Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει δική του παροχή ρεύματος; Γιατί εγώ βλέπω ότι έχει..

Αν και δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο. Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα με το PCH.

Λάθος πληροφόρηση απ' τον αδερφό μου που τον έχει σπίτι του. Οντως έχει δική του παροχή ρεύματος.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα hd media player που να παίζει τα πάντα(Mkv, blu-ray rips, hd-dvd rips με ενσωματωμένους ή όχι ελληνικούς υποτίτλους) και είμαι ανάμεσα στο western digital hd tv ή το popcornhour a-110.
Ποιο μου προτείνετε και γιατί?

Το θέμα ότι έχουν τεράστια διαφορά τιμής(Popcornhour 250 ευρώ - wd hd tv100 ευρώ(Ελληνικές τιμές)) είναι ένα ζήτημα.

Και έρχομαι στις ερωτήσεις που έχω να σας κάνω για το popcornhour a-110.

1. Αν το παραγγείλω από το επίσημο σάϊτ του προϊόντος στη τιμή των 215$ είναι και τα έξοδα αποστολής, τελωνείο ή οτιδήποτε άλλο.
2. Αν πάθει τίποτα υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για να το δώσω για φτιάξιμο μιας και πιστεύω θα έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση ή θα πρέπει να το στέλνω πίσω στο εξωτερικό και να το δούνε και να μου το στείλουν πίσω?
3. Εκτός από τα επισημα firmware updates υπάρχουν και ανεπίσημα όπως έχει το wd hd tv
4. Υπάρχει περίπτωση στο προσεχές μέλλον να βγάλουν κάποιο ποιο καινούργιο μοντέλο με καινούργιο chipset από την sigma ή όχι?
5. Το επίσημο σάϊτ του popcornhour δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal άλλα μόνο google checkout που δεν έχω. Υπάρχει κάποιο άλλο online κατάστημα που να δέχεται paypal και να στέλνει σε Ελλάδα με την ίδια τιμή των 215$.
6. Υποστηρίζει εξωτερικά usb dvd-rom?

Το ξέρω ότι σας κούρασα με τις πάμπολλες ερωτήσεις μου άλλα όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να την πατήσω αγοράζοντας κάτι που και θα με βολέψει και δεν θα χρειαστεί να το αλλάζω μετά από μερικούς μηνες

Ας απαντήσει κάποιος γνώστης του θέματος που έχει παραγγείλει το συγκεκρημενο από το επίσημο σάϊτ.

Last edited:

1-2-5) Γιατί δεν το αγοράζεις από το popcornhour.gr? θα έχεις και ελληνική εγγύση, θα σου έρθει γρήγορα και θα αποφύγεις τελωνεία κλπ...
3) Γιατί να βάλεις ανεπίσημο firmware στο popcorn... τα επίσημα θα σε καλύψουν... (δεν ξέρω αν υπάρχει καν ανεπίσημο firmware για popcorn)..
4) Κάτι είπαν για καινούργιο popcorn το καλοκαίρι.. αλλά τίποτα επίσημο..
Το καινούργιο Sigma chipset .. μεγάλη ιστορία.. χωρίς κάτι το συνταρακτικό..
6) Ναι .. αλλά δεν νομίζω να σε βολέψει.. (αυτά που δοκίμασα κάνουν ΠΟΛΥ θόρυβο όταν διαβάζουν από το DVD κάτι το οποίο για μένα ήταν ΤΡΟΜΕΡΟ ελλάτωμα..

Το Popcornaki αξίζει τα λεφτά του...

(σχετικά με το αμερικάνικο site ... Διάβασα ότι αν το παραγγείλεις με αποστολή EMS γλυτώνεις τελωνεία ...)

Last edited:

Solamniz7
1-2-5) Εσύ γιατί λες? Μα για την τιμή γιατί άλλο?
Στο ξένο σάϊτ το πουλάνε 215$ δηλαδή 162 ευρώ ενώ στο ελληνικό το αγοράζεις κοντά στα 250 ευρώ πιστεύω όπως πολλοί προέχουν πει ότι είναι αν μη τι άλλο κοροϊδία να πληρώνεις κερατιάτικα χωρίς λόγο.

