PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Αν ειναι μεχρι 2ΤΒ λογικά θα τον δει οπως ειναι.
Αν ειναι μεγαλύτερος παιζεται...
Δεν χανεις να δοκιμάσεις.Δεν θα στον σβησει χωρις να ρωτησει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω:
'Εχω ένα δίσκο εσωτερικό φορμαρισμένο από win7 με 3D Untouched ISO αρχεία μέσα σε φακέλους.
Αν τον τοποτεθετήσω στον A400 θα τον αναγνωρίσει; 'Η θέλει δικό του φορμάτ;
Τον αναγνωριζει κανονικοτατα.Απλα παιρνεις και ενα secure digital καρτα μνημης για να φορτωσεις επανω εκει τις εφαρμογες του popcorn για να μη χρειαζεται να διαμορφωσεις τον δισκο σου στην εγκατασταση του NTM.Με αυτο το τροπο κουμπωνεις ξεκουμπωνεις το δισκο απο το ποπκορν χωρις να χανεισ τιποτα απο τα εγκατεστημενα σου προγραμματα.

Ευχαριστώ πολύ.
Απλά θα περιμένω να βγεί στην αγορά ο Α410.

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Καλησπέρα παιδια
Επειδή θελω να βάλω ένα σκληρό δισκο στο α400
Μέχρι ποσά Tb διαβάζει;

Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Καλησπέρα παιδια
Επειδή θελω να βάλω ένα σκληρό δισκο στο α400
Μέχρι ποσά Tb διαβάζει;
Ολους τους διαβαζει σχεδον.Κατι ψιλοπροβληματακια εχει με τους SSD αποσα εχω διαβασει.Λιγο πιο πανω εχω ενα λινκ για τα εξαρτηματα τα οποια εχουν πιστοποιησει χρηστες οτι λειτουργουν στα μηχανηματα τους.Αν βαλεις μεχρι σημερα νομιζω στην πραγγελια τον κωδικο STERIODS σου δινει επιπλεον μια εκπτωση 10$.Εκανε ενας φιλος παραγγελια με τον παραπανω κωδικο και λειτουργησε στο Α410

Last edited:

Ολους τους διαβαζει σχεδον.Κατι ψιλοπροβληματακια εχει με τους SSD αποσα εχω διαβασει.Λιγο πιο πανω εχω ενα λινκ για τα εξαρτηματα τα οποια εχουν πιστοποιησει χρηστες οτι λειτουργουν στα μηχανηματα τους.Αν βαλεις μεχρι σημερα νομιζω στην πραγγελια τον κωδικο STERIODS σου δινει επιπλεον μια εκπτωση 10$.Εκανε ενας φιλος παραγγελια με τον παραπανω κωδικο και λειτουργησε στο Α410

Aπο σημερα τελος η εκπτωση, ΔΕΝ ισχυει ο κωδικος, μεχρι χθες ισχυε.

Οντως δεν εχει εκπτωση.Ισως με τη διαφορα ωρας να εχει κλεισει τον κωδικο μετα την αλλαγη ημερας για εκεινους.Πιστευω παντως πως αν επιμεινει καποιος σε ερωτημα για παροχη εκπτωσης θα την δωσουν οπως την εδωσαν σε μενα μετα το περας της Χριστουγεννιατικης προσφορας τους

Επειδη ψηνομαι και εγω, να ρωτησω πως το παραλαμβανουμε αυτο? Εννοω δηλαδη απο τελωνειο περναει ανετα ή θα μας ερθει ο κουκος αηδονη?

O κωδικός για την έκπτωση ισχύει ξανά μετά από ερώτηση που τους έκανα

"Thank you for contacting Cloud Media Sales Team.
In appreciation for your support and patients, we are happy to provide a US$10 discount coupon for purchasing the A-410 at US$249 (MSRP $259). The price stated is excluding the shipping cost.
Offer will end on 7th January 2014,0800, GMT +8.(Malaysia time)
Coupon code: STERIODS"

Ζητάς να σου το στείλουν με EMS που συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ και κατά 99% δεν περνά τελωνείο.

dloger σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. EMS ζητας στο check out ή το γραφεις στις παρατηρησεις?

O κωδικός για την έκπτωση ισχύει ξανά μετά από ερώτηση που τους έκανα

"Thank you for contacting Cloud Media Sales Team.
In appreciation for your support and patients, we are happy to provide a US$10 discount coupon for purchasing the A-410 at US$249 (MSRP $259). The price stated is excluding the shipping cost.
Offer will end on 7th January 2014,0800, GMT +8.(Malaysia time)
Coupon code: STERIODS"

Ζητάς να σου το στείλουν με EMS που συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ και κατά 99% δεν περνά τελωνείο.

Εριξα μια ματια να δω αν ισχυει το STEROIDS αλλα δεν το βλεπω να πιανει στο Coupon code.Απο περιεργεια εριξα μια ματια

Διαβαζω τρομερα παραπονα χρηστών για το Α-400 στο Δικτυο. Δημητρη (DIM3000C6), για πες μας, περα απο τις πρωτες θετικες σου εντυπωσεις, εχει κανενα στραβο το μηχανακι ? (κολληματα σε BD iso, 3D BD iso κλπ ?)

Διαβαζω τρομερα παραπονα χρηστών για το Α-400 στο Δικτυο. Δημητρη (DIM3000C6), για πες μας, περα απο τις πρωτες θετικες σου εντυπωσεις, εχει κανενα στραβο το μηχανακι ? (κολληματα σε BD iso, 3D BD iso κλπ ?)
Εγω ειχα ροβλημα με το δικτυο στο iphone ipad δεν μπορουσε να συνεργαστει.Εφταιγε ομως το ρουτερ το VDSL και σε δοκιμη με το USRS 9108 που ειχα επαιξε κανονικα.Αποψη μου για να εκλεταλευτεις τις δυνατοτητες δικτυου που εχει καλο ειναι να το συνδεσεις LAN.Το wifi dongle που μου δωσαν δωρο επαιξε στο n και κατεβασε αρκετα γρηγορα απο το pc .Αλλα πιστευω μια Lan συνδεση θα του εδινε πολυ περισσοτερο.

knick, δεν το έχω δοκιμάσει με τα παραπάνω αρχεία, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τα BD iso, γιατί να έχει πρόβλημα; Είχαν πρόβλημα τα προηγούμενα popcorn hour των τελευταίων ετών; Αν έχει το A-400, θα είναι ατόπημα για την cloudmedia και θεωρώ ότι σύντομα θα το διορθώσει. Εν τω μεταξύ και το 3D γενικότερα, όλοι ξέρουμε ότι δεν είχε την αποδοχή που περίμεναν οι κατασκευαστές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το μηχανάκι δεν πρέπει να αναπαράγει τα συγκεκριμένα αρχεία από την στιγμή που περιλαμβάνονται στις προδιαγραφές του. Προβλήματα άξια λόγου εγώ δεν διαπίστωσα, αλλά δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να απαντήσω σε αυτό από την στιγμή που το έχω δουλέψει ελάχιστα από την στιγμή που το πήρα. Να επαναλάβω όμως για μία φορά ακόμη, ότι η εικόνα, το interface και το juke box είναι άριστα. Μην επηρεάζεσαι και πολύ από αυτά που διαβάζεις σε ξένα forum/site. Εξάλλου είναι πιο δύσκολο να καταλάβεις και το επίπεδο των γνώσεων αυτών που τα γράφουν (το αυτό ισχύει για τα forum). Άποψή μου είναι, μην παρεξηγηθώ...