Popcorn Hour A-300 !!!

Ρύθμιση οθόνης μπορείς να βάλεις ότι θέλεις απο τα 1080p 24/50/60hz είναι μόνο για το μενου του a300, απλα πρέπει να έχεις ενεργοποιημενο το auto frame 24/50/60/..και αν βλέπεις μόνο HD υλικό το 709 στο color.

Ευχαριστώ πολύ.

Είδα σήμερα το πρώτο mkv. Στα μισά της ταινίας από εκεί που ο ήχος ήταν ο κανονικός DTS 5.1, ο ενισχυτής εμφάνιζε PCM 48 (σύνδεση coaxial). Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα αλλά ο ήχος δεν άλλαξε με τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ?

Υπάρχει ουσιαστικός λόγος να αναβαθμίσω; Εκτός απο την νέα database (δεν έχω και ipad να δώ αν ειναι χρήσιμο) αξίζει η αναβάθμιση; Οχι τίποτα άλλο αλλα τώρα τόχω στρώσει με transmission, couch potato κτλ και φοβάμαι τυχόν ασυμβατότητες

Δεν νομίζω ότι μπορει να σου απαντηση κανείς με σιγουριά παρα μονο εσυ. Αν δεν έχεις προβληματα αναπαραγωγής και δεν μπορείς να αξιοποιησεις το πολυ εύχρηστο NMJ navigator τότε ίσως δεν χρειάζεται..

Τώρα έχω επικεντρωθεί στο στήσιμο ενός Yamj jukebox και δεν θέλω άλλους μπελάδες στο κεφάλι μου. Αφού δεν βλέπω κάτι το ουσιαστικό σαν αναβάθμιση μάλλον θα την αποφύγω!

Ρύθμιση οθόνης μπορείς να βάλεις ότι θέλεις απο τα 1080p 24/50/60hz είναι μόνο για το μενου του a300, απλα πρέπει να έχεις ενεργοποιημενο το auto frame 24/50/60/..και αν βλέπεις μόνο HD υλικό το 709 στο color.

Σε παρακαλω αν μπορεις να εξηγησεις γιατι ειμαι νεος χρηστης του Α-300 και δεν το καταλαβα.Δηλαδη να το βαλω στο auto? η εννοεις τιποτα αλλο;Ευχαριστω και sorry αν ειναι χαζη η ερωτηση.

Φιλε cretan υπαρχει καποιος οδηγος για την εγκατασταση του coutch potato η του transmission?

Last edited:
Networkmediatank.com θα βρεις ότι θέλεις! Το μηχάνημα κάνει παπάδες, λίγο όρεξη νάχεις να ασχοληθείς. Αν θέλεις κάτι εδώ είμαι!

Ευχαριστώ πολύ.

Είδα σήμερα το πρώτο mkv. Στα μισά της ταινίας από εκεί που ο ήχος ήταν ο κανονικός DTS 5.1, ο ενισχυτής εμφάνιζε PCM 48 (σύνδεση coaxial). Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα αλλά ο ήχος δεν άλλαξε με τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ?

Είναι ρυθμισμένος στο Audio settings στο raw ο player ?

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Είναι ρυθμισμένος στο Audio settings στο raw ο player ?

Δεν το έψαξα να σου πώ την αλήθεια καθώς μετά από εκείνο το post άλλαξα τα audio settings από downmix σε passthrough και ο ήχος πλέον τον εμφανίζει DTS 3.2.1. Αν και από αυτά που είχα διαβάσει (και εδώ) σε coaxial σύνδεση αναφερόταν ρύθμιση ήχου downmix. Όπως επίσης είχα διαβάσει πώς δίσκο σε NTFS με data δεν το βλέπει ενώ διαπίστωσα πώς τον βλέπει κανονικότατα.

Κάποιες νέες απορίες τώρα που πηγάζουν από 1 εβδομάδα χρήσης.

1) Το μηχάνημα για να κλείσει τελείως πρέπει να βγεί απο το ρεύμα ?

2) Είναι καλό για την λειτουργία του δίσκου να ανοιγοκλείνω το πολύμπριζο ? Γιατί όταν το ανοίγω το Α300 ανάβει και μπαίνει στο μενού... (θα προτιμούσα να έμπαινε σε standby και να μην λειτουργεί ο 2ΤΒ)

3) Για υλικό avi,mp4 (ντοκυμαντέρ κυρίως) να αφήσω την επιλογή χρώματος στο 709 ή να το αλλάζω σε 16-235 ?

Την γνώμη μου γι αυτό δεν θα την πώ ακόμα αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας.

Αν πατήσεις παρατεταμενα το power στο κοντρόλ θα μπει σε standby και τουλάχιστον θα κλείσει ο σκληρός. Εγώ το έχω μόνιμα ανοιχτό σαν κατεβαστηρι, η αλήθεια ειναι ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απο το να βλέπεις μόνο ταινίες. Μια ματιά στο επίσημο φόρουμ και θα καταλάβεις!

Σε ευχαριστώ για τη πληροφόρηση.
Δεν μπορω να εγκαταστήσω τα προγράμματα μεσω CSI.Ενω ανήγει κανονικά στο μενου και στις εφαρμογές ΝΜΤ απο ftp οταν παω για εγκατάσταση μου βγάζει ενα μυνημα error για το Α-300.
Δεν μπορώ να βάλω ακρη για λύση απο το networkmedmediatank.com.
Μήπως γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα?

Λοιπόν, τρέχεις το FTP απο NMt apps στο media player (καλό ειναι να έχεις ανοιχτά και τα πρωτόκολλα NSF, smb) δοκιμάζεις αν έχεις πρόσβαση στα δεδομένα του media player, είτε του εσωτερικού δίσκου ή των USB δίσκων. Αυτά μέσω windows explorer, κατόπιν στο Csi επιλέγεις είτε C200 είτε C200 USB ανάλογα με το που έχεις εγκαταστήσει τα NMt apps, βάζεις την ip του media player και θα κανείς κανονικά την εγκατάσταση. Βασικό για να δουλέψει το CSI ειναι να έχεις πρόσβαση στο media player απο τον υπολογιστη σου.

Φίλε cretan ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά/οδηγία σου.Ολα είναι οκ τώρα και εγκατέστησα κανονικά transmission.

Τίποτα, αν χρησιμοποιείς piratebay, ρίξε μια ματιά στο couchpotato και ότι δεν καταλαβαίνεις, ρώτα!

μπορεις να μου πεις ποιους δισκους εχεις εσυ cretan εσωτερικο κ εξωτερικους?