Τώρα με αυτές τις απαντήσεις που μου έδωσες μου προκαλείς κάποιες άλλες ερωτήσεις που είναι οι εξής:

1. Μετά από πολλές ώρες λειτουργίας τρώει κολλήματα λόγο θερμότητας όπως ο προκάτοχος του a-100 όταν έχεις σκληρό δίσκο μέσα ή το νέο a-110 είναι σκυλί στο θέμα θερμότητας?
2. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που έχει αυτό το μηχάνημα με περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware?
3. Δεν μου απάντησε κάνεις αν υπάρχει κάποιο άλλο online κατάστημα που να φέρνει το μηχάνημα Ελλάδα με τα ίδια λεφτά που κοστίζει(215$) και από το επίσημο σάϊτ.
4. Έχει τύχει σε κανέναν που το παράγγειλε μέσω του επίσημου σάϊτ να του πήρανε τα λεφτά αλλά να μην του ήρθε πότε το μηχάνημα και αν ναι τι έκανε επ' αυτού?
5. Από την ημερομηνία παραγγελίας πάντα από το επίσημο σάϊτ σε πόσες μέρες έρχεται το μηχάνημα σπίτι σου?
6. Πάντως από το popcornhour a-100 που έχει ένας φίλος μου είδα ότι έχει τρομερά αργό μενού καθότι περίμενε αρκετά δευτερόλεπτα από τι στιγμή που πάταγες το enter για να μπει στο κάθε μενού αυτό ισχυει και για το νέο a-110

Θερμή παράκληση αν κάποιος έχει το κουράγιο και θέλει να μου απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχω επι του μηχανήματος μπορεί να μου στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα και αυτό το λέω για να μην ζαλίζω - γεμίζω το τόπικ με τα ερωτήματα μου.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Last edited:

Λοιπόν..
το νέο firmware δεν έχει προβλήματα που καθιστούν την λειτουργία του α-110 προβληματική...
Ελληνικό site που να το δίνει ίδια τιμή με Αμερική ΔΕΝ υπάρχει.
Αν τα χρήματα σου φαίνονται πολλά αγόρασέ το από Αμερική... Θα σου κάνει γύρω στον 1 - 1,5 μήνα να σου έρθει από τη στιγμή που θα το παραγγείλεις (με βάση λεγόμενα άλλων φίλων που το παρήγγειλαν)..
Τι εννοείς αργό?? το Α-110 δεν έχει ταχύτερο επεξεργαστή από το Α-100.. αν αυτό εννοείς... εγώ πάντως έχω βάλει Jukebox πάνω στο Α-100 και δεν έχω αυτό το θέμα της καθυστέρησης που λές..
Είναι αργό στις Photo ... οκ

Σχετικά με τη θερμοκρασία που ανεβάζει... Το Α-110 έχει καλύτερη ψύκτρα από το Α-100 καθώς και μπριζάκι για να βάλεις ανεμιστηράκι αν χρειάζεσαι... οπότε ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα με τη θερμοκρασία...

Τέλος πάντων το Α-110 αξίζει τα λεφτά του.. Κάνει πολλλλλαααα..
όσοι φίλοι μου το αγόρασαν (μετά από προτροπή μου) ΔΕΝ το μετάνιωσαν....

Αν τώρα θες κάτι ποιο γρήγορο.. κάνε ένα HTPC.... (θα σου κοστίσει παραπάνω βεβαια...)..
και αν θες το Ultimate HPTC.. το νέο Mac Mini...:grinning-smiley-043

Αυτά...

Λοιπόν..
το νέο firmware δεν έχει προβλήματα που καθιστούν την λειτουργία του α-110 προβληματική...
Ελληνικό site που να το δίνει ίδια τιμή με Αμερική ΔΕΝ υπάρχει.
Αν τα χρήματα σου φαίνονται πολλά αγόρασέ το από Αμερική... Θα σου κάνει γύρω στον 1 - 1,5 μήνα να σου έρθει από τη στιγμή που θα το παραγγείλεις (με βάση λεγόμενα άλλων φίλων που το παρήγγειλαν)..
Τι εννοείς αργό?? το Α-110 δεν έχει ταχύτερο επεξεργαστή από το Α-100.. αν αυτό εννοείς... εγώ πάντως έχω βάλει Jukebox πάνω στο Α-100 και δεν έχω αυτό το θέμα της καθυστέρησης που λές..
Είναι αργό στις Photo ... οκ
Όταν λέω αργό εννοώ στη πλοήγηση του μενού και όχι μόνο.

Σχετικά με τη θερμοκρασία που ανεβάζει... Το Α-110 έχει καλύτερη ψύκτρα από το Α-100 καθώς και μπριζάκι για να βάλεις ανεμιστηράκι αν χρειάζεσαι... οπότε ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα με τη θερμοκρασία...
Το ανεμιστηράκι το δίνει μέσα το πακέτο ή πρέπει να βρεις το κατάλληλο ώστε να το βάλεις μέσα στο a-110

Τέλος πάντων το Α-110 αξίζει τα λεφτά του.. Κάνει πολλλλλαααα..
όσοι φίλοι μου το αγόρασαν (μετά από προτροπή μου) ΔΕΝ το μετάνιωσαν....

Αν τώρα θες κάτι ποιο γρήγορο.. κάνε ένα HTPC.... (θα σου κοστίσει παραπάνω βεβαια...)..
και αν θες το Ultimate HPTC.. το νέο Mac Mini...:grinning-smiley-043

Αυτά...

Σου έχω απαντήσει μέσα στο quote.

Τώρα κάτι άλλο όσο αφορά το nmt και ότι για να χρησιμοποίησης τα έξτρα που σου δίνει ο δίσκος πρέπει να είναι φορμαρισμένος σε ext2 ή ext3 και όχι σε ntfs σημαίνει ότι ακόμα και σε ext3 να έχεις το δίσκο που έχεις βάλει μέσα στο a-110 θέλει ειδικό πρόγραμμα για να τον δει ο οποιοσδήποτε υπολογιστής μέσω της usb slave θήρας ή υπάρχει κι άλλος τρόπος.
Ειδικότερα εξηγήστε μου τι ακριβώς παίζει με το nmt's τι ατού έχεις και πως ακριβώς δουλεύει.

Πιστεύω εννοείτε ότι υποστηρίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους είτε ενσωματωμένοι είτε ξεχωριστοί με τα αρχεία ταινιών είναι σωστά?
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:

Σου έχω απαντήσει μέσα στο quote.

Τώρα κάτι άλλο όσο αφορά το nmt και ότι για να χρησιμοποίησης τα έξτρα που σου δίνει ο δίσκος πρέπει να είναι φορμαρισμένος σε ext2 ή ext3 και όχι σε ntfs σημαίνει ότι ακόμα και σε ext3 να έχεις το δίσκο που έχεις βάλει μέσα στο a-110 θέλει ειδικό πρόγραμμα για να τον δει ο οποιοσδήποτε υπολογιστής μέσω της usb slave θήρας ή υπάρχει κι άλλος τρόπος.
Ειδικότερα εξηγήστε μου τι ακριβώς παίζει με το nmt's τι ατού έχεις και πως ακριβώς δουλεύει.

Πιστεύω εννοείτε ότι υποστηρίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους είτε ενσωματωμένοι είτε ξεχωριστοί με τα αρχεία ταινιών είναι σωστά?
Ευχαριστώ πολύ.

Ο εσωτερικός δίσκος φορμάρεται από το Α-110 σε ext3.... εκεί γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογές του Α-110, (για κατεβασμα torrents κλπ..)
ο δίσκος αυτός αν έχεις συνδεδεμένο το Α-110 σε δίκτυο με το PC σου διαβάζεται από το PC κανονικά... Αν θες να τον βγάλεις από το Α-110 και να το βάλεις στο PC θες κάποιον driver για να τον διαβάσεις...
Ανεμιστηράκι αγοράζεις ξεχωριστά...
ΝΤΜ = Network media tank.. Παίζει σχεδόν τα πάντα.. (MKV 1080p, avi, mp3.. κλπ κλπ... για λεπτομέρειες μπες στο αμερικάνικο site του α-110)..
Υπότιτλοι ελληνικού υποστηρίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα...

Ο εσωτερικός δίσκος φορμάρεται από το Α-110 σε ext3.... εκεί γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογές του Α-110, (για κατεβασμα torrents κλπ..)
ο δίσκος αυτός αν έχεις συνδεδεμένο το Α-110 σε δίκτυο με το PC σου διαβάζεται από το PC κανονικά... Αν θες να τον βγάλεις από το Α-110 και να το βάλεις στο PC θες κάποιον driver για να τον διαβάσεις...
Ανεμιστηράκι αγοράζεις ξεχωριστά...
ΝΤΜ = Network media tank.. Παίζει σχεδόν τα πάντα.. (MKV 1080p, avi, mp3.. κλπ κλπ... για λεπτομέρειες μπες στο αμερικάνικο site του α-110)..
Υπότιτλοι ελληνικού υποστηρίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα...

Πάλι δεν μου απάντησες σε αυτό που ρώτησα αν δηλαδή το συνδέσω με το pc μου μέσω της usb slave θήρας που έχει και είναι φορμαρισμένος σε ext3 θα τον βλέπω κανονικά στο pc μου ή θα έχω πρόβλημα?

και πέρα από τη δυνατότητα σερφαρίσματος και τόρρεντ προσφέρει κάτι άλλο το nmt's που δεν θα το έχεις αν φορμάρης το δίσκο σε ntfs.

Πάλι δεν μου απάντησες σε αυτό που ρώτησα αν δηλαδή το συνδέσω με το pc μου μέσω της usb slave θήρας που έχει και είναι φορμαρισμένος σε ext3 θα τον βλέπω κανονικά στο pc μου ή θα έχω πρόβλημα?

και πέρα από τη δυνατότητα σερφαρίσματος και τόρρεντ προσφέρει κάτι άλλο το nmt's που δεν θα το έχεις αν φορμάρης το δίσκο σε ntfs.

NAI εγκαθιστώντας το Ext2fsd ή παρόμοιο πρόγραμμα στο PC....

AN δεν βάλεις εσωτερικό δίσκο (και κατόπιν να φορμαριστεί σε ext3) ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία του NMT... (torrents κλπ...

NTFS μονο στα USB drives ΟΧΙ στο εσωτερικό...

Κατανοητα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

κάνει όλα τα άλλα..... ΆΡΙΣΤΑ....:BDGBGDB55:

Δεν ξέρω για τα άλλα, και πόσο άριστα τα κάνει, αλλά αν δεν παίζει BD εν έτη 2009 Ultimate HTPC δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση. ;)

Τεσπα, αρκετά με τα :offtopic:..

NAI εγκαθιστώντας το Ext2fsd ή παρόμοιο πρόγραμμα στο PC....

AN δεν βάλεις εσωτερικό δίσκο (και κατόπιν να φορμαριστεί σε ext3) ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία του NMT... (torrents κλπ...

NTFS μονο στα USB drives ΟΧΙ στο εσωτερικό...

Κατανοητα?

Όταν λες nmt τι ακριβώς προσφέρουν αυτά τα nmt παραπάνω απ' ότι σε ένα απλό δίσκο ntfs?

Και επειδή είχα εγκαταστήσει σε ένα λάπτοπ αυτό το ext2fsd και πότε έβλεπε το δίσκο πότε όχι εν ολίγης μόνο σταθερό δεν ήτανε το πρόγραμμα.

Υπάρχει κάποιο ποιο σταθερό πρόγραμμα ώστε να βλέπει πάντα τον δίσκο ext3 και να μπορώ να του γράφω-σβήνω αρχεία και φακέλους και τι είναι καλύτερο να τον κανω ext2 ή ext3?

Last edited:

Αν δεν εγκαταστήσεις εσωτερικό ext3 δεν θα μπορείς πχ να κάνεις το Popcorn να λειτουργεί ως κατεβαστήρι torrents... αν δεν σε ενδιαφέρουν οι εσωτερικές εφαρμογές του .. μην βάλεις δίσκο.. απλά...

Τώρα το ποιες είναι οι εφαρμογές αυτές και τι κάνουν..
www.networkedmediatank.com.. έχουν κατατοπιστικότατο forum..

Καλύτερη λύση είναι το δίκτυο και όχι το ext3..
Αν πάλι δεν βάλεις εσωτερικό δίσκο.. δηλ. δεν χρειάζεσαι τις εφαρμογές του a-110. και θες "απλά" να παίζεις ταινίες . να ακους μουσική.. να βλέπεις foto .. τότε βάλτου πάνω έναν USB εξωτερικό δίσκο NTFS ...

Αυτά..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δεν ξέρω για τα άλλα, και πόσο άριστα τα κάνει, αλλά αν δεν παίζει BD εν έτη 2009 Ultimate HTPC δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση. ;)

Τεσπα, αρκετά με τα :offtopic:..

Προσωπική μου γνώμη... καθαρά... :a0210:

Last edited:

Σήμερα πήγα στα public στο σύνταγμα και τι είδα ρε παιδιά....

Είχανε δίπλα - δίπλα τα western digital hd tv(100ευρω) & popcorn hour a-110(260ευρω).
Τι να πω λες και το κάνουν επίτηδες...

Έως τώρα μου έχετε απλά χρυσώσει το χάπι που λέγεται popcorn hour a-110 αλλά κανείς μα κανείς δεν μου έχει πει τι προβλήματα έχει το a-110 όπως π.χ. προβλήματα που έχει το wd hd tv(Με τους υπότιτλους και με τον dts ήχο ακόμα και αν το συνδέσεις με ενισχυτή ενδέχεται σε μερικές ταινίες να σου κάνει κάποιες μικροπάυσεις και σε μερικές άλλες να ζορίζετε τόσο που να βλέπεις ότι παίζει την ταινία πολύ ποιο αργά από το κανονικό). Θέλω να μου πείτε τι μειονεκτήματα έχει το μηχάνημα.

1. Υπάρχει κάτι που δεν υποστηρίζετε από το a-110 π.χ. το να βλέπεις ταινίες rip μαζί με το μενού τους.
2. Στο μενού του είναι γρήγορο ή αργό όπως το egreat?
3. Αν έχω π.χ. μια ταινία και τον υπότιτλο της(Είτε σε ξεχωριστό αρχείο είτε ενσωματομένο) και το έχω συνδεδεμένο στο ίντερνετ υπάρχει περίπτωση να μου βρει και να μου κατεβάσει το εξώφυλλο της ταινίας ώστε να δείχνει την ταινία με την εικόνα και όχι με το όνομα αρχείου.

Πρόταση:
Αν μένει κανείς κοντά στην Πετρούπολη και δεν έχει πρόβλημα να έρθω σπίτι του να δω πως δουλεύει το μηχάνημα(Ώστε να μην το αγοράσω χωρίς να ξέρω τι παίρνω. Το wd hd tv το έχω δει να δουλεύει καθότι το έχουν 3 φίλοι μου).

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Last edited:

Στειλε μου πμ τα στοιχεια σου φιλε μου να σε παρω τηλεφωνο να ερθω εγω απο το σπιτι σου μαζι με το καλαμποκι να το δεις.

Solamniz7
1-2-5) Εσύ γιατί λες? Μα για την τιμή γιατί άλλο?
Στο ξένο σάϊτ το πουλάνε 215$ δηλαδή 162 ευρώ ενώ στο ελληνικό το αγοράζεις κοντά στα 250 ευρώ πιστεύω όπως πολλοί προέχουν πει ότι είναι αν μη τι άλλο κοροϊδία να πληρώνεις κερατιάτικα χωρίς λόγο.

Τώρα με αυτές τις απαντήσεις που μου έδωσες μου προκαλείς κάποιες άλλες ερωτήσεις που είναι οι εξής:

1. Μετά από πολλές ώρες λειτουργίας τρώει κολλήματα λόγο θερμότητας όπως ο προκάτοχος του a-100 όταν έχεις σκληρό δίσκο μέσα ή το νέο a-110 είναι σκυλί στο θέμα θερμότητας?
2. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που έχει αυτό το μηχάνημα με περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware?
3. Δεν μου απάντησε κάνεις αν υπάρχει κάποιο άλλο online κατάστημα που να φέρνει το μηχάνημα Ελλάδα με τα ίδια λεφτά που κοστίζει(215$) και από το επίσημο σάϊτ.
4. Έχει τύχει σε κανέναν που το παράγγειλε μέσω του επίσημου σάϊτ να του πήρανε τα λεφτά αλλά να μην του ήρθε πότε το μηχάνημα και αν ναι τι έκανε επ' αυτού?
5. Από την ημερομηνία παραγγελίας πάντα από το επίσημο σάϊτ σε πόσες μέρες έρχεται το μηχάνημα σπίτι σου?
6. Πάντως από το popcornhour a-100 που έχει ένας φίλος μου είδα ότι έχει τρομερά αργό μενού καθότι περίμενε αρκετά δευτερόλεπτα από τι στιγμή που πάταγες το enter για να μπει στο κάθε μενού αυτό ισχυει και για το νέο a-110

Θερμή παράκληση αν κάποιος έχει το κουράγιο και θέλει να μου απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχω επι του μηχανήματος μπορεί να μου στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα και αυτό το λέω για να μην ζαλίζω - γεμίζω το τόπικ με τα ερωτήματα μου.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Προσεχε γιατι η Πανευρωπαικη εγγυηση λεγεται Πανευρωπαικη γιατι καλυπτει προιοντα αγορασμενα απο Ευρωπη και οχι Αμερικη και Κινα .
Εαν παρεις με 215 $ μαλλον θα το στειλεις εξω για να καλυφθεις απο εγγυηση .