Popcorn Hour A-300 !!!

Παιδια επειδη και εγω βαρεθηκα να παιζω την μουσικη μου μεσω υπολογιστη (συνδεδεμενος σε Denon A/V receiver) ψαχνομαι για ενα media player να του βαλω ενα δισκο 2ΤΒ, να το συνδεσω με οπτικη στον ενισχυτη και να οργανωσω την μουσικη εκει (ολα ειναι flac)
Εσεις που το εχετε μπορειτε να μου πειτε γνωμη για την ποιοτητα ηχου. Ρωταω γιατι ξερω αυτα τα μαχανηματα ειναι φτιαγμενα πιο πολυ για αναπαραγωγη βιντεο και δεν ξερω πως τα πανε με την μουσικη.
Ευχαριστω

Παιδια επειδη και εγω βαρεθηκα να παιζω την μουσικη μου μεσω υπολογιστη (συνδεδεμενος σε Denon A/V receiver) ψαχνομαι για ενα media player να του βαλω ενα δισκο 2ΤΒ, να το συνδεσω με οπτικη στον ενισχυτη και να οργανωσω την μουσικη εκει (ολα ειναι flac)
Εσεις που το εχετε μπορειτε να μου πειτε γνωμη για την ποιοτητα ηχου. Ρωταω γιατι ξερω αυτα τα μαχανηματα ειναι φτιαγμενα πιο πολυ για αναπαραγωγη βιντεο και δεν ξερω πως τα πανε με την μουσικη.
Ευχαριστω

εαν το θελεις player,καταρχην για μουσικη,θα πας σε καποιο dune(λογικα το d1)το οποιο εχει οθονη για να βλεπεις που πλοηγησε.
εαν θελεις να εχεις ανοιχτη την τιβι σου και θες να παιξεις απο το 300αρι,δεν θα εχεις προβλημα-παιζει τα παντα.
κατ`αλλα το 300ρι εχει μια τυπικη αναπαραγωγη ηχου.

Μαλιστα, παντως μιας και εδω εσεις παιδια ειστε πιο ψαγμενοι σε τετοια θεματα θα ηθελα μια γνωμη αν υπαρχει καποιο player με καπως καλυτερη αποδοση-εμφαση στην μουσικη.

Μαλιστα, παντως μιας και εδω εσεις παιδια ειστε πιο ψαγμενοι σε τετοια θεματα θα ηθελα μια γνωμη αν υπαρχει καποιο player με καπως καλυτερη αποδοση-εμφαση στην μουσικη.

media player δυσκολα θα βρεις να ξεχωριζει καποιο.
το μονο βολικο(λογω οθονης)dune,δεν ξερω που κυμαινεται ηχητικα.

Για μουσική μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα Squeezebox της Logitech.
ακριβώς! Μην ψάχνεις mp όλα είναι δυσχηστα και πρέπει να έχεις ανοιχτά την tv. Επιπρόσθετα το touch έχει και πολυ καλο Dac. Και αν θέλεις υπάρχουν και modifications που το απογειωνουν. Δες στο νήμα του touch.

Τελικα παραγγειλα και εγω αλλα το Α-210 σε μια προσφορα 145 ευρω απο Γερμανια. Θεωρω οτι ειναι λιγες οι διαφορες τους.

Και βλεπω τωρα οτι εφθασε στα 180 (αν και υπαρχουν προσφορες για δευτερο χερι απο 125 ).
http://www.amazon.de/Popcornhour-Me...=sr_1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1344872649&sr=1-2

Παντως να εχετε υποψιν το γερμανικο amazon για αγορες. Με λιγο υπομονη και ψαξιμο υπαρχουν προσφορες στην μιση τιμη.

Και για γενικες αναζητησεις τιμων σε Γερμανικα μαγαζια εδω ειστε
http://www.preissuchmaschine.de/in-Radio/Netzwerk-Media-Player/Syabas-Popcorn-Hour-A-210.html

Και σημερα ηρθε με ΕΛΤΑ πορτα-πορτα!! Αντε εχω δουλεια τωρα..

Ερωτηση για όποιον το παρατήρησε (εκτός και αν έχω εγώ μόνο το πρόβλημα). με το καινουργιο firmware άλλαξε και η ένδειξη του ήχου; Τωρα πηγαινει από το -15 μέχρι το 0, ενώ πριν πήγαινε από το -15 έως το +15. Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Η σύνδεση του player με το internet ήταν wi-fi μέσω του stick της popcorn και μετα το update to stick δεν λειτουργει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το update; Προσωπικά πιστευω ότι το stick κάηκε γιατί δεν δίνει σημάδια ζωής (δεν αναβοσβήνει όπως πριν όταν συνδέεται στον player).

Έχω αρκετά δισκακια (bluray rip) που έιναι region A..Και μου βγάζει το μήνυμα “mismatch region between player and disk".. Υπαρχει τροπος να το κάνουμε region free; Υπάρχει οδηγός κάπου;