+106 ευροπουλάκια παίδες παραπάνω, όποιος το πάρει απο .com
Τα πλήρωσαμε και μας έτσουξε. 202 + 106 =308 απο Κινα.
Ενω απο .gr =245.
Merry Xmas
Το πήρες με EMS από Κίνα και σε πιάσανε στο τελωνείο? Γιατί 202 ευρώ? Η ιτμή του τώρα είναι στα 150 και είχε πάει μέχρι 180.
Ναι. Το έχω κάνει. Και μάλιστα το περνάω από hub πρώτα.Μπορεις να συνδεσεις USB DVD-RW στο popcorn;
Από την άλλη, θα ανοίξει μια χαρά αρχείο mkv γραμμένο σε DVD.
ΒΟΗΘΕΑΑΑΑΑΑΑ . Λοιπον καλορίζικο και να έχω καλές θεάσεις. ΑΛΛΑ δεν το βλέπει η ΤιΒι. Κάνει loading to popcrn μετά flash kai μαυρίλα. Θα μου πείτε ΠΑΤΑ av mode + 9, +0...klp. Το έκανα.ΤΙΠΟΤΑ. Το λαμπάκι στο καλαμπόκι είναι πάντα κίτρινο??? Μήπως ειναι χαλασμένο το Κοντρόλ? Οταν πατάς κουμπί αλλάζει χρώμα??
Μόνο μην περιμένεις να παίξει νοικιασμένα DVD. Μόνο αντίγραφα, και όχι όλα.
Από την άλλη, θα ανοίξει μια χαρά αρχείο mkv γραμμένο σε DVD.
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει με νοικιάρικο dvd, όλα τα άλλα όμως μου τα έπαιξε κανονικά.
Για να είμαστε όμως ρεαλιστές, πιστεύεις ότι σε έναν κάτοχο media player, θα του λείψει μια τέτοια λειτουργία?![]()
Ναι, αλλά μόνο με αντιγραμμένο δισκάκι, και φυσικά χωρίς μενού, υπότιτλους και λοιπά καλούδια.
Επίσης, μερικά δισκάκια με μεγάλο bitrate είναι πολύ πιθανό να το δυσκολέψουν, μιας και μετά βίας "πιάνει" 40mbps από shares.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.