Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Η USB3 που έχει πίσω είναι μόνο για σύνδεση με PC?
ναι
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Η USB3 που έχει πίσω είναι μόνο για σύνδεση με PC?
Παιδια επειδη και εγω βαρεθηκα να παιζω την μουσικη μου μεσω υπολογιστη (συνδεδεμενος σε Denon A/V receiver) ψαχνομαι για ενα media player να του βαλω ενα δισκο 2ΤΒ, να το συνδεσω με οπτικη στον ενισχυτη και να οργανωσω την μουσικη εκει (ολα ειναι flac)
Εσεις που το εχετε μπορειτε να μου πειτε γνωμη για την ποιοτητα ηχου. Ρωταω γιατι ξερω αυτα τα μαχανηματα ειναι φτιαγμενα πιο πολυ για αναπαραγωγη βιντεο και δεν ξερω πως τα πανε με την μουσικη.
Ευχαριστω
Μαλιστα, παντως μιας και εδω εσεις παιδια ειστε πιο ψαγμενοι σε τετοια θεματα θα ηθελα μια γνωμη αν υπαρχει καποιο player με καπως καλυτερη αποδοση-εμφαση στην μουσικη.
Μαλιστα, παντως μιας και εδω εσεις παιδια ειστε πιο ψαγμενοι σε τετοια θεματα θα ηθελα μια γνωμη αν υπαρχει καποιο player με καπως καλυτερη αποδοση-εμφαση στην μουσικη.
ακριβώς! Μην ψάχνεις mp όλα είναι δυσχηστα και πρέπει να έχεις ανοιχτά την tv. Επιπρόσθετα το touch έχει και πολυ καλο Dac. Και αν θέλεις υπάρχουν και modifications που το απογειωνουν. Δες στο νήμα του touch.Για μουσική μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα Squeezebox της Logitech.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.