως μου τα έπαιξε κανονικά.
Για να είμαστε όμως ρεαλιστές, πιστεύεις ότι σε έναν κάτοχο media player, θα του λείψει μια τέτοια λειτουργία? :flipout:

Δεν είπα κάτι τέτοιο.. ;)

Ναι, αλλά μόνο με αντιγραμμένο δισκάκι, και φυσικά χωρίς μενού, υπότιτλους και λοιπά καλούδια.

Επίσης, μερικά δισκάκια με μεγάλο bitrate είναι πολύ πιθανό να το δυσκολέψουν, μιας και μετά βίας "πιάνει" 40mbps από shares.

Δεν εχω bluray, αλλά από το shared DVD drive του υπολογιστή μπορώ να δω κανονικά μενού και υποτιτλους. Επίσης μπορείς να δεις μια χαρά και dvd του εμπορίου απλώς με το να έχεις το anydvd να τρέχει από πίσω.
Οπότε με εξαίρεση το θέμα του bitrate για το οποίο δε μπορω να εκφέρω γνώμη, δεν καταλαβαίνω γιατί τα υπόλοιπα να μην ισχύουν και για τα bluray

ΛΟΙΠΟΝ:
Η αποστολή έγινε με EMS και μετά στα ΕΛΤΑ...
Πηγαίνοντας στο ταχυδρομείο και παραλαμβάνοντας την συσκευασία μου δώσανε και ένα πολύ ωραίο χαρτάκι με τα εξής:
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ "ΕΛΕΥΘ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
Περιγραφή:Συσκευή αναπαραγωγής VIDEOφωνικές με ενσωματ. δέκτη σημάτων με CE(πού την βρήκαν αυτή την περιγραφή???...τεσπα...)
ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
C+F+I=$264+2=$266:1.2634=211E

KAI ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ:
211 Χ 13,9% = 29,32
211 Χ 0,5% = 1,05
211 Χ 0,11% = 0,31
241,68 Χ 19% = 45,91
DETE = 2.41
Σύνολο 79.00
Αυτό είναι το χαρτί του τελωνείου...όπου επάνω έχει και το "χαρτάκι"απο τα ελτά καρφιτσωμένο ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΩΝ:
όπου στα πεδία (box) τις απόδειξης έχει:καταβλήθηκαν τέλη
τελωνιακά αποθήκευσης
16,00
Άρα 79,00Ε(απο τελωνείο)+16,00Ε(απο ελτά)=95Ε τα έξτρα!!!:violent-smiley-030:

Last edited: