Popcorn Hour A-300 !!!

Εγώ εχω εναν 500αρι WD 7200 (δεν θυμάμαι μάρκα μοντέλο, ´ήρθε σαν αντικατάσταση ενός παλιού που είχε πρόβλημα) και το φορμάρισε το μηχάνημα. Τί δίσκο σκέφτεσαι να βάλεις;

εχω τον westerndigital green 1tb,ο οποιος και μετα απο ολοκληρωτικο φορματ μεσα απο το μηχανημα,
3 στις 10 φορες απο poweroff σε poweron(οχι σταντβαι),δεν τον βλεπει το μηχανημα.
εβαλα εναν seagate 500gb και παιζει μια χαρα.
μαλλον θα παει για επιστροφη ο wd.

Δοκίμασε κανείς το AirPlay αφότου περασε το νέο firmware;..για κάποιο λόγο δεν δουλεύει σωστα.
Παίζει για λίγο 5-10" και μετα σταματάει και σε πετάει στο μενου..το δοκίμασα και με imdb k YouTube με το ίδιο αποτέλεσμα..

Και σε μένα το ίδιο, ασε που μετα κόλλησε και δεν έπαιζε τίποτα ούτε μουσική ούτε βίντεο στο κινητο. Το έβγαλα με συνοπτικές διαδικασίες

εχω τον westerndigital green 1tb,ο οποιος και μετα απο ολοκληρωτικο φορματ μεσα απο το μηχανημα,
3 στις 10 φορες απο poweroff σε poweron(οχι σταντβαι),δεν τον βλεπει το μηχανημα.

Η καλύτερη κίνηση νομίζω, δεν δικαιολογείται να χάνει τον σκληρο τόσο συχνά ασε που τα 500 είναι πολυ λίγα. Για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, τσέκαρε την compatibility list στο wiki και πάρε κάποιον δοκιμασμένο ανάλογα με το budget σου

Η καλύτερη κίνηση νομίζω, δεν δικαιολογείται να χάνει τον σκληρο τόσο συχνά ασε που τα 500 είναι πολυ λίγα. Για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, τσέκαρε την compatibility list στο wiki και πάρε κάποιον δοκιμασμένο ανάλογα με το budget σου

ενταξει ρε φιλε-το καταλαβα...!!:flipout::flipout::flipout:
το θεμα ειναι,εαν τελικα εχουμε θεμα ασυμβατοτητας,εαν θα μου τον αλλαξουν.

Σορρυ κόλλησε το κινητο και το ανέβασε διπλό! Για δοκίμασε στο pc, μπορει να μην έχεις πρόβλημα εκει και να τον κρατήσεις ηπ να τον δώσεις, αλλιώς άμα παρουσιάζει κάτι παρόμοιο στο site της wd για αίτηση επιστροφής ως ελλαττωματικός

Σορρυ κόλλησε το κινητο και το ανέβασε διπλό! Για δοκίμασε στο pc, μπορει να μην έχεις πρόβλημα εκει και να τον κρατήσεις ηπ να τον δώσεις, αλλιώς άμα παρουσιάζει κάτι παρόμοιο στο site της wd για αίτηση επιστροφής ως ελλαττωματικός

θα το δω-Thx

Σε αυτά τα χρήματα η επιλογή του Α-300 είναι μονόδρομος ? Έχει ανακοινωθεί κάποιο νέο μοντέλο ή αναμένεται σχετικά σύντομα (2-3 μήνες) ? Αν είναι να μην πάρω το Α-300, να περιμένω.

Ε σίγουρα σε λίγο καιρο θα ανακοινωθούν νέα. Αλλα ετσι δεν θα αγορασεις ποτε τίποτα. Οπως κάθε νέο mp(κυρίως popcorn) θα έχουν πολλα προβλήματα που θα διορθωνονται με τα επόμενα firmware. Το a300 είναι σε καλο δρόμο πλέον, και το μόνο, κυρίως, προβλημα του, είναι αυτο με το switching sound. Πολλές φορές δεν έχει ήχο ή σε πετάει στο μενού. Επίσης αν βλέπεις πολλές παλιές ταινίες που έχουν μπάντες ήχου LPCM, PCM υπάρχουν θέματακια. Για DD, DTS HD MA και trueHD όλα καλα..πλην το switching sound που αναφέρω παραπάνω. Όλα αυτα σε full bluray rip. Για Mkv bugs θα σε ενημερωσει κάποιος άλλος γιατι εγω προσωπικά δεν ασχολούμε.

με το τελευταίο firmware ,έχουν λυθεί πολλά σημαντικά bugs, σημαντικότερο αυτό του αποσυγχρονισμού των υποτίτλων και την απόδοση του δικτύου για την οποία και είχα ποστάρει και το workaround(http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=58703), 2 εβδομάδες που το δουλεύω μπορώ πλέον να πω οτι το μηχάνημα ειναι stable. (πραγματικά, τόσο καιρό είχα την αίσθηση οτι ήμουν beta tester!)

Τώρα, αντιθέτως απο τον auter, εγώ έχω μόνο ματρόσκες και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!

ενώ λοιπόν μέχρι τώρα δεν πρότεινα σε κανέναν να το αγοράσει, αυτό αλλάζει και γίνεται "προτεινόμενο"!

Το a300 είναι σε καλο δρόμο πλέον, και το μόνο, κυρίως, προβλημα του, είναι αυτο με το switching sound. Πολλές φορές δεν έχει ήχο ή σε πετάει στο μενού. Επίσης αν βλέπεις πολλές παλιές ταινίες που έχουν μπάντες ήχου LPCM, PCM υπάρχουν θέματακια. Για DD, DTS HD MA και trueHD όλα καλα..πλην το switching sound που αναφέρω παραπάνω. Όλα αυτα σε full bluray rip. Για Mkv bugs θα σε ενημερωσει κάποιος άλλος γιατι εγω προσωπικά δεν ασχολούμε.

Το media player προορίζεται για αναπαραγωγή dvdrip (ντοκυμαντέρ και παλιών ταινιών) και για αναπαραγωγή mkv. Λες στα dvdrip να αντιμετωπίσω θέμα με ήχο ? Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι με το iplay HD3 και τα προβλήματα είναι ελάχιστα. Αν είναι η κορυφή (Pop corn) να μην παίζει αυτά που παίζει η κινεζιά τότε...

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

με το τελευταίο firmware ,έχουν λυθεί πολλά σημαντικά bugs, σημαντικότερο αυτό του αποσυγχρονισμού των υποτίτλων και την απόδοση του δικτύου για την οποία και είχα ποστάρει και το workaround(http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=58703), 2 εβδομάδες που το δουλεύω μπορώ πλέον να πω οτι το μηχάνημα ειναι stable. (πραγματικά, τόσο καιρό είχα την αίσθηση οτι ήμουν beta tester!)

Τώρα, αντιθέτως απο τον auter, εγώ έχω μόνο ματρόσκες και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!

ενώ λοιπόν μέχρι τώρα δεν πρότεινα σε κανέναν να το αγοράσει, αυτό αλλάζει και γίνεται "προτεινόμενο"!

Ωραία. Διαβάζει και mkv που έχουν header stripping ?

Απο pixmania λέτε να έχω κανένα θέμα αν το πάρω ? Επίσης αν συμβεί κάτι η εγγύηση ισχύει και εδώ ή θα πρέπει να το στέλνω έξω ?

κανένα θέμα από το μαγαζί.
Για εγγύηση ρώτα τον εδώ αντιπρόσωπο αν και υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να πάει έξω...

Κάποια ακόμα θέματα έχω αναπάντητα:

1) Νομίζω παίζει κανονικά bruray.iso ή bluray folder ? (δεν μιλάω για 3D).

2) Σε σύνδεση ενισχυτή που έχει coaxial θα έχω dts ? Μήπως θα έχουν downmix του ήχου ?

3) Αναπαραγωγή mkv από USB 2 ή 3 θα έχει σπασίματα-κολλήματα η εικόνα ?

4)Φαντάζομαι υπάρχει επιλογή αντιγραφής αρχείου από USB stick- εξωτερικό δίσκο στον εσωτερικό του ?

Κάποια ακόμα θέματα έχω αναπάντητα:

1) Νομίζω παίζει κανονικά bruray.iso ή bluray folder ? (δεν μιλάω για 3D).

2) Σε σύνδεση ενισχυτή που έχει coaxial θα έχω dts ? Μήπως θα έχουν downmix του ήχου ?

3) Αναπαραγωγή mkv από USB 2 ή 3 θα έχει σπασίματα-κολλήματα η εικόνα ?

4)Φαντάζομαι υπάρχει επιλογή αντιγραφής αρχείου από USB stick- εξωτερικό δίσκο στον εσωτερικό του ?
1) ναι
2) dts
3) έχει μόνο usb 2 δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
4) δεν έχω εσωτερικό δίσκο να δοκιμάσω αλλά στο usb stick που έχω συνδέσει υπάρχει επιλογή copy to

1) ναι
2) dts
3) έχει μόνο usb 2 δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
4) δεν έχω εσωτερικό δίσκο να δοκιμάσω αλλά στο usb stick που έχω συνδέσει υπάρχει επιλογή copy to

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Η USB3 που έχει πίσω είναι μόνο για σύνδεση με PC?