PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Φούλ blu ray μενού + xbmc = όχι. Και δεν υπάρχει η περίπτωση εάν θυμάμαι καλά όσα έχω διαβάσει. Στα bdmv εάν το stream είναι ένα τότε μπορεί η αναπαραγωγή να γίνει εύκολα (χωρίς μενού όμως) Το ίδιο και στα iso.

Αρα για οποίον θέλει full bluray menu, its a deal break :(
Και γενικα οτι εχει xbmc, έκτως και αν το υποστηρίξουν..

Άρα η προηγούμενη γενιά dune και popcorn θα με συντροφεύει πολλα χρόνια..

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Full BR menu... nop...
(κάποιοι το κατάφεραν με power dvd + xbmc ... αλλά πραγματικά ΔΕΝ μπαίνω καν στον κόπο)..

Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Full BR menu... nop...
(κάποιοι το κατάφεραν με power dvd + xbmc ... αλλά πραγματικά ΔΕΝ μπαίνω καν στον κόπο)..

Και να πεις ότι είναι δύσκολο.....Αφού στα DVD rip διαβάζει κανονικά το IFO αρχείο και παίζει κανονικά τα μενού. Το έχουν στα υπο'όψη τους απ'ότι έχω διαβάσει...

PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Και να πεις ότι είναι δύσκολο.....Αφού στα DVD rip διαβάζει κανονικά το IFO αρχείο και παίζει κανονικά τα μενού. Το έχουν στα υπο'όψη τους απ'ότι έχω διαβάσει...

Μακάρι γιατι xbmc rules... Βέβαια και το NMJ των popcorn ειναι αρκετα καλο και ευχρηστο με το app για iOS/android, κατι που λείπει, ειναι να βρισκει τα trailer απο τις ταινίες... (αν εχει το DVD, bluray trailer στα extras αλλα και να ψάχνει YouTube/imdb αν δεν εχουν)..

Το boxee box οταν σκαναρει, εμφανίζει το trailer απο κατω απο τον τιτλο της ταινίας, οπότε μπορείς να δεις γρήγορα ενα trailer για να επιλεξεις τι θέλεις να δεις. Πολυ βολικό!

Last edited:
Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Νεο firmware με DSD support

Release date: 7 November 2013
Firmware version: 05-04-131105-25-POP-422-000
1. Firmware
- Fixed when movie is paused, switch to different hdmi and back will get blackscreen
- Added DSD Audio playback support (DSF and DFF)
- DSF with metadata information
- DFF without metadata information
2. System
- Fixed Red-light-Standby issue
- Fixed message from customized Home Add-On icon partially cut off
- Fixed Menu Key(Press on Red button from RC) not working at Appearance/Home Menu Display/Shortcut page
- Added support to add PHF as shortcut
- Changed Home Icon Color to Widget Icon Color
- Updated Homescreen Setup menu
- added option to control Home item color
- added option to adjust Home pane opacity
- added option to rename shortcut name
- added option to customize your own icon for Home add-on
- Updated german, polish, hungarian and japanese language translation
- Extended forcase column width to fit hungarian language
- Changed today forecast to today weather so that weather info is in sync with background
- Changed date display methode for chinese language

3. NMJ
- Fixed NMJ-Music get missing wording when press on item 3 from quick audio pane at category view mode
- Fixed NMJ can not get video thumbnail after scanning
- Fixed NMJ after refetch via Samba always get "Untitled Video"

NMT Apps Version : 05-01-130708-25-POP-422
Release Notes :
1. Updated nzbget to 11.0 (Thanks jhmiller and hugbug)
- new nzbget use .nzb in share folder now, .nzbget folder has no function anymore,
you can delete after update the .nzbget folder on your local harddrive,
take note that you need to key in all nzbget settings again
- Web Login User:nmt Pass:1234
Note: Unzip into the root of your USB thumb drive.
Go to Setup->Maintenance->NMT Setup Wizard, and it will pickup the file apps.nmt

Φίλοι, σκέφτομαι να αγοράσω το popcorn hour a-400 από το site της cloud media (209 euro μετά από like στο facebook, κωδικό κτλ). Γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης αν συμφέρει; Κάπου διάβασα ότι αν το στείλουν με EMS δεν έχεις αρκετά έξοδα στον εκτελωνισμό, δεδομένου ότι είναι ελαφρύ δέμα. Ισχύει; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα, γιατί θέλω να το παραγγείλω άμεσα, ώστε να το έχω τις γιορτές...

Usps νομιζω ειναι το ταχυδρομειο οποτε κατα 90% θα γλιτώσεις τελωνείο.

Last edited:

Να σας απογοητεύσω λίγο?

όταν μου ήρθε το A400 πλήρωσα τελωνείο 70 ευρώ... :)

(Βέβαια ότι popcorn είχα πάρει μέχρι τότε δεν είχα πληρώσει ποτέ τελωνείο.... ίσως να ήταν απλά τυχερό...)

Φίλε Nika αυτό φοβάμαι. Αν πρόκειται να πληρώσω 209 ευρώ για το a-400, συν τα μεταφορικά (τα οποία δεν γνωρίζω πόσο είναι), συν τον εκτελωνισμό, θα πάει 300+, εύκολα. Και δεν το παίρνω από netexplorer με 350 ευρώ ώστε να έχω και εγγύηση; Από την άλλη σκέφτομαι ότι για το 2013, είναι πολλά τα 350 για media player, τη στιγμή που η πλειοψηφία των tv μπορούν να κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά (εντάξει, χωρίς DTS-MA/DD TRUE-HD passthrough). Έχω το egreat m34a 5 χρόνια, με firmware από "καλαμπόκι". Πόσο καλύτερη εικόνα να στέλνει στην panasonic 50g20 που το χρησιμοποιώ, το a-400; Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο. Στο δεύτερο συστηματάκι που έχω, χρησιμοποιώ htpc.

Φίλε Nika αυτό φοβάμαι. Αν πρόκειται να πληρώσω 209 ευρώ για το a-400, συν τα μεταφορικά (τα οποία δεν γνωρίζω πόσο είναι), συν τον εκτελωνισμό, θα πάει 300+, εύκολα. Και δεν το παίρνω από netexplorer με 350 ευρώ ώστε να έχω και εγγύηση; Από την άλλη σκέφτομαι ότι για το 2013, είναι πολλά τα 350 για media player, τη στιγμή που η πλειοψηφία των tv μπορούν να κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά (εντάξει, χωρίς DTS-MA/DD TRUE-HD passthrough). Έχω το egreat m34a 5 χρόνια, με firmware από "καλαμπόκι". Πόσο καλύτερη εικόνα να στέλνει στην panasonic 50g20 που το χρησιμοποιώ, το a-400; Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο. Στο δεύτερο συστηματάκι που έχω, χρησιμοποιώ htpc.
Sorry, έκανα λάθος πριν. Τα 209 είναι δολάρια και όχι ευρώ.

Έχω το egreat m34a 5 χρόνια, με firmware από "καλαμπόκι". Πόσο καλύτερη εικόνα να στέλνει στην panasonic 50g20 που το χρησιμοποιώ, το a-400; Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.

Φίλε DIM υπάρχει τεράστια διαφορά στην εικόνα ανάμεσα στα δύο Player. Μόνο τη διαφορά σε bitrate που σηκώνει ο 8911 από τον 8635 φτάνει, για να μη πω την τεράστια διαφορά στο upscale σε SD υλικό που κάνει το VXP. Βέβαια, πάντα όλα εξαρτώνται από το τι υλικό του δίνεις.

Nέο firmware. Μέσα σε ένα μήνα έχουν βγάλει 4 νέα fw, τα οποία βέβαια τα πιο πολλά είναι fixes της νέας μηχανής αναπαραγωγής. Διαβάζω επίσης πάρα πολλά παράπονα για την Sigma και για τη μεγάλη αργοπορία στα SDK που τους δίνουν.

Release date: 29 November 2013
Firmware version: 05-05-131128-25-POP-422-999 (Forum Release)

1. Firmware
- New Playback engine
- Fixed missing Audio at the beginning for Video and Music
- Improved recovering from Chapter change
- Improved recovering from Audio/Subtitle switching
- Improved recovering from Timeseek
- Improved Starting and Stopping
- Improved frameratesync
- Fixed mkv with DTSHD outputs only the DTS Core
- with mkv and DTSHD you will loose first seconds of audio on start, because it first has to start the stream to detect DTSHD, we will try to improve this later
- Fixed A400 direct to TV has no audio with dts if set to passtrough
- Fixed 3DBD iso only 2x Rewind works
- Fixed BD ISO with TrueHD track issue
- Fixed .3DRL for BD ISO/folder has no function
- Fixed wrong fps output 23.976 = 23.976, 24.000 = 23.976, 59.940 = 59.940, 60.000 = 59.940 (please confirm)
- Fixed Framework Crash on playback when pressing Info, FF, RW, Title,..........
- Fixed at one file were it was reproduceable dm800_hd.ts
- Fixed playback of FLAC is done as multichannel over HDMI but effectively just come from left and right speakers
- Fixed HDMI Audio Off has no function
- Fixed DTS / DTS-HD / AC3 is broken over SPDIF passthrough, only getting PCM Stereo

2. System
- Removed SMB2 because of to many issues
- Fixed DSD files (.dsf and .dff) not showing up in filebrowser
- Fixed Samba Server hangs on Starting

Tι μου απάντησαν οταν τους ρώτησα σχετικά...

Dear Chris,

Thank you for contacting Cloud Media Sales Team.

You can placed the order from our website http://www.cloudmedia.com. We do having our Christmas Sales currently.Please refer to the link below http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=68857.For Greece, we are using EMS/ DHL for the delivery arrangement.

Our goods are shipped out from warehouse in Hong Kong.
Usually it take about an estimated 3-6 Working day's time for the parcel to arrive. This is an estimated time, actual delivery time will be depending on the courier service.

Our shipping policy: http://www.cloudmedia.com/support/policy

*Shipping Charges WILL be declared on the commercial invoice

However if you have special request on not wanting the shipping charges to be declared on the commercial invoice, please submit your request via [email protected]

Please do not hesitate to contact us again if you need any further assistance.

Thanks.

Regards,
The Cloud Media Sales Team
(formally known as Popcorn Hour)
www.cloudmedia.com

Άρα πες τους να το στείλουν με EMS... αν το στείλουν με DHL ... 100% τελωνείο...

Nέο firmware. Μέσα σε ένα μήνα έχουν βγάλει 4 νέα fw, τα οποία βέβαια τα πιο πολλά είναι fixes της νέας μηχανής αναπαραγωγής. Διαβάζω επίσης πάρα πολλά παράπονα για την Sigma και για τη μεγάλη αργοπορία στα SDK που τους δίνουν.
...

και η HOL , Forthnet, Cyta, Wind κλπ κλπ λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ... :2thumb22sup:

χαχα! Σωστός...αλλά αν πχ η μοτοσυκλέτα μου σκορτσάρει δεν κατηγορώ τη Honda, αλλά το βενζινά που μου έβαλε νοθευμένη βενζίνη.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε με τους διαόλους, κάποια στιγμή θα τα φτιάξουν...

Φίλε vadergr, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Πάνω-κάτω τα ίδια είχαν απαντήσει και σε μένα, σε mail που είχα στείλει. Το παρήγγειλα σήμερα (από cloudmedia) και περιμένω... Πιστεύω να τω έχω πριν τις γιορτές.

Παιδια καλησπερα
Εχω το PCH A210 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του σε θεματα εικονας. Δεν θα το αλλαζα (το 3D δεν με πειραζει που δεν το υποστηριζει), αλλα σκεφτομαι κατι που να παιζει απροβληματιστα ΟΛΑ (αν ειναι δυνατον) τα HD audio tracks οιουδηποτε φορματ και ρυθμου δειγματοληψιας (ακομη και DSD αρχεια ηχου). Πως τα παει στον τομεα αυτο το PCH A400 ? Με προβληματιζει το γεγονος πως τοσο καιρο μετα την κυκλοφορια του, παλευουν ακομα με τα απανωτα firmwares.
To συστηνετε σαν HD audio player ? Ποιο ειναι καλυτερο και πιο πληρες σ' αυτον τον τομεα ?

Ευχαριστω προκαταβολικα