Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)
Eνα μονταρισμενο squeezebox touch θέλει , αλλα δεν το ξέρει ακομα
Eνα μονταρισμενο squeezebox touch θέλει , αλλα δεν το ξέρει ακομα

Εννοουσα οτι τα popcorn δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν music players.Oχι μονο σαν ηχος , αλλα και σαν δυνατότητες/περιβάλλον.
Εννοουσα οτι τα popcorn δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν music players.Oχι μονο σαν ηχος , αλλα και σαν δυνατότητες/περιβάλλον.
Chris, τσεκαρε στο pc σου την ip, βάλε την στο setup wizard και προσπάθησε να κάνεις ασύρματη σύνδεση. Όσον αφορά την απόδοση του A-400 σαν music player, άποψή μου είναι ότι είναι αξιόλογο δεδομένου ότι ΔΕΝ πρόκειται για usb dac. Όπως ακούω από την usb του onkyo 809, έτσι ακούω και από αυτό.Δε νομιζω οτι δεν ειναι καλο για music player.Ειδικα με το χειρισμο απο ipad,iphone,android διαλεγεις τα κομματια σου απο το δισκο που εχεις μεσα που μπορει να ειναι 2-3 ΤΒ και να εχεις μια τεραστια συλλογη,καθως ειναι και DSD player με εξαιρετικη αποδοση.Δυστυχως για μενα δεν καταφερα να το κανω να παιξει με το υπαρχον ρουτερ τα προγραμματα που ηθελα.Σαν ποιοτητα ηχου ομως καθως και το αθορυβο της λειτουργιας του αξιζουν περα απο movie player και ως digital music player.Με ή χωρις το dac που λεει οτι θα προσθεσει.Ακομα και ετσι οπως ειναι τωρα εχει πολ καλη αποδοση
Το εψαξα πριν λίγες ημέρες (ίσως εσύ να είχες ξαναγράψει σχετικά σε προηγούμενο post), αλλά δεν έβγαλα άκρη. Πρόκειται για software player ή για συσκευή της Logitech; Αν μπορείς, γράψε μου λεπτομέρειες να το κοιτάξω.Eνα μονταρισμενο squeezebox touch θέλει , αλλα δεν το ξέρει ακομα![]()
Knick, χαίρομαι που με καταλαβαίνεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μετη διαφορά ότι εγώ εννοούσα το 410 PRO και όχι το απλό 410. Όσο για το N-50, όντως είναι πολύ καλό ως USB dac, αλλά εξίσου καλό είναι και το ενσωματωμένο στον PIONEER A-70 που διαθετω. Απλά χρειάζομαι ένα ακόμη για το δεύτερο συστηματακι που έχω. Τώρα αν το PRO, σε λίγο καιρό που θα αρχίσει να διατίθεται έχει μια τιμή γύρω στα 5 κατοσταρικα, σίγουρα δεν θα αξίζει γιατί σ' αυτά τα λεφτά (+100 ) παιρνεις ένα meridian director που είναι πραγματικό audiophile dac. Μπορεί να μην έχει αξιόλογη τροφοδοσία, αλλά είναι meridian και σίγουρα θα ακούγεται καλά.
Το περιβάλλον, πράγματι στη μουσική είναι ψιλοχαλια... Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει το jukebox στα μουσικά αρχεία που έχω γιατί φοβάμαι μη μου χαλάσει τα εξώφυλλα όπως τα έχω τώρα.Εννοουσα οτι τα popcorn δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν music players.Oχι μονο σαν ηχος , αλλα και σαν δυνατότητες/περιβάλλον.
Να σου πω την αλήθεια knick, δεν το είχα προσέξει ότι έχει 24bit dac κι αυτό γιατί τα μοντέλα προπαραγωγης δεν τα πολυπροσεχω γενικότερα. Συνήθως μια γρήγορη ματιά στα specs ριχνω, γιατί όλοι ξέρουμε ότι όταν βγουν στην παραγωγή κάποια από αυτά αλλάζουν.OK, ειχα ξεχασει οτι εχεις τον ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Pioneer A-70, o oποιος εχει σαν DAC το Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο ESS Sabre 32 !!!!! (δλδ to μεγαλυτερο αδελφακι του απλου Sabre που εχει το 410). Aρα σαν DAC καλυπτεσαι και με το παραπανω !!!, δεν χρειαζεσαι με τπτ το 410, αλλα και το 410 Pro εχει DAC 24b (oxi 32b σαν τον Pioneer σου). Κρατα το 400 βρε Δημητρη, εισαι καλυμενος απολυτα απο ηχο και εικονα.
Chris, τσεκαρε στο pc σου την ip, βάλε την στο setup wizard και προσπάθησε να κάνεις ασύρματη σύνδεση. Όσον αφορά την απόδοση του A-400 σαν music player, άποψή μου είναι ότι είναι αξιόλογο δεδομένου ότι ΔΕΝ πρόκειται για usb dac. Όπως ακούω από την usb του onkyo 809, έτσι ακούω και από αυτό.
Το Α410 Pro τι διαφορά θα έχει;
Το Α400 υποστηρίζει IPTV και Multicast UDP/RTP ή XBMC;
Ας απαντήσει παρακαλώ όποιος γνωρίζει.
Moνο διαφορετικο dac και εξτρα μνημη.
Ιδιο fw , ιδιες δυνατότητες.
XBMC μην περιμένεις συντομα απο media player.Αν σου αρέσει τόσο πολύ καλύτερα να κοιτάξεις στην htpc μεριά του φόρουμ.
Στο Xbmc το λύςανε το προβλημα του DTS-HD/DOLBY TRUE HD;
ποιο πρόβλημα?
Νομιζω δεν κάνει bitstream... ή ειχε κάποιο θεμα με 23,96/24 fps... Όλα αυτά πριν πολυ καιρό, που το ειχα εγκαταστήσει σε pc.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